تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 451 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

راستی اقا مهران یه سوال تخصصی داشتم . من دارم برا اولین بار لپتاپ میخرم . عمر لپتاپ چجوریاست؟ باطریش که ضاهرا زود میپکه.! منظورم اینه که در بهترین حالت میشه نهایت 5 سال نگهش داشت؟ من یه pc دارم حدود 8 سال هست باهاش کار میکنم !!!!!!1 خب جوابمو عالی میده !

و حالا بعد از 8 سال تصمیم گرفتم که یه چیزی بردارم که تا 5 سال دیگه نیازمو برطرف کنه کارم همه چیز هم هست
    کلام اخر : میشه به عنوان pc ازش کار کشید؟ لپتاپ هم 7 تا 8 تا انتخاب داشتم که n61 رو به خاطر گرافیک . cpu رم انتخاب کردم ممنون میشم که جوابمو بدید/
    سلام عزیز.
    از بد کسی این سوالو میپرسی. من از هر چی پی سیه بدم میاد. کلا ریختشو قبول ندارم. چی بگم دست خودم نیست. حالا میخواد هر کانفیگی داشته باشه. منم چند سال پی سی داشتم. فکر کنم آخرین باری که پی سی توی خونم بود سال 2006 بود. بعدش دیگه سمت پی سی نرفتم. چون لپ تاپ هم داشتم و پی سی رو با اون همه کابل و حجم بزرگی که داشت تحمل نکردم.

شما اگر یک لپ تاپ خوب مخصوصا CPU قوی و رم و مادر برد مناسب بگیرید در صورت استفاده مناسب ازش سالها براتون کار خواهد کرد. به شرطی که لپ تاپ رو برای گیم نخرید. اگر واقعا گیمر هستی یا کنسول و یا پی سی. لپ تاپ برای یک گیمر مناسب نخواهد بود چون هم باعث خرابی زودرس اون میشه و هم اینکه یک گیمر یعنی اینکه بتونه گرافیکش رو آپگرید کنه و متاسفانه این کار در لپ تاپ امکان پذیر نیست اما در پی سی هر زمان که اراده کنید میتونید گرافیک رو آپگرید کنید و نیازی به تهیه یک سیستم جدید نخواهید داشت.

اما اگر کسنول دارید و یا به فکر تهیه یک کنسول خواهید بود و از لپ تاپ برای کارهای دیگه ای به غیر از بازی میخواهید استفاده کنید در این صورت بله لپ تاپ جای یک دسکتاپ رو کاملا پر میکنه. اصلا سریهای N61, M60, G51,G73 خودشون از خیلی از دسکتاپ ها قویتر هستند.

منم از لپ تاپ سالهاست بجای دسکتاپ استفاده میکنم که البته قبلا هم Acer و Toshiba از مهمانان من بودند اما الان جاشون با Asus و Samsung عوض شده. از Asus بجای دسکتاپ استفاده میکنم و از Samsung N140 هم برای بیرون. فکر کنم عکس زیر نشون دهنده ی همه چی باشه.
      محتوای مخفی: ASUS Laptop vs Desktop PC 

سایز بزرگتر عکس...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر به صفحه تلوزیون و لپ تاپ دقت کنی متوجه میشی Asus مثل یک HTPC توی خونه برام کار میکنه. روزی بیشتر از 12 ساعت هم روشنه و مدام در حال کار. از این طرف فیلم و آهنگ پخش میکنه . از این طرف هم توی نت میچرخم, یعنی همزمان 2 صفحه دسکتاپ رو باهاش اداره میکنم.

حالا چرا برای شما کار نکنه؟ دلیلی نمی بینم.
    Last edited by M E H R A N; 27-08-2010 at 02:55.

2. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام عزیز.
    از بد کسی این سوالو میپرسی. من از هر چی پی سیه بدم میاد. کلا ریختشو قبول ندارم. چی بگم دست خودم نیست. حالا میخواد هر کانفیگی داشته باشه. منم چند سال پی سی داشتم. فکر کنم آخرین باری که پی سی توی خونم بود سال 2006 بود. بعدش دیگه سمت پی سی نرفتم. چون لپ تاپ هم داشتم و پی سی رو با اون