مخابرات رفسنجان شبانه نده به هیچ دردی نمیخوره ، مخابرات فقط رایگان شبانش خوب بود که اگه دیگه نده مفتش گرونه
مخابرات رفسنجان شبانه نده به هیچ دردی نمیخوره ، مخابرات فقط رایگان شبانش خوب بود که اگه دیگه نده مفتش گرونه
من شهربابکم
کلا نت مخابرات غیر قطعی هاش که مثل اینکه رفع شده با سامانه جدید
کیفیتش خیلی خوبه
پینگ ثابت از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 روی 130 تا 150
تک کانکشن هم سرعتش مثل چند کانکشنه و هیچ تفاوتی نداره
فقط شبانه میداد خیلی به صرفه بود
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
با سلام
میخواستم بدونم کسی اینجا از دیده بان نت سرویس داره؟سرعت شبانش چطوره؟میخوام 10مگ 6ماهه بخرم ازش که شبانه رایگان داره،اکه راهنمایی کنید که وضعیت دانلود شبانش چطوره خیلی ممنون میشم
سلام
دیده بان نت نمایندگی پیشگامانه
تو تاپیک پیشگامان بپرس بهتر بهت جواب میدن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوستان .ببخشید می خواستم سرویس اینترنت بگیرم.مرکز مخابراطی الغدیر.محل سکونت هم شهرک هوانیروز هست.بهترین شرکت کدومه.اینجا یا آسیاتک میده یا های وب و یا دیده بان.دیده بان نت دارم ولی سرعت افتضاحه.کدوم بهتره.راستی شنیدم توی شهرک هوانیروز فقط از دیده بان نت می شه خدمات گرفت درسته
؟ممنون میشم جواب بدین.پیشاپیش ممنون.
![]()
سلام دوستان .ببخشید می خواستم سرویس اینترنت بگیرم.مرکز مخابراطی الغدیر.محل سکونت هم شهرک هوانیروز هست.بهترین شرکت کدومه.اینجا یا آسیاتک میده یا های وب و یا دیده بان.دیده بان نت دارم ولی سرعت افتضاحه.کدوم بهتره.راستی شنیدم توی شهرک هوانیروز فقط از دیده بان نت می شه خدمات گرفت درسته
؟ممنون میشم جواب بدین.پیشاپیش ممنون.
![]()
سلام بستگی به منطقه داره من با سرویس 512 سرعت دانلودم 600 بود شبانه هم تا 3 گیگ راحت دانلود می کردم اما قعطیش زیاد بود حالا نمی دونم مشکل نویز بود یا خود دیدی
Last edited by bmw023; 14-10-2015 at 10:38.
سلام من خودم الغدیرم قبلا دیده بان داشتم معمولا 512 می گرفتم سرعت دانلود این اواخر 600 بود شبانه تا 3 گیگ دانلود می کردم معمولا بدون مشکل ولی قعطیش زیاد بود حالا نمی دونم مشکل نویز بود یا خود دیدی در حال حاضر های وب گرفتم 512 سرعت بین 400 تا 500 شبانش بدرد نمی خوره به زور 400-500 مگابایت بگیره قعطیشم زیاده ولی الان می دونم که نویز خطم زیاده تنها دلیلی که فعلا تمدید می کنم سرویس فشفشه هست که 2000تومان میدی 3گیگ 24 ساعته میگیری یکی دو سال پیش چندین بار برای پارس انلاین اقدام کردم ولی الغدیر پورت خالی نداشتن منم کلا بیخیال شدم
دیده بان و شاتل و های وب خودم از دیده بان و های وب استفاده کردم دیده بان شبانش خیلی خیلی بهتره
سرویس 512 سرعت دانلود حدود 600 شبانه تا 3 گیگ دانلود ولی قعطی زیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)