ااااااااااااااااااااه ديگه واقعا حوصلم سر رفت آقاي بلك لطفا سريعا سرور را درست بنماييد lol
ااااااااااااااااااااه ديگه واقعا حوصلم سر رفت آقاي بلك لطفا سريعا سرور را درست بنماييد lol
سلام امروز اومدم يه دمو بزارم از اين احمد شهاب امير كه الكي به من انگ الكس بودن و زدن بعدش منو كيك كردن قبل اونم هي مي خواستن منو به spec ببرن بعد به جاي دليل مي نوشتند الاغه . خره .انه واقعا كه عجب ادما يي هستن اصلا گيرم كه من الكس بودم چرا بايد كيك مي شدم ؟؟؟ مگه سرور ماله ايناست كه تعيين ميكنن كي باشه كي نباشه بعد اگه من اسم سروش رو گذاشتم به اينا چه مربوطه vote ميدن مگه خود سروش نمي تونه هاا در كل آدماي گهي بودن هركي اين كارو كرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام امروز در جریان Gaming اتفاقات عجیبی افتاد که فقط من فهمیدم چی شد!
1.داشتیم بازی می کردیم یهو همه رفتن بیرون!
Error : TimeOut (Not Acked For 15 Seconds)
جالب اینجاست که من نیفتادم بیرون!
مدارکش هم موجوده!
2.بعد از همون جریان بچه ها بعد از 5 دقیقه! (نمی دونم چرا همون جا نیومدن تو؟) یکی یکی اومدن تو...
پینگ ها یکی در میون تر خورده بود!!!!!
مدارکش هم موجوده!
![]()
شما همین الانشم به اندازه کافی فحش دادی که جبران بشه...
به هر صورت منم تمام مدت ازت فیلم می گیرم ببینی کی آدم میشه![]()
اولا من از هيچ چيز نميترسم هر چي مي خواي فيلم بگير دوما من فقط گفتم ادماي گهي هستين اگه اين به اندازه ي كافي تو راست ميگي عوضش شما ده برابر فحش دادي
سه تا دمو از فوتبال توی tee که با بچه ها بازی کردیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ه_ک برای نسخه 6.0
اول یه چیزو بگم
اگه اول رکس که پیدا کرد دوم من میخواستیم مثل خیلیا که یه چیز میفهمن یک بچه بازیهایی در میارن که کسی نفهمه و قایمش میکنن اگه میخواستیم این کارو کنیم به این زودیا این ه_ک رو نمیدیدین
امتحان شده روی سرور ایران
همین امشب پیدا شده توسط رکس من از رکس گرفتم (نمیداد خفتش کردم دید دیگه چاره ندارهلول شوخی )
برای دانلود ه_ک به اینجا برین دو نسخه است نسخه اول یک امکانات اضافی داره و نسخه دوم هم
مثل امکانات نسخه جدید
به هر کی ضربه بزنین کاملا شکلش میشین
هر شکلکی بده همون لحضه تی شما هم میده
حالت رنگین کمون
و غیره
حق کپی رایتم نگه دارین و اسم سایت رو بگینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر چی باشه ماله رکس
Last edited by narotu; 20-06-2011 at 01:03.
من فقط داشتم بازی میکردم هیچ مدرکی هم علیه من نداری الکی اسم منو ننویس
توی این فیلمت هم هیچ چیز خاصی نبود.
مهم دل خودم بود كه شناختمتون يعني امير شايد الان تو اين فيلم چيزي از تو نباشه ولي خودم قبلش حركاتت ديدممن فقط داشتم بازی میکردم هیچ مدرکی هم علیه من نداری الکی اسم منو ننویس
توی این فیلمت هم هیچ چیز خاصی نبود.
جعل هویت؟مجازات داره دیگه.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)