تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 376 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تا چلسی که تا چند هفته پیش صدرنشین رقابتهای لیگ برتر بود، شکستی سنگین را متحمل شود.
    نکته کلیدی این پیام

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

تبریک به همه بر و بچ آرسنالی.
    راستی یه سوال: من بازی رو ندیدم، ولی کسایی که دیدن میشه بگن که دروگبا آیا تو زمین بود؟
    دروگبا تو زمین بود ولی خیلی خوب مهار شده بود. میشه گفت هیچ کاری نتونست بکنه.

درصد مالکیت توپ 61 به 39 به نفع آرسنال.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم به همه آرسنالی ها
    توی این دو سه سال اخیر زیاد آرسنال رو برده بودیم دیگه گناه داشتن

من به همه آرسنالی ها تبریک میگم
    و این شکست سنگین و تائید بد بازی کردن
    چلسی با وجود لمپارد اسین و ...
    (بازیکنی نبود که بگن مصدوم ما بد بازی کردیم و ...)
    تسلیت عرض میکنم.
    و اینگونه بود پایان غم انگیز چلسی در لیگ برتر
    اصل کاری بازی با منچستر هست که 2 تا بازیه که اگر چلسی اونارو ببره قهرمانه
    رفت و برگشت با آرسنال بازی کردیم که هر کدوم از تیم ها یه بازی رو بردن و الان هم دیگه تموم شد ولی بازی با منچستر رفت و برگشت اون هنوز مونده
    در ضمن تا یه بازی رو ندیدید نگید یه تیم بد یا خوب بازی کرده. توی فوتبال اینجوری نمیشه قضاوت کرد!
    Last edited by vahidgame; 28-12-2010 at 12:08.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بچه ها همه با هم...چلسی....پپپپپپرررررر.....ا نجلوتی...پپپپرررررر.....دروگب ا و لمپارد و بقیه...پپررررر...و در اخر از همه مهم تر قهرمانی؟؟؟اهاااا خوشم میاد با هوشید تو دلتون گفنید پر
    من بازی رو از ماهواره ترک دیدم....ارسنال تو تمام دقایق سر تر بود....چلسی معلوم نبود میخواد چه کار کنه...ارسنال اگه همین روند رو تا روز اخر بازی ها بتونه ادامه بده(که چند فصله نمیتونه)میتونه قهرمان بشه...ولی منچستر خیلی بهتر از ارسنال کار میکنه....فکر میکنم تا حدودی مشخصه که یونایتد قهرمانه

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

آرسنال3- چلسی 1: پیروزی ارزشمند توپچی ها در خانه

سایت گل- در آخرین دیدار هفته نوزدهم رقابتهای لیگ برتر، آرسنال موفق شد تا با نتیجه 1-3 مقابل چلسی به برتری دست یابد

اولین گل این دیدار در دقیقه 44 توسط الکساندر سانگ و از روی پاسی که توسط سسک فابرگاس ارسال شد،برای آرسنال میزبان به ثمر رسید

با آغاز نیمه دوم این سسک فابرگاس بود که در دقیقه 51 با توپی که از تئو والکات دریافت کرد،برای آرسنال گل دوم را به ثمر رساند و تنها 2 دقیقه بعد تئو والکات بازی را 0-3 کرد تا چلسی که تا چند هفته پیش صدرنشین رقابتهای لیگ برتر بود،شکستی سنگین را متحمل شود.این بار هم این سسک فابرگاس بود که این گل را ساخته و پرداخته کرد. البته برانیسلاو ایوانوویچ در دقیقه 57 یکی از سه گل خورده را جبران کرد تا بازی با نتیجه 1-3 دنبال شود.پاس این گل را دیدیه دروگبا فراهم نمود.

این مسابقه با همین نتیجه به پایان رسید تا سه امتیاز این دیدار به حساب توپچی های میزبان واریز شود واین تیم به رده دوم جدول برسد

بدین ترتیب و با برگزاری آخرین دیدار هفته نوزدهم رقابتهای لیگ برتر و در حالی که خیلی از تیمها دیدار هفته هجدهم خود را به خاطر برف و یخبندان انجام ندادند،منچستریونایتد با 37 امتیاز و 17 بازی در صدر جدول رقابتهاست. آرسنال و منچسترسیتی با 18 و 19 بازی و هر دو با 35 امتیاز در رده های دوم و سوم هستند و چلسی شکست خورده با 31 امتیاز در رده چهارم قرار دارد.

ترکیب دو تیم:
    آرسنال: فابیانسکی، کسچیلنی، یوان ژورو، گائل کلیشی، باکاری سانیا،الکس سانگ، جک ویلشر ، سسک فابرگاس(توماس روسیچکی)، سمیر نصری، تئو والکات (ابودیابی)، روبین فان پارسی (مروانه شاماخ)

چلسی: پتر چک، جان تری، برانیسلاو ایوانوویچ، اشلی کول، پائولو فریه را (ژوزه بوسینگوا)، میکل جان اوبی(رامیرس)، لمپارد، مایکل اسین، فلوران مالودا (کاکوتا)،دروگبا ، سالمون کالو

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آنچلوتی:مطمئنم مربی چلسی می مانم

سایت گل- چلسی دوشنبه شب در هفته نوزدهم رقابتهای لیگ برتر با نتیجه 1-3 مغلوب آرسنال شد و در پایان این مسابقه کارلو آنچلوتی اعلام کرد که در طول بازار نقل و انتقالات زمستانی به تقویت رختکن تیمش خواهد پرداخت.

چلسی در 6 بازی اخیر خود در لیگ برتر به پیروزی نرسیده و در 8 بازی اخیرش تنها یک پیروزی را تجربه کرده.این اولین شکست چلسی مقابل آرسنال از سال 2008 تاکنون بود

با این وجود کارلو آنچلوتی نسبت به آینده خوشبین است:« خیلی سخت است که بتوان به سوالات در این مورد پاسخ داد. ما امتیازات خیلی زیادی را از دست داده ایم ولی هنوز زمان کافی برای برگشت داریم.قطعا آبراموویچ از شرایط کنونی تیم راضی نیست و من مسئولیت این را می پذیرم.قطعا می توانستیم خیلی بهتر از اینها باشیم.زمانی که ژانویه فرا برسد، می توانیم بازیکنان جدید بخریم.من نمی توانم در بازی روز چهارشنبه بازیکن جدیدی را به کار بگیرم ولی اگر در ژانویه در مورد بازیکن جدید سوال کنید، پاسخ خواهم داد.»

به نظر می رسد که آنچلوتی نگران آینده اش نیست. او به رغم شایعاتی در مورد برکناری اش از روی نیمکت مربیگری چلسی گفت:« من در حال حاضر مربی چلسی هستم.سال گذشته همه می گفتند که من کار خارق العاده ای انجام دادم و الان می گویند که من در مشگل گیر افتاده ام.سوال این نیست که الان چه کار کنیم.الان باید درمورد بازیکنانی که در زمین مسابقه خوب بازی نمی کنند صحبت کنیم. شایعات در مورد عدم توافق من با سران چلسی صحت ندارد.همه می دانند که در شرایط سختی هستیم و نمی توانیم کاری که معمولا انجام می دهیم را انجام بدهیم. همه به هم تیمی هایشان نزدیک هستند.ما شش ماه پیش دو قهرمانی را کسب کردیم.پس بازیکنان من مشکلی ندارند.من به بازیکنانم اطمینان دارم. آنها شخصیت فوق العاده ای دارند و می توانند این شرایط را تغییر دهند.من حس خوبی به بازیکنانم دارم ولی می توانید از خود آنها هم بپرسید.»

آرسنال نیمه اول را با برتری 0-1 به پایان برد و در نیمه دوم هم دو گل دیگر به ثمر رساند و البته تک گل ایوانوویچ تفاضل گل را کمتر کرد.

آنچلوتی در ادامه در مورد این بازی گفت:« من از عملکرد تیم سورپرایز شدم. ما در طول هفته تمرینات خوبی داشتیم و عملکرد تیم در جریان بازی مرا متعجب کرد. من نگرانم، چون شش یا هفت مسابقه است که نتوانسته ایم به پیروزی برسیم.ما نتوانستیم آن طور که می خواهیم باز یکنیم و در ارائه کردن فوتبالمان مشکل داریم.من نگران اینم و این کاملا طبیعی است.فکر می کنم که ما بدون بازیکنان کلیدی مان وارد مرحله سختی شدیم، اعتماد به نفسمان را از دست دادیم و الان با بازگشت بازیکنان کلیدی، بازگشت به شرایط عادی سخت است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

تبریک میگم به همه آرسنالی ها
    توی این دو سه سال اخیر زیاد آرسنال رو برده بودیم دیگه گناه داشتن
    ممنون.
    ماهم تا 2005 زیاد برده بودیم شمارو. گفتیم این چند سال یکم شما ببرین.

در ضمن تا یه بازی رو ندیدید نگید یه تیم بد یا خوب بازی کرده. توی فوتبال اینجوری نمیشه قضاوت کرد!
    آرسنال تو تمام بازی از چلسی سرتر بود. (بازی رو دیدم)
    و اگه یکم بهتر ضربات آخر رو میزدن الان بازی 7-1 بود.
    2 تا تک به تک 100 درصد با 2 تا تیرک قشنگ.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

آرسنال دیشب قشنگ بازی کرد ... تبریک

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

چلسی هم مث پیروزی شده..همش داره یا میبازه یا مساوی میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

برنامه پخش بازی ها از تلوزیون ایران

سه‌شنبه 07/10/1389 ساعت : 19:15
    تدارکاتي : قطر - ايران

سه‌شنبه 07/10/1389 ساعت : 23:30
    هفته 20 ليگ برتر انگليس : برمينگم - منچستريونايتد

چهارشنبه 08/10/1389 ساعت : 23:15
    هفته 20 ليگ برتر انگليس : چلسي - بولتون

هیچ عیبی نداره
    بازی با منچستر هم رفتو برگشت میبازین
    و کلا با قهرمانی خداحافظی میکید

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چلسی هم مث پیروزی شده..همش داره یا میبازه یا مساوی میکنه.
    نه عزیزم این دو تا رو اصلا با هم مقایسه نکن
    ما همش داریم بد شانسی میاریم. الان همین بازی با منچستر رو معلوم نیست طرفدارای اون چه قدر دعا کردن که لغو بشه بعدش لغو این بازی خیلی تاثیر داشتش چون اون بازی رو چلسی می برد و روحیه می گرفت و بازی با آرسنال هم با روحیه بالاتر بازی می کرد
    گل نشدن پنالتی دقیقه آخر با تاتنهام هم از بد شانسی تیمه....

هیچ عیبی نداره
    بازی با منچستر هم رفتو برگشت میبازین
    و کلا با قهرمانی خداحافظی میکید
    زهی خیال باطل. امسال هم دابل خواهید شد
    حالا آخر فصل شمارو می بینیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •