تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 1783 اولاول ... 681181581641651661671681691701711721782182686681168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه darkestpalace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیگه شبانه اونقدرا وضعش خراب نیست.من دو شب از ساعت 5:30 تا 7:45 گذاشتم 160 مگ گرفت.
    شما احتمالا دانلودهای سابق رو تجربه نکردین که 160 مگ طی دو ساعت رو "زیاد خراب" نمی دونید. صبانت خوب بود . الان یه ISP آشغاله بین همه ISP های آشغال دیگه ای که تو این کشور پر برکت به مردم بیچاره قالب میشه.

2. این کاربر از darkestpalace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیگه شبانه اونقدرا وضعش خراب نیست.من دو شب از ساعت 5:30 تا 7:45 گذاشتم 160 مگ گرفت.
    خيلي زور زده 160 مگو تو 4 ساعت بهت داده !!!!!111
    ساعتي 40 مگ

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

بیا شاتل ضرر نمیکنی
    من شبا با اکانت 128 800 مگابایت تا 1500 مگابایت دانلود کردم.
    همین شاتل شهر شما
    آقای حسینی من بیام دفترتون شما تضمین کتبی میدی ازتون اشتراک بگیرم شبی 1 گیگ رو متوسط دانلود دارم؟!
    گذشته از بحث شبانه ، شاتل یه بدی هم داره که اصلا سرویس هاش جامع نیست.یعنی به طور مثال سرویس ماهیانه 10 گیگ دانلود با سرعت 128 یا 256 نداره (سرعت دانلود 70 به بالا)ودرسته ART1 شما حجمش تو همین حدود و حتی بالاتره ولی سرعتش در حد ECO های همین رده (از نظر سرعت اسمی) نیست دیگه.به طور مثال شما 128 اکو میدین که سرعتش 60-70 هست ولی حجم بالا نداره و Art میدین که حجمش بالاس ولی سرعتش پایینه !
    من اگه حجم 10 گیگ ماهیانه با سرعت دانلود 100-120 کیلو با قیمت حدود 30 تومن داشتین با کله میومدم شاتل
    Last edited by mehdi_halla; 31-10-2010 at 19:22.

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

بیا شاتل ضرر نمیکنی
    من شبا با اکانت 128 800 مگابایت تا 1500 مگابایت دانلود کردم.
    همین شاتل شهر شما
    1-برو با اکانت خودت بیا
    2-تاپیک جامع برای شاتل موجوده

من موندم چرا هر کی می خواد تبلیغ کنه یا مثلا بگه صبانت خوبه تعداد پست هاش زیر 50 تاس
    بابا اینقدر ترسو نباشید با اکانت خودتون بیایین

6. 4 کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

1-برو با اکانت خودت بیا
    2-تاپیک جامع برای شاتل موجوده

من موندم چرا هر کی می خواد تبلیغ کنه یا مثلا بگه صبانت خوبه تعداد پست هاش زیر 50 تاس
    بابا اینقدر ترسو نباشید با اکانت خودتون بیایین
    دوست عزیز.من و شما حق داریم که اینقدر نسبت به این افراد (پست پایینی های تبلیغاتی!!)حساس باشیم،اما ایشون تاریخ یوزرشون سال 2008 هستش وتازه عضو نشدن.اما خواستن شاتل رو هم تبلیغ کنن.(البته که تعریفی هم نیست این شاتل!)

آخر فروم باز Venus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

11

ُسلام
    اقا ما یه اشتباه کردیم 2 باره بعد از 4 سال رفتیم adsl گرفتیم اونم از کاوش رایانه تو شیراز 3 ماهه 6 گیگ با نصب 65000 سرعت 1 مگ که باس 128 تا سرعت دانلود بده چشمتون روز بد نبینه!!! الان یک ماهه سرعت دانلود از 6 کی تا 60 کی متغییره بیشتر هم پایین هس سرعت هرچی هم میگیم بهونه های الکی میارن داریم تجهیزات و عوض میکنیم و قول میدیم فلان کنیم و از ای چیزا به نظرتون چیکار کنیم ؟ بریم شکایت کنیم؟ صنف دارن اینا تلفن یا ادرسشو بدین لطفا در ضمن اگر شرکت درس حسابی میشناسین شمارشو بدین تا از اونجا سرویس بگیرم
    ممنون
    اینم تستی که زدم برا سرعت":

