سلام
تو این تاپیک یه عکس دیدم که دزموند در مخفیگاه جدید اتزیو هست...
قضیه چیه؟
و لباسای دزموند در زمان اتزیو چطوریه؟
سلام
تو این تاپیک یه عکس دیدم که دزموند در مخفیگاه جدید اتزیو هست...
قضیه چیه؟
و لباسای دزموند در زمان اتزیو چطوریه؟
سلام به همه ي اقايون من يه سوال داشتم.
من تو بازي تو مرحله ي گرگ ها تو قسمت 44-5 موندم يه جايي هست كه لونشونزيره يه ساختمون خرابه هست هر كاري ميكنم نميتونم برم از درو ديوارشم نميشه بالا رفت اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه مممنو ن ميشم كسي راهنمايي كنه لنگ موندم اونجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عكسشم هست![]()
شما اسپیس رو که نگه داری فکر کنم زیر ابی میره
---------- Post added at 07:16 AM ---------- Previous post was at 07:14 AM ----------
مخفیگاه جدید اتزیو منظورتون همون کاخ عموش هست؟
وقتی بازی رو تموم میکنید یک شخصیت براتون باز میشه که همون دزموند هست میتونید باهاش چرخ بزنید
---------- Post added at 07:19 AM ---------- Previous post was at 07:16 AM ----------
من هر چی نگاه کردم نفهمیدم کجاست؟! نمیشه ادرس بدی از تو نقشه
برای اینکه بتونی اونجا بری باید اون قسمت رو پر آب کنی
برا اینکار هم تو نقشه یه دیوارهایی هست روش آب جریان دارهکه میری پول میدی یه معمار واست تعمیرش میکنه وقتی همه دیوارها رو تعمیر کردی میتونی بری اونجا
البته من اول من رفتم تو مقر گرگا!! بعدا فهمیدم اصولیش اینجوریه
---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
مخفیگاه جدید اتزیو منظورتون همون کاخ عموش هست؟
وقتی بازی رو تموم میکنید یک شخصیت براتون باز میشه که همون دزموند هست میتونید باهاش چرخ بزنید
چه جوری میشه ای شخصیت رو انتخاب کرد؟
من که ندیدمش!!
من توی rose in fiore با eagle eye رفتم توی خاطرات مظنون شماره 16 و داشتم یه شکل درست میکردم که کاری برام پیش اومد و بدون اینکه بازی رو سیو کنم یه راست ازش خارج شدم
ولی الان که برگشتم دوباره برم دیگه نیستن اون علامتا
فهمیدم چی شد،باید بری به inventory بعد دزموند رو انتخاب کنی...
ممنون...
بردیا جان! میری: Menu >> Database >> The Truth و کلاستر مربوطه رو انتخاب میکنی. (اونی که Play Puzzle داره یعنی حلش نکردی)
این آخر ی رو چطور بگیرم؟
کجاست؟
داداش این کجا بود و هست؟!من اصلا این قسمتها از دزموند رو نرفتم!ماموریت فرعی بوده؟
اینا 5 تا چیز توی ویلا هستند . گرفتن اون صندوقچه یه اچیومنت میده ولی کلا تاثیری نداره توی درصد بازی.
اون توی اتاق اصلی است . وقتی وارد ویلا میشید سریع بچیپید قبل اینکه برید توی sanctuary .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)