نکته کلیدی این پیامتا چلسی که تا چند هفته پیش صدرنشین رقابتهای لیگ برتر بود، شکستی سنگین را متحمل شود.
نکته کلیدی این پیامتا چلسی که تا چند هفته پیش صدرنشین رقابتهای لیگ برتر بود، شکستی سنگین را متحمل شود.
دروگبا تو زمین بود ولی خیلی خوب مهار شده بود. میشه گفت هیچ کاری نتونست بکنه.تبریک به همه بر و بچ آرسنالی.
راستی یه سوال: من بازی رو ندیدم، ولی کسایی که دیدن میشه بگن که دروگبا آیا تو زمین بود؟
درصد مالکیت توپ 61 به 39 به نفع آرسنال.
تبریک میگم به همه آرسنالی ها
توی این دو سه سال اخیر زیاد آرسنال رو برده بودیم دیگه گناه داشتن
من به همه آرسنالی ها تبریک میگم
و این شکست سنگین و تائید بد بازی کردن
چلسی با وجود لمپارد اسین و ...
(بازیکنی نبود که بگن مصدوم ما بد بازی کردیم و ...)
تسلیت عرض میکنم.اصل کاری بازی با منچستر هست که 2 تا بازیه که اگر چلسی اونارو ببره قهرمانهو اینگونه بود پایان غم انگیز چلسی در لیگ برتر
رفت و برگشت با آرسنال بازی کردیم که هر کدوم از تیم ها یه بازی رو بردن و الان هم دیگه تموم شد ولی بازی با منچستر رفت و برگشت اون هنوز مونده
در ضمن تا یه بازی رو ندیدید نگید یه تیم بد یا خوب بازی کرده. توی فوتبال اینجوری نمیشه قضاوت کرد!
Last edited by vahidgame; 28-12-2010 at 12:08.
بچه ها همه با هم...چلسی....پپپپپپرررررر.....ا نجلوتی...پپپپرررررر.....دروگب ا و لمپارد و بقیه...پپررررر...و در اخر از همه مهم تر قهرمانی؟؟؟اهاااا خوشم میاد با هوشید تو دلتون گفنید پر
من بازی رو از ماهواره ترک دیدم....ارسنال تو تمام دقایق سر تر بود....چلسی معلوم نبود میخواد چه کار کنه...ارسنال اگه همین روند رو تا روز اخر بازی ها بتونه ادامه بده(که چند فصله نمیتونه)میتونه قهرمان بشه...ولی منچستر خیلی بهتر از ارسنال کار میکنه....فکر میکنم تا حدودی مشخصه که یونایتد قهرمانه![]()
آرسنال3- چلسی 1: پیروزی ارزشمند توپچی ها در خانه
سایت گل- در آخرین دیدار هفته نوزدهم رقابتهای لیگ برتر، آرسنال موفق شد تا با نتیجه 1-3 مقابل چلسی به برتری دست یابد
اولین گل این دیدار در دقیقه 44 توسط الکساندر سانگ و از روی پاسی که توسط سسک فابرگاس ارسال شد،برای آرسنال میزبان به ثمر رسید
با آغاز نیمه دوم این سسک فابرگاس بود که در دقیقه 51 با توپی که از تئو والکات دریافت کرد،برای آرسنال گل دوم را به ثمر رساند و تنها 2 دقیقه بعد تئو والکات بازی را 0-3 کرد تا چلسی که تا چند هفته پیش صدرنشین رقابتهای لیگ برتر بود،شکستی سنگین را متحمل شود.این بار هم این سسک فابرگاس بود که این گل را ساخته و پرداخته کرد. البته برانیسلاو ایوانوویچ در دقیقه 57 یکی از سه گل خورده را جبران کرد تا بازی با نتیجه 1-3 دنبال شود.پاس این گل را دیدیه دروگبا فراهم نمود.
این مسابقه با همین نتیجه به پایان رسید تا سه امتیاز این دیدار به حساب توپچی های میزبان واریز شود واین تیم به رده دوم جدول برسد
بدین ترتیب و با برگزاری آخرین دیدار هفته نوزدهم رقابتهای لیگ برتر و در حالی که خیلی از تیمها دیدار هفته هجدهم خود را به خاطر برف و یخبندان انجام ندادند،منچستریونایتد با 37 امتیاز و 17 بازی در صدر جدول رقابتهاست. آرسنال و منچسترسیتی با 18 و 19 بازی و هر دو با 35 امتیاز در رده های دوم و سوم هستند و چلسی شکست خورده با 31 امتیاز در رده چهارم قرار دارد.
ترکیب دو تیم:آرسنال: فابیانسکی، کسچیلنی، یوان ژورو، گائل کلیشی، باکاری سانیا،الکس سانگ، جک ویلشر ، سسک فابرگاس(توماس روسیچکی)، سمیر نصری، تئو والکات (ابودیابی)، روبین فان پارسی (مروانه شاماخ)
چلسی: پتر چک، جان تری، برانیسلاو ایوانوویچ، اشلی کول، پائولو فریه را (ژوزه بوسینگوا)، میکل جان اوبی(رامیرس)، لمپارد، مایکل اسین، فلوران مالودا (کاکوتا)،دروگبا ، سالمون کالو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآنچلوتی:مطمئنم مربی چلسی می مانم
سایت گل- چلسی دوشنبه شب در هفته نوزدهم رقابتهای لیگ برتر با نتیجه 1-3 مغلوب آرسنال شد و در پایان این مسابقه کارلو آنچلوتی اعلام کرد که در طول بازار نقل و انتقالات زمستانی به تقویت رختکن تیمش خواهد پرداخت.
چلسی در 6 بازی اخیر خود در لیگ برتر به پیروزی نرسیده و در 8 بازی اخیرش تنها یک پیروزی را تجربه کرده.این اولین شکست چلسی مقابل آرسنال از سال 2008 تاکنون بود
با این وجود کارلو آنچلوتی نسبت به آینده خوشبین است:« خیلی سخت است که بتوان به سوالات در این مورد پاسخ داد. ما امتیازات خیلی زیادی را از دست داده ایم ولی هنوز زمان کافی برای برگشت داریم.قطعا آبراموویچ از شرایط کنونی تیم راضی نیست و من مسئولیت این را می پذیرم.قطعا می توانستیم خیلی بهتر از اینها باشیم.زمانی که ژانویه فرا برسد، می توانیم بازیکنان جدید بخریم.من نمی توانم در بازی روز چهارشنبه بازیکن جدیدی را به کار بگیرم ولی اگر در ژانویه در مورد بازیکن جدید سوال کنید، پاسخ خواهم داد.»
به نظر می رسد که آنچلوتی نگران آینده اش نیست. او به رغم شایعاتی در مورد برکناری اش از روی نیمکت مربیگری چلسی گفت:« من در حال حاضر مربی چلسی هستم.سال گذشته همه می گفتند که من کار خارق العاده ای انجام دادم و الان می گویند که من در مشگل گیر افتاده ام.سوال این نیست که الان چه کار کنیم.الان باید درمورد بازیکنانی که در زمین مسابقه خوب بازی نمی کنند صحبت کنیم. شایعات در مورد عدم توافق من با سران چلسی صحت ندارد.همه می دانند که در شرایط سختی هستیم و نمی توانیم کاری که معمولا انجام می دهیم را انجام بدهیم. همه به هم تیمی هایشان نزدیک هستند.ما شش ماه پیش دو قهرمانی را کسب کردیم.پس بازیکنان من مشکلی ندارند.من به بازیکنانم اطمینان دارم. آنها شخصیت فوق العاده ای دارند و می توانند این شرایط را تغییر دهند.من حس خوبی به بازیکنانم دارم ولی می توانید از خود آنها هم بپرسید.»
آرسنال نیمه اول را با برتری 0-1 به پایان برد و در نیمه دوم هم دو گل دیگر به ثمر رساند و البته تک گل ایوانوویچ تفاضل گل را کمتر کرد.
آنچلوتی در ادامه در مورد این بازی گفت:« من از عملکرد تیم سورپرایز شدم. ما در طول هفته تمرینات خوبی داشتیم و عملکرد تیم در جریان بازی مرا متعجب کرد. من نگرانم، چون شش یا هفت مسابقه است که نتوانسته ایم به پیروزی برسیم.ما نتوانستیم آن طور که می خواهیم باز یکنیم و در ارائه کردن فوتبالمان مشکل داریم.من نگران اینم و این کاملا طبیعی است.فکر می کنم که ما بدون بازیکنان کلیدی مان وارد مرحله سختی شدیم، اعتماد به نفسمان را از دست دادیم و الان با بازگشت بازیکنان کلیدی، بازگشت به شرایط عادی سخت است.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.تبریک میگم به همه آرسنالی ها
توی این دو سه سال اخیر زیاد آرسنال رو برده بودیم دیگه گناه داشتن
ماهم تا 2005 زیاد برده بودیم شمارو. گفتیم این چند سال یکم شما ببرین.
آرسنال تو تمام بازی از چلسی سرتر بود. (بازی رو دیدم)در ضمن تا یه بازی رو ندیدید نگید یه تیم بد یا خوب بازی کرده. توی فوتبال اینجوری نمیشه قضاوت کرد!
و اگه یکم بهتر ضربات آخر رو میزدن الان بازی 7-1 بود.
2 تا تک به تک 100 درصد با 2 تا تیرک قشنگ.
آرسنال دیشب قشنگ بازی کرد ... تبریک![]()
چلسی هم مث پیروزی شده..همش داره یا میبازه یا مساوی میکنه.![]()
برنامه پخش بازی ها از تلوزیون ایران
سهشنبه 07/10/1389 ساعت : 19:15
تدارکاتي : قطر - ايران
سهشنبه 07/10/1389 ساعت : 23:30
هفته 20 ليگ برتر انگليس : برمينگم - منچستريونايتد
چهارشنبه 08/10/1389 ساعت : 23:15
هفته 20 ليگ برتر انگليس : چلسي - بولتون
هیچ عیبی نداره
بازی با منچستر هم رفتو برگشت میبازین
و کلا با قهرمانی خداحافظی میکید
نه عزیزم این دو تا رو اصلا با هم مقایسه نکنچلسی هم مث پیروزی شده..همش داره یا میبازه یا مساوی میکنه.
ما همش داریم بد شانسی میاریم. الان همین بازی با منچستر رو معلوم نیست طرفدارای اون چه قدر دعا کردن که لغو بشهبعدش لغو این بازی خیلی تاثیر داشتش چون اون بازی رو چلسی می برد و روحیه می گرفت و بازی با آرسنال هم با روحیه بالاتر بازی می کرد
![]()
گل نشدن پنالتی دقیقه آخر با تاتنهام هم از بد شانسی تیمه....
زهی خیال باطل. امسال هم دابل خواهید شدهیچ عیبی نداره
بازی با منچستر هم رفتو برگشت میبازین
و کلا با قهرمانی خداحافظی میکید
حالا آخر فصل شمارو می بینیم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)