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه RezaMagiclife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا ما هم کوچولو موچولویم دیگه ببخشید جسارته در مقابل اونایی که تعداد پست هاشون چهار پنج رقمیه .
    ولی از هر چی شرکت اینترنتیه از شاتل گرفته تا پارس انلاین وصبانت حالت تهوع گرفتیم .
    کاش اونایی که تبلیغ می کنن با آواتار و نام شرکت می اومدن اونجوری می شد رو حرفشون اقلا حساب کرد
    که مثلا اگه می گن سرعت فلان شرکت 400 هست شبانه اش رو 600 کیلو بایت بر ثانیه بسته شده اگه اینجوری نبود بشه یقه شونو گرفت .
    اصلا شرکت خوب نیاز به تبلیغ نداره . اون موقع که صبانت سرعتش خوب بود من اقلا به 10 تا از دوستام تبلیغشو کردم و بعضی هاشون برای شرکتشون حجم ها ی بالا خریداری کردند صبا نت هم نه این مطلب رو می دونست و نه گیگ اضافی به من هدیه داد.
    ولی الان که شبانه اینطوری شده تو همه تاپیک ها می رم تبلیغ برعکس می کنم که کسی دیگه از صبانت اینترنت نگیره تا یه جورایی تلافی اون 10 تا رو در بیارم.
    حالا صبانت نشد پارس انلاین با شاتل وقتی یکی مثلا از صبانت می ره شاتل انتظار کیفیت بهتر داره . وقتی اون کیفیت رو پیدا نکرد معلومه که از شاتل هم همون یک ماه رو میگیره وبعد تخلیه می کنه و شروع می کنه به تبلیغ منفی در مورد شاتل و حق هم داره .
    بنابراین شرکت ها بهتره اگه می خوان مشتری جذب کنن به کیفیت سرویس هاشون اضافه کنن وفکر نکنن اینترنت ملک پدریشونه و مثلا با دانلود شبانه مال و اموال اونا داره به غارت میره .
    اینترنت یعنی sharing و به اشتراک گذاشتن اطلاعات و کار یک شرکت اینترنتی تسریع در این روند به اصطلاح به اشتراک گذاشتنه نه مانع تراشی و کند کردن آن .

10. 3 کاربر از RezaMagiclife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

2 دیگه خیلی صبر کردم

من تا یه هفته دیگه میرم اکانت صبانتمو میبندم... سرعت شبانه شیراز افتضاحه .... واقعا شورشو درآوردن

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

دوست عزیز.من و شما حق داریم که اینقدر نسبت به این افراد (پست پایینی های تبلیغاتی!!)حساس باشیم،اما ایشون تاریخ یوزرشون سال 2008 هستش وتازه عضو نشدن.اما خواستن شاتل رو هم تبلیغ کنن.(البته که تعریفی هم نیست این شاتل!)
    مورد 1 - برو با اکانت خودت بیا دقیقا در مورد ایشون صدق می کنه
    یعنی این دوستمون از 2008 تا الان عضو p30 بوده و دقیقا همین الان که این مشکلات پیش اومده ، اومده از یه شرکت دیگه دفاع می کنه واقعا جای بسی شگفتیه

من منظورم با دوستانی که پست کم دارن نیست منظورم با کسانیه که با تعداد پست پایین تو این وضعیت که همه شاکی هستن میان میگن صبانت خوبه! فلانی خوبه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کسی حجم مصرفش بالا نرفته ؟ من توی یک هفته ی گذشته 100 مگ مصرف نداشتم اما بیشتر از یک گیگ از حجم باقیمونده کم شده . دیشب امتحان کردم 40 مگ سند و رسیو رو 100 مگ توی سایتش ثبت کرد . این دیگه خیلی نامردیه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •