سلام آقاي مفيدي
من دانش دوم دبيرستان مدرسه شهيد بهشتي زنجان هستم مي خواستم بگم اگه ميشه لطف كنيد چند نمونه سوال از سوال هاي خودتون را كه سخت باشد براي امتحان دي كه شنبه داريم برام معرفي كنيد.
ممنون.
سلام آقاي مفيدي
من دانش دوم دبيرستان مدرسه شهيد بهشتي زنجان هستم مي خواستم بگم اگه ميشه لطف كنيد چند نمونه سوال از سوال هاي خودتون را كه سخت باشد براي امتحان دي كه شنبه داريم برام معرفي كنيد.
ممنون.
با استفاده از نرم افزار matlab :
x1=-1.5538*10^5 , x2= -6.4359*10^4 i
x3=1.5538*10^5 , x2= 6.4359*10^4 i
جوابها دقیق و بدون خطا هستند (دارای دو ریشه حقیقی و دو موهوم)
با سلام خدمت دوستان
مهلتش تموم شد!!!!
دیگه بهش فکر نکنید.....
سلام
میشه یکی این سوال برام حل کنه ؟؟؟
![]()
دامنه gof ميشه x به طوري كه x عضو دامنه f و (f(x عضو دامنه g.
دامنه f ميشه x<2 اجتماع x>=3 و دامنه g مي شه x >= -3 پس (f(x بايد از 3- بزرگتر باشه.ميدونيم(f(x
عددي بين 1 و 1- است ( چون 1 به روي عدد صحيحي است) پس همواره از 3- بزرگتر است پس دامنه قسمت دوم هم همان دامنه (f(x مي شود در نتيجه دامنه gof همان دامنه (f(x يعني x<2 , x>=3 مي شود.
دو تا سوال ديگه هم من داشتم:
تابع( f(x,y با تغيير متغير x=e^s , y=e^t به تابع (g(s,t تبديل مي شود ثابت كنيد:
Gss+Gtt=x^2(fss)+y^2(fyy)+xfx+yfy
نشان دهيد كه در مبدا مشتق سويي f(x,y,z)=(x^2+y^2+z^2)^0/5 در هر سوي برابر واحد است ولي در مبدا گراديان ندارد
Last edited by panizir; 16-01-2009 at 10:44.
سلام
بجه ها ببخشید یه سوال ساده دارم آخه بلد بودم الان هرجی فکر می کنم یادم نمیاد!!!!
2 به توان n تعداد مینترم ها یا ماکسترم ها
در تشکیل مینترم ها و ماکسترم ها یه مرحله هست که باید اندیس i رو به عدد باینری NPT تبدیل کنیم میشه به من یادآوری کنید چجوری بود!!!
مثلاً : M0 عدد باینریش میشه 000
M3 عدد باینریش میشه 011
Mn-1 عدد باینریش میشه 111
سلام
اگه میشه جوابه این سوالارو یکی برام بزاره (plllllllllllz).....تا فردا میخوامامتحان (جبر)دارم
>>>
ممنون میشم ....
Last edited by Parnyan; 19-01-2009 at 23:14. دليل: !!!!!
یکی لطف کنه این ُحل کنه plllllllllllzz
![]()
براي سوال اول فرض خلف مي گيريم كه گوياست. به توان مي رسونيم. 5 مي بريم اون طرف سمت راست يه كسره كه مساويه يه عدد گويا ساده تر قرار مي ديم. حالا ثابت مي كنيم راديكال 6 گنگه. بازم فرض خلف مي گيريم به توان دو مي رسونيم طرفين وسطين مي كنيمدر مياد صورت كسر بايد بر 6 بخشپذير باشه ( چون توان 2ش بخشپديره خودشم هست) قرار مي ديم 6k به توان 2 مي رسونيم به دست مياد مخرج هم بر 6 بخشپذيره كه اول كه فرض كرديم صورت و مخرج نسبت به هم اولند تناقض مي شه.
سوال دوم:از راه استقرا ؛براي پايه n=1 كه درسته فرض مي كنيم براي n هم درست باشه هر دو طرفو در 1+راديكال 2 ضرب مي كنيم سمت چپ توان n+1 در مياد سمت راستو ساده مي كنيم به جواب مي رسيم.
سوال سوم: براي n=1 كه درسته براي n فرض مي كنيم درست باشه به هر دو طرف 2 ^(n+1) اضافه مي كنيم. طرف دومو ساده مي كنيم به جواب مي رسيم.
سوال سوم: 5 مجموعه به اين شكل انتخاب مي كنيم 1و9 ؛ 2و8 ؛ 3و7 ؛ 4و6 ؛ 5 . شش انتخاب داريم و 5 مجموعه. طبق اصل لانه كبوتري حداقل از يك مجموعه دو انتخاب داريم كه از هر مجموعه اي كه باشد مجموعشان 10 مي شود.
سوال چهارم:A U B زير مجموعه Aاشتراك B كه اون زير مجموعه A و B است.در نتيجه AUB زير مجموعه A و B است پس A زير مجموعه B و B زير مجموعه A است كه نتيجه مي شود با هم برابرند.
موفق باشيد.....
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)