تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 309 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یکی یه توضیح کامل میده..فرق بین fix sbf با full sbf چیه؟؟یعنی چی رام میریزن بعد یه fix sbf میریزن درست میشه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی دوستان خبری از سایت های خارجی در مورد اینکه موتورولا کی آپدیت رسمی برای دفی میده رو کسی نداره؟

---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------

لطفا تمامی خبر هارو در مورد این مدل به روز کنید تا بتونیم یه دفی کلوپ خوشگل داشته باشیم تا کی باید از رام های بقیه استفتده کنیم؟چرا نباید رام رسمی داشته باشیم؟

داره خودمونی میشه zarbang's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من که شارژرم تقلبیه و تهران نیستم تا بتونم تهیه کنم،میتونم از کابلِ پیسی به عنوانِ شارژرِ استاندارد و مطمئن استفاده کتنم؟

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

من که شارژرم تقلبیه و تهران نیستم تا بتونم تهیه کنم،میتونم از کابلِ پیسی به عنوانِ شارژرِ استاندارد و مطمئن استفاده کتنم؟
    مطمئن که بله. ولی باید حدود4 ، 5ساعت منتظر باشید تا از 0 برسه به 100%

داره خودمونی میشه ahmad97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=meison;6162830]مطمئنی گوشیو پیدا میکنه؟؟
    چه اروری میده؟؟ کی؟؟؟
    آخرین نسخه MSU و درایورارو استفاده میکنی؟؟
    اگه بگی چه اروری میده خوبه ...
    چون به IP فک نکم گیر بده چون من خودم بی چیز پی ان و ... وصل شدم و دانلود کرد ... اگه به IP گیر میده با چیز پی ان تست کن ...

ای که هر چی من میکشم از این چیز پی ان که ندارم
    الان گوشیمو روت کردم دیگه نمیشه آپدیت کرد تا شما لینک مستقیم بذاری فقط یک سایتی بذار که resume support باشه چون با این سرعت درپیتی که نمیشه همشو یکجا دانلود کرد تازه اگه قطع بشه که نگو
    هر کسی میتونه راهنمایی کنه کدوم فایل ها رو میشه از system/app پاک کرد؟ اون فایل هایی که بدرد ایران نمیخوره و جا الکی گرفته
    یک برنامه هم معرفی کنید که بشه یک سری از برنامه ها رو block کنم چون خود به خود باز میشن مثل poweramp و هرچی با taskkiller میبندمش بازم باز میشه
    راستی الان 3g hotspot کار همون wifi hotspot رو انجام میده و میشه از اینترنت ایرانسل با لب تاب استفاده کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. چه كاري بايد كرد تا اندرويد ماركت اكانت رو بشناسه و نگه كه هيچ دستگاهي با اين اكانت در ارتباط نيست.

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

آقا من چون تازه واردم نمیتونم پخ کنم انگار واسه همین اینجا میگذارم آدرس رو واسه دوستانمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] & [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که آدرس فروشگاه رو خواسته بودن
    خیابان ملاصدرا - نبش خلیلی - مجتمع آناهیتا - طبقه پایین - پلاک 11
    اگه رفتین یه پسره تپل هست به اسم احسان. احتمالا میگه 420000 ولی بگین آشنای همون کچله قدبلنده هستین که 2بار اومده گوشی رو نگاه کرده (یعنی من) و بهش گفتی 415000 ولی تخفیف هم داره باز...
    از همین الان مبارکتون باشه ولی خدا کنه تخمش رو ملخ نخوره تا پول من جور میشه. خدا وکیلی یه قرار هم بذارین ما هم بیایم گوشی رو که خریدین ببینیم. از قدیم گفتن وصف العیش = نصف العیش
    راستی توی پست قبلی یادم رفت از boy-666 و احسان تشکر کنم. دمتون گرم

iه هه هه هه هه
    من همین بالایی هستم ولی نمیتونم پسورد اون یکی اکانتم رو ریکاور کنم واسه همین با این یکی در خدمت دوستان هستم. امروز گرفتم 387000 از شیراز. اگر کمکی ازم بر میاد بگین
    moto_version.2.59.0.mb525.retail.en.ch18
    firmware 2.1 update1
    لنز قرمز
    Last edited by mad-defy; 07-07-2011 at 20:12.

8. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

با سلام به دیفای باز های عزیز
    من تا پست 115 فروم رو بدون این کوچولو و با آرزوی خریدنش دنبال کرده بودم تا فروردین. دیشب بلاخره خریدمش
    moto_version.2.59.0mb525.retail.en.ch18
    firemware version 2.1 update1
    baseband version EPU93T2_u_03.0e.02
    موتوبلور هم نداره یعنی پشتش فقط آرم موتورولا رو داره
    گرفتم 387000 تومان از شیراز (اگر کسی خواست بگه براش بگیرم) پگیجش هم کامل و پلمپ هست یعنی مشکل شارژر و باطری که اون دوستمون داشت رو نداره و همه چی به نظر درست میاد
    تکست ریویو: زبان فارسی و عربی هم نداره و اس ام اس فارسی رو مربعی نشون میده البته با اولین باری ککه ایرانسل کذاشتم روش بدون هیچ دستکاری رفتم توی اینترنت با بروزر خود گوشی ولی اونجا هم سایت های فارسی رو مربعی نشون میده...
    خوب حالا از اینا بگذریم. از اونجایی که همه 168 صفحه رو خوندم چند تا سوال دارم که از دوستان خواهش میکنم اگر میتونن کمک کنن:
    1- دوتا ایمیل رو بار کردم (یکی که مال خودم بود و یکی هم با گوشی ساختم واسه وارد شدن به اندروید مارکت) با گوشی ولی ساین اوت نمیکنه یعنی هیچ گزینه ای ندیدم واسه ساین اون کردن و خارج شدن از ایمیل پس تا وقتی که دلیور اینترنت رو با برداشتن تیک های مربوط بر ندارم دایم ایمیل رو رفرش میکنه واسه گرفتن ایمیل تازه (دایم اینترنت میکشه)
    2- اگر به همون روش که گفتم اینتر نت رو قطع نکنم تمام وقت داره weather رو آپدیت میکنه، آیا نمیشه واسه آپدیت شدنش تایم مشخص کرد؟ مثلا نمیشه روزی 2-3 بار آپدیت کنه؟
    3- واسه اپرا مینی نصب کردن روی گوشی (تجربه استفاده از اپرا مینی 4.3 رو دارم و با اون تمام سایتهای شیلتر و میلگر و سایتهای اجتماعی و ژست و بوک و اینا رو باز میکردم) حتما بروزر گوشی منتقل میشه به اندروید مارکت و اونجا اجازه ورود رو نمیده
    4- یه مارکت دیگه رو هم نصب کردم به نام applanet ولی اون هم اجازه ورود و سرچ نرم افزارها را نمیده. آیا دوستان راهی واسه دسترسی به اندروید مارکت میشناسه معرفی کنه؟ (توی هیچکدوم هیچکدوم از تاپیک های قبل به اندروید مارکت اشاره نشده) آخه من به نرم افزار بیشتر علاقه دارم تا گیم که خیلی جاها پیدا میشه

باز هم ممنون از همه اساتید

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

فایر جان من امکان ارسال پ.خ نیست برام آخه کم پست هستم ) ولی چشم. میرم نگاه میکنم شماره رو میگم بهتون
    ممنون از بابت این همه انرژی که شما و بقیه اساتید توی این فروم به خرج دادین

11. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

در اولین روز بیچاره شدم! اومدم بکاپ بگیرم ازش
    ولوم پایین + پور رو گرفتم تا روشن بشه
    بالا که اومد دیگه لوگو نشون نداد. یه آدمک اندروید نشون داده که مثلث خطر بالا سرشه. الان 2 ساعته همینجوری مونده! اگه زود اومدین جواب بدین شما رو بخدا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •