تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 182 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 1816

نام تاپيک: اینترنت استان کرمان

داره خودمونی میشه rafsanjan gsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    In My Soul

پيش فرض

مخابرات رفسنجان شبانه نده به هیچ دردی نمیخوره ، مخابرات فقط رایگان شبانش خوب بود که اگه دیگه نده مفتش گرونه

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

مخابرات رفسنجان شبانه نده به هیچ دردی نمیخوره ، مخابرات فقط رایگان شبانش خوب بود که اگه دیگه نده مفتش گرونه
    من شهربابکم
    کلا نت مخابرات غیر قطعی هاش که مثل اینکه رفع شده با سامانه جدید
    کیفیتش خیلی خوبه
    پینگ ثابت از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 روی 130 تا 150
    تک کانکشن هم سرعتش مثل چند کانکشنه و هیچ تفاوتی نداره
    فقط شبانه میداد خیلی به صرفه بود

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم کسی اینجا از دیده بان نت سرویس داره؟سرعت شبانش چطوره؟میخوام 10مگ 6ماهه بخرم ازش که شبانه رایگان داره،اکه راهنمایی کنید که وضعیت دانلود شبانش چطوره خیلی ممنون میشم

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم کسی اینجا از دیده بان نت سرویس داره؟سرعت شبانش چطوره؟میخوام 10مگ 6ماهه بخرم ازش که شبانه رایگان داره،اکه راهنمایی کنید که وضعیت دانلود شبانش چطوره خیلی ممنون میشم
    سلام
    دیده بان نت نمایندگی پیشگامانه
    تو تاپیک پیشگامان بپرس بهتر بهت جواب میدن

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان .ببخشید می خواستم سرویس اینترنت بگیرم.مرکز مخابراطی الغدیر.محل سکونت هم شهرک هوانیروز هست.بهترین شرکت کدومه.اینجا یا آسیاتک میده یا های وب و یا دیده بان.دیده بان نت دارم ولی سرعت افتضاحه.کدوم بهتره.راستی شنیدم توی شهرک هوانیروز فقط از دیده بان نت می شه خدمات گرفت درسته؟ممنون میشم جواب بدین.پیشاپیش ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

14 بهترین شرکت

سلام دوستان .ببخشید می خواستم سرویس اینترنت بگیرم.مرکز مخابراطی الغدیر.محل سکونت هم شهرک هوانیروز هست.بهترین شرکت کدومه.اینجا یا آسیاتک میده یا های وب و یا دیده بان.دیده بان نت دارم ولی سرعت افتضاحه.کدوم بهتره.راستی شنیدم توی شهرک هوانیروز فقط از دیده بان نت می شه خدمات گرفت درسته؟ممنون میشم جواب بدین.پیشاپیش ممنون.

داره خودمونی میشه bmw023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

با سلام
    سلام بستگی به منطقه داره من با سرویس 512 سرعت دانلودم 600 بود شبانه هم تا 3 گیگ راحت دانلود می کردم اما قعطیش زیاد بود حالا نمی دونم مشکل نویز بود یا خود دیدی
    Last edited by bmw023; 14-10-2015 at 10:38.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام من خودم الغدیرم قبلا دیده بان داشتم معمولا 512 می گرفتم سرعت دانلود این اواخر 600 بود شبانه تا 3 گیگ دانلود می کردم معمولا بدون مشکل ولی قعطیش زیاد بود حالا نمی دونم مشکل نویز بود یا خود دیدی در حال حاضر های وب گرفتم 512 سرعت بین 400 تا 500 شبانش بدرد نمی خوره به زور 400-500 مگابایت بگیره قعطیشم زیاده ولی الان می دونم که نویز خطم زیاده تنها دلیلی که فعلا تمدید می کنم سرویس فشفشه هست که 2000تومان میدی 3گیگ 24 ساعته میگیری یکی دو سال پیش چندین بار برای پارس انلاین اقدام کردم ولی الغدیر پورت خالی نداشتن منم کلا بیخیال شدم

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم الان کدوم شرکت هست که دانلود شبانش کاملا رایگانه و سرعتشم خوبه
    ملاکم فقط و فقط اینه که ساعات دانلود شبانه داشته باشه
    ممنون
    دیده بان و شاتل و های وب خودم از دیده بان و های وب استفاده کردم دیده بان شبانش خیلی خیلی بهتره

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یعنی اینجا کسی از دیده با نت سرویس نداره ؟ سرعت شبانه سرویس های مختلفش چنده ؟
    سرویس 512 سرعت دانلود حدود 600 شبانه تا 3 گیگ دانلود ولی قعطی زیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •