.
. سایز 27 داریم...؟؟
. دوست عزیز ال ای دی ها بخصوص نسل/مدل جدید معمولا تو همین رنج قیمت هستند...
. موفق باشید
.
.
. سایز 27 داریم...؟؟
. دوست عزیز ال ای دی ها بخصوص نسل/مدل جدید معمولا تو همین رنج قیمت هستند...
. موفق باشید
.
با سلام
اقا من پلاسما سامسونگ میخام
وضعیت 3d ایش چجوریه؟
هر کی قیمت داره بزاره؟
ممنون
سلام ودرود
توسایت رسمی سامسونگ http://www.samsung.com/iran کجاش از هدیه های محصولات اومده..........؟
.
. اطلاعات مفید برای خرید محصولات سامسونگ، معمولا تو این سایت هستش..بخصوص هدیه که مد نظر شماست...
.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
. خوش باشید
.
سلام
2794 الجی بگیرید قیمتش 400 تومنه. گیرنده دیجیتال داخلی هم داره
بهترین گزینه برای شمات
---------- Post added at 08:54 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
اگر میتونی 2 میلیون و 400 هزینه کنی می تونی تلویزیون چهار رنگ کواترون محصول شارپ رو بخری که همین بالای این صفحه هم گاهی تبلیغش می یاد
کیفیت تصویر و رنگش فوق العاده بالاست و فرکانس خوبی داره
به دلیل وجود ساپ پیکسل زرد در رنگهاش خیلی می تونه رنگ ها رو طبیعی نشون بده و تنها تلویزیونی هست که پنلش ژاپنیه(حتی مدل های جدید سونی هم پنلش ژاپنی نیست)
تو این مقاله مدل دو بعدیش بررسی شده:
ولی سه بعدییش هم کیفیت بهتری داره و هم یه لایه روش داره که رفلکس نور را کم می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بالاخره با راهنمایی یکی از دوستان رفتم مدل 42lw57000 را با گارانتی 18 ماهه گلد ایران + 9 عینک + فیلم سه بعدی + اینترنت adsl رایگان یکساله + مودم وایرلس + سینمای خانگی ال جی مدل 738 خریدم 1840 و یک کارت هدیه پارسیان 500 هزار تومانی هم هدیه گرفتم!! یعنی کل اینها برام در اومد 1340، که توی بانه خود تلویزیون رو هم به این قیمت نمیشه گرفت!
امیدوارم دوستان اینجا هم استفاده کنند تا وقتی تخفیفات پاییزه ال جی هست.
دوست عزیزخوشحالم که شانس برنده شدن کارت جایزه 500 هزار تومانی داشتید . در این حالت شما تازه به اندازه ارزش واقعی خریدتون پول پرداخت کردید.ولی شانس برنده شدن 500 تومن کمه و lg تمام مدلاش نسبت کیفیت به قیمت خیلی بدی دارند و من اصلا خریدشون رو به دوستان پیشنهاد نمی کنم چون همه که کارت 500 تومنی گیرشون نمی یاد
سلام دوست عزیز
تا اونجایی که من اطلاع دارم قیمت این تلویزیون 42 اینچی 1700000 تومان هستش در بهترین حالت هم این سینمای خانگی رو هم میتونی 200 تا 230 تومن بگیری که میشه 1900000 تا 1930000 تومن، بهدش که کارت هدیه 500 تومنی رو هم گرفتی میشه 1400000 تا 1430000 تومن.حالا چه جوری واسه شما 1340 در اومده؟
من که طالب این قیمتم
اگه لطف کنی یه پ خ بهم بده که بخرم
ممنون یا علی
.
. عزیز.. کـارت هدیـه رو قـرعـه کشـی نمی کـنن کـــــه....
. یک ماه تا چهل روز ( حالا کمی زودتر و یا دیرتر ) شــارژ می کـنن....
. نظر شخصیه...
. خوش باشید
.
سلام
قیمت 40 اینچ D7770 رو میخواستم هم تو بانه هم نمایندگی اصلیش ببخشید رو این مدل سامسونگ بلوری هم داره اگه داره مدلش چیه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)