خوب شاید لازمه که روشن مونده اما اگه بایوس رو آپدیت نکردی حتما این کار رو بکن ، چرخش فن هم بهینه میشه![]()
خوب شاید لازمه که روشن مونده اما اگه بایوس رو آپدیت نکردی حتما این کار رو بکن ، چرخش فن هم بهینه میشه![]()
اینم تغییرات در این ورژن از بایوس :
1. Added new CPUs support: P6200, P6300, i3-390 and i5-480.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فقط همین؟؟؟میشه فهمید از 4 تا 9 چه تغییراتی کرده؟؟؟
والا واسه آپدیت بایوس از همون نرم افزاری که دادین استفاده کردم ولی نرم افزارش کار نمی کنه.
این هم از ریتینگ ویدوز 7 64 بیتی برای این دستگاه.
![]()
زنگ زدم زيگورات بعداز اينكه حسابي منو هي پاس دادن به همديگه آخرشم گفتن ما گفتيم 4 گيگ DDR3 داره اين لپتاپ!! ديگه تضمين نكرديم كه باسش چند باشه!!! اعصابمو بهم ريختن.
كاش الكي پول اضافه به اين زيگورات............. نميدادم.
میری کلانتری محل یه شکایت تنظیم می کنی!!
موضوع شکایت : غبن فاحش در معامله!!
بذار وقتی مامور با برگه بره دم شرکت همونجا برات بهترین رمو میندازه!!![]()
ميگفت توي ليست قيمتي هم كه توي سايت گذاشتيم قيدكرديم 4 گيگ ddr3 ديگه حرفي از باس نزديم.آخه من به چي استناد بكنم؟ بگم بايد 1333 مي بوده حالا نيست؟؟؟؟
حالا به نظرتون چيكار كنم؟؟؟ بيخيال شم؟ حوصله دادگاه پاسگاه ندارم. از درس و كارو دانشگام ميفتم وگرنه به خدا دهنشونو......... ميكردم!! تازه اعصابمم كلي بهم ميريزه ، كما اينكه تا همين جاشم حسابي بهم ريخته منو،
حالم داره ازين بازار گند و حروم خور ايران(زيگورات) بهم ميخوره![]()
Last edited by asemanekavir38; 15-11-2010 at 10:55.
دوست عزیز فکر نمیکنم این مشکل ارزش این همه بد دهنی و اتهام زنی شما را داشته باشد.
اگر باس رم انقدر برای شما مهم بود بهتر بود قبل از خرید از فروشنده درخواست میکردید آن را برای شما چک کند.
همانطور که خودتان فرمودید نه شرکت هنگام فروش به شما گفته که باس رم 1333 است و نه شما درخواست چک کردن آن را داده اید.
پس چگونه زیگورات حرام خور شده است؟
فروش این دستگاه انقدر بالا هست که نیازی به انداختن آن به کسی نباشد!
سعی میکنم با مسئولین خدمات شرکت هماهنگ کنم تا در صورت امکان رم را برای شما تعویض نمایند.
موفق باشید
سلام
Cpu:1.73 cor i7 740 q m
Ram:6gb DDR3
HDD:500 gb 5400 rpm
VGA:ATI 5650 1gb
Win 7 HP 64 bit
ALUMINUM
قیمت هم با گارانتی زیگورات 1.380.0000 تومان.
شارژر این مدل هم به خاطر پردازنده و گرافیک قویتر از بقیه مدلهای نوت بوکهای دل بزرگتر است.
مشخصات این دستگاه به نسبت قیمت آن باعث شد تا بر خلاف 4 نوت بوک قبلی من که همه از سری Latitude شرکت Dell بودند این بار در سری Inspiron دست به انتخاب بزنم.
البته من هارد دستگاه خود را با یک هارد هیتاچی 7200 rpm تعویض نمودم و منتظر رسیدن یک صفحه نمایش فول اچ دی برای آن نیز می باشم.
Last edited by M Mobin; 15-11-2010 at 12:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)