سلام دوستان
من قصد خرید سری c8000 سامسونگ رو دارم و گفته میشه گیرنده دیجیتال داره ..
دوستانی که این مدل رو دارن از این سیستم در تهران استفاده کردن؟ جواب داده ؟ یا برم یه گیرنده بگیرم ؟
ممنون ..
سلام دوستان
من قصد خرید سری c8000 سامسونگ رو دارم و گفته میشه گیرنده دیجیتال داره ..
دوستانی که این مدل رو دارن از این سیستم در تهران استفاده کردن؟ جواب داده ؟ یا برم یه گیرنده بگیرم ؟
ممنون ..
سلام من يک دانگل wifi برای c8000 تهيه کردم و تونستم گوشی gs2 رو تبديل به کنترل tv کنم که همه کار ميشد انجام داد فقط نميشه روشن کرد tv رو و کيليپ تصويری پخش کنم البته کيفيت بالا رو اصلاً بدرد نميخوره با دانگل تماشا کرد چون خيلی load کردنش طول ميکشه بيشتر مواقع يک دفعه شطرنجی ميشه تصوير بعد eror ميده که اين پسفند رو پشتيبانی نميکنه
سوالی که داشتم اينه که با لپ تاپم ميتونم tv رو پيداا کنم ولی وقتی ميخوام وصل بشم ازم يک pass 8 رقمی ميخواد که نميدونم چيه 8تا 0 و 1 تا 8 رو هم زدم نشد کسی اطلاع ی داره راجب اين مورد الان از دوستان کسی هست که دانگل تهيه کرده باشه برای tv خودش
من چطور ميتونم تصوير pc رو شر کنم به tv
با سلام
دوست گرامی در خرید c8000 دقت کن چون آمار خرابی بالایی داره اون هم در پنل من خودم گرفتار همین موضوع شدم
از جوانرود خریداری کردم 5 ساعت بیشتر کار نکرد تصویر سفید شد و برم تعمیرکار دو دستگاه دیگه هم اونجا بود و همین مشکل من رو داشتن قیمت پنل هم 1700 هست
با سلام
من یه LED مدل C5000QRXZN دارم که متاسفانه منوی فارسی نداره . می خواستم دوستان راهنمایم کنن که چطور می تونم منوشو فارسی کنم ؟
سلام
من یه هارد اکسترنال silicon power 500G دارم . وقتی وصلش میکنم به C7000 چراغش روشن و خاموش میشه ولی صفحه مدیا نمیاد . خودمم مدیا رو میزنم میگه چیزی وصل نیست . میخواستم بدونم میشه هارد را به HDTV وصل کرد ؟ اگه میشه چطوری ؟
ممنون از همه
دوست من شما باید فرمت هارد اکسترنال خودتون رو به FAT32 تبدیل کنید، با برنامه زیر میتونید اینکار رو انجام بدید:
در ضمن شما با تبدیل کردن فرمت NTFS به FAT32 ، دیگر قادر به انتقال فایلهای بالاتر از 4 گیگ نیستید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من هارد یک ترابایتیwd رو ما فرمت ntfsبه 6900وصل میکنم هیچ مشکلی نداره،حتما به اون پورت usbوصل کنید که (usb-hdd)
ما از بانه samsung D600 رو خریدیم .گیرنده ی دیجیتال هم داره.
مثل این میمونه که کانال ها رو با ماهواره میگیری :-O
فقط نمیدونم این LED قبلیت DLNA و تصویر در تصویر داره یا نه؟
خودم که هر چی ور رفتم چیزی پیدا نکردم. :((
اگه کسی میدونه بگه لطفا!!
راستی این تلویزیونمون جدیدا یه مشکلی پیدا کرده قسمت های پایین LED یه مشکلی براشون پیش اومده و انگار که لامپ های این قسمت یه خط در میون کار میکنن!یه جورایی انکار که خط خط شده باشه!
زیاد واضح نیست باید یکم دقت کرد!
کسی میدونه که LED های سری C WIFI دارن یا نه؟
Last edited by Master_P; 13-08-2011 at 22:20.
سلام دوستان به نظر شما چرا هیچ موقع حرفی از c9000نشده،اصلا کسی هست این مدل رو تهیه کرده باشه،من که خودم هنوز از نزدیک این مدل رو ندیدم،میتونه یکی از دلایلش قیمت بالای اون باشه؟فک کنم اولین تی وی باشه که سام سرویس اسمش رو دستکاری نکرده،چون تو فروشگاهها همش به اسم c9000هست،شایدم ما دستکاری کرده ما خبر نداریم(خیلی دوست داشتم یکیش پیشم بود)
![]()
Last edited by aftab_azad20; 13-08-2011 at 23:39.
سلام.tvمن c6960با گارانتی سام سرویس است.ایا گیرنده دیجیتال داره؟چگونه فعالش کنم؟ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)