5 روز دیگه بازی ریلیز میشه ... کسی نمیدونه کی دستمون میرسه ؟؟؟
5 روز دیگه بازی ریلیز میشه ... کسی نمیدونه کی دستمون میرسه ؟؟؟
به نظر من یه کنسول بگیری بهتره ! من یادمه هر 6 ماه یه بار سیستمم رو واسه بازیهای جدید ارتقاء می دادم دیگه تحملم سر اومد رفتم یه XBL360 گرفتم الان دیگه اصلا کاری با سیستمم ندارم و حتی یه دونه بازی هم روش نصب نمی کنم .البته رفته تو مخم که یه کنسول بگیرم چون تو فکر یه کارت گرافیگه خفنه 200 به بالا و دسته هستم گفتم 360 ارکید بگیرم بهتره
آقا خیلی کارت درسته معلومه سرچر و فروم باز خوبی هستی
مشکلم تقریبا حل شد در رابطه با گرافیک با این لینکت
درسته من هم 258.96_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe این رو قبلا نصب کرده بودم ولی بازی خیلی گیر داشت حتی توی رفتن به منوها چند ثانیه گیر میکرد
اما توی لینک بالا اینو داونلود کردم:
260.63_desktop_winxp_32bit_english_beta.exe
درسته این بتا هست ولی whql نیست! وقتی نصب کردم خیلی بهتر شد!
فرق اینا چیه؟
حداقل بگيد كه سوالم جوابي نداره تا هر بار با ذوق اين كه جوابمو ميگيرم پستارو نخونم![]()
حتما کسی جواب سوال شما رو نمیدونه که تا الان جواب نداده وگرنه تا الان بچه ها کمکت میکردن . شما مشکلتو کاملتر توضیح بده شاید کسی راه حلی به ذهنش برسه .
احیانا بازیتون ناقص نیست ؟ مثلا یک فایلی چیزی کم داشته باشه . من دموی pc رو ندارم و آشنایی با این دمو ندارم وگرنه بهتون کمک میکردم دقیقا میشه بگی از زمانی که دی وی دی دمو رو میزاری توی درایو چیکار میکنی و اینکه توی دی وی دی دموی شما چه فایلهایی هست و حجمشون چقدره ؟
دموي بازي من روي 1 ديوي دي به حجم 300/1 كه دقيقا مانند نسخه اصلي بازي هاي فيفا ميباشد مانند پوشه هايي مثل: dirext- suport-game-,..... ميباشد مانند pes داراي يك فايل setup نيست....و وقتي روي autoplay كليك ميكنم و instal رو ميزنم يه گزينه داره كه مينيسه plaes insert demo fifa11 و هيچ چيز ديگه اي نمياد (اگرم نشد 1 هفته صبر ميكنيم تا نسخه اصلي بياد ولي اگه راهي داره راهنمايي كنيد ممنون![]()
سیستم خوب ببندین دیگه احتیاجی به 6 ماه 6 ماه عوض کردن نیست!به نظر من یه کنسول بگیری بهتره ! من یادمه هر 6 ماه یه بار سیستمم رو واسه بازیهای جدید ارتقاء می دادم دیگه تحملم سر اومد
ولی حیف شد صدای تیر درست نشد خیلی بد شده ماله پارسال بهتر بود انگار دو تا تیکه اهن می خورن به هم نه توپ به تیر
سیستمت خیلی خوبه ولی سی پی یوت چیه؟
چرا بعد اجرای دموی فیفا11 دو نات سند می دهد و وسط بازی هنگ میکند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)