تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 168 از 515 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه yekleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

میپرسم
    من کنکور 89 رو دادم و چیز خوبی نیاوردم .... الان دارم برای کنکور 90 میخونم . و برای مشکل سربازی مجبور شدم پیش دانشگاهی یه درسو خودمو بندازم و الان در حال حاضر دانش آموز پیش محسوب میشم ... میخواستم ببینم میشه یه ترم دیگه خودمو بندازم ؟
    واسه ثبت نام کنکور . بعد از اون ثبت نام دانشگاه مشکلی پیش نمیاد؟

یعنی میشم فارغ التحصیل اردیبهشت 90

اين سوال منم هست؟؟؟؟
    اين قضيه ي يه درس انداختن چيه؟؟؟
    يعني ميشه همينطوري 20 سال كنكور داد ؟؟
    البته تا 93

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

میپرسم
    من کنکور 89 رو دادم و چیز خوبی نیاوردم .... الان دارم برای کنکور 90 میخونم . و برای مشکل سربازی مجبور شدم پیش دانشگاهی یه درسو خودمو بندازم و الان در حال حاضر دانش آموز پیش محسوب میشم ... میخواستم ببینم میشه یه ترم دیگه خودمو بندازم ؟

این چه کاریه شما کردین؟! منم امسال شدم 11000 مطقه 2 و می خواستم دوباره سال 90 کنکور بدم و بهمن امسال اعزام به خدمت بودم چون متلد سال هفتاد هستم. رفتم دفترچه خدمت رو گرفتم و پرش کردم و رفتم نظام وظیفه ثبتش کردم. تاریخ اعزام به خدمتم رو خود به خود انداختن برا بهمن سال دیگه و بدون هیچ مشکلی میتونم باز کنکور بدم. این کاری که من کردم که خیلی بهتره!
    بچه ها ناامید شدم :(
    یکم از تست زدنتون میشه بگین؟
    آخه الان همین فصل 1 فیزیک پیش گاج 500 تا تست داره حدودا این همرو. چطور بزنم...تازه تابستونمم زیاد خوب استفاده نکردم و الان خیلی فشار میاد...باید یش و پایه بخونم...و با این حجم فکر نکنم به پیش برسم و خیلی زور بزنم پیش تموم شه فقط 40 درصد کنکور جور میشه تا عید پیش تموم شه بعدش هم باید صرف مرور همینا کنم دیگه...خرداد هم که آزمونای مرور آخر گزینه دو...
    آخه حسرت هم میخورم مثلا من که این همه وقت گذاشتم 160 تا تست زدم بقیشو نزنم از نکات همونا سوال ممکنه بیاد و همه مطالعه هدر بره.

یکم اگه میشه بگین شما مثلا واسه هر فصل هر کتاب چقدر تست میزنین؟!
    چطور پیش و پایه با هم میخونین؟!(این خیلی مهمه :( )
    چطور با این استرس تست بیشتر زدن کنار میاین؟
    این درسای مدرسه هم که هستش هی فرت و فرت امتحان میگیرن نمیرسیم به تست و کنکور...

ممنون.
    منم سال قبل که پیش دانشگاهی بودم نمیرسیدم تست بزنم چون واقعاً سخته اما یکی از دوستام خیلی به خودش سختی میداد و با این که همه ی کلاسای مدرسه رو میومد اما 70 ساعت در هفته می خوند و همش بی خوابی میکشید ولی به جاش رتبش شد 86 منطقه 2 و مکانیک تهران قبول شد. من چون فارغ التحصیلم زیاد میرسم تست بزنم البته هنوز ساعات مطالعم کمه و 30 ساعت در هفته است اما به تریج دارم بیشترش میکنم. من 500 تا تست فیزیک پیش 1 از گاج رو کامل زدم و تازه به جز اونا بازم تست زدم از فیزیک پیش! چون وقتم زیاده ! پیش و پایه رو با برنامه کانون قلمچی می خونم. دو تاشو به یه اندازه میخونم. استرس تست زدن برا چی؟ با یه برنامه ریزی درست میشه به همه ی کارها رسید همون طور که همکلاسیم تونست برسه! سوالاتون رو به ترتیب جواب دادم.
    سلام !

5 روز به دلیل سرما خوردگی یه کلمه درس هم نتونستم بخونم به نظرتون تو ازمونای بعدی میشه جبراان کرد ؟ چون فک نکنم تو ازمون فردا بالای 6000 بیارم

شما کانون میاین دیگه نه؟ خوب آزمون 5 آذر همه ی پایه ها دوباره تکرار میشه و آزمون 19 آذر همه درسای پیش. پس میشه جبرانش کرد.
    اين سوال منم هست؟؟؟؟
    اين قضيه ي يه درس انداختن چيه؟؟؟
    يعني ميشه همينطوري 20 سال كنكور داد ؟؟
    البته تا 93
    حداکثر میشه تا 22 سالگی پیش دانشگاهی رو طولش داد. توی دفترچه خدمت نوشته! بعدش باید برید به خدمت مقدس...

3. 3 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yekleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حداکثر میشه تا 22 سالگی پیش دانشگاهی رو طولش داد. توی دفترچه خدمت نوشته! بعدش باید برید به خدمت مقدس...

فقط بگي كجاش نوشته كه ديگي حجتو تموم كردي...
    يه لينكم بدي حلّ چشاته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

میپرسم

میشه بگی چندتا از درسات مونده؟ من هم سال پیش این کار رو کردم و مشکلی نداشت..میخواستم برای امسال هم نگه دارم که دیدم امتحان ها داره نهایی میشه سریع در رفتم . ولی کار بدی نکردی..اگر تعداد واحدهات تا حدی باشه که برای دو ترم بعدی بهت حضوری بدن میتونی حتی با خیال راحت تا شهریور هم کشش بدی و خیالت نباشه..ولی به نظرم زودتر تمومش کنی بهتره..

از نظر سربازی هم با این وضعی که میگی مشکلی نداری.. چون 6 ماه وقت داری بعد از فراغت از تحصیل و از اردیبهشت تا شهریور 4 ماه میشه که مشکلی نیست. بعدشم دانشگاهه و دیگه حله

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یک سوال برای دوستم:
    دفتر چه آزاد کی میدن؟؟؟؟

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12 سلام

سلام دوستان راستش من اين متن رو که ضميمه کردم براي رفتن به مشاوره آماده کرده بودم که به دليل يه دوره طولاني موفق به رفتن نشدم.
    حالا از شما ميخوام که تجربتون رو در اختيار من بزاريد و اين متن رو خوب مطالعه کنيد و اگه فرصت داشتيد سوالات توش رو مطالعه کنيد.واگه هم فرصت نداشتيد سوالات اينجا رو پاسخ بدين.
    با توجه به شرايط من بهترين کار به نظر شما چيه که انجام بدم؟چه از نظر کنکور چه سربازي و چه زندگي؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان اينم لينک ماوره به صورت داک
    Last edited by hosseingrami; 12-11-2010 at 13:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اینم از آزمون 21 آبان
    اولین آزمونم بود
    از آزمون بعدی به بعد هم کارنامه می ذارم(چه خوب چه بد)
    (شانس رو ببین،واسه من برگه پاسخ نامه نداشتند بهم پاسخ نامه سفید دادند، به دلم افتاده بود که امروز یه چیز می شه و ...)

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

میشه بگی چندتا از درسات مونده؟ من هم سال پیش این کار رو کردم و مشکلی نداشت..میخواستم برای امسال هم نگه دارم که دیدم امتحان ها داره نهایی میشه سریع در رفتم . ولی کار بدی نکردی..اگر تعداد واحدهات تا حدی باشه که برای دو ترم بعدی بهت حضوری بدن میتونی حتی با خیال راحت تا شهریور هم کشش بدی و خیالت نباشه..ولی به نظرم زودتر تمومش کنی بهتره..

از نظر سربازی هم با این وضعی که میگی مشکلی نداری.. چون 6 ماه وقت داری بعد از فراغت از تحصیل و از اردیبهشت تا شهریور 4 ماه میشه که مشکلی نیست. بعدشم دانشگاهه و دیگه حله

یعنی چی تعداد واحدام طوری باشه که باز بهم حضوری بدن؟

من فقط دیفرانسیل 2 رو افتادم .. که 2 واحده
    الانم دارم حضوری میخونمش مثلا ... تو بزرگسالان

دی ماه امتحانشه ... اگه قبول بشم که تموم ... ولی اگه نشم (یعنی نکنم خودم ) نمیدونم میوفته برا اردیبهشت؟
    یا نا تو زمستون امتحان جبرانی داره

اصلا یکی بگه من چیکار کنم ... گیج شدم به خدا

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    این آزمون کانون برا من سخت بود یا به شما هم؟؟؟؟
    من که خیلی خراب کردم
    امروز کارنامه رو نمیزارم
    یه 30 سوال ادبیات 15 دقیقه وقت داده بود
    دیگه نمیشد از این بدتر بشه
    Last edited by fmps; 12-11-2010 at 12:30.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

طبق پیش بینیم گند زدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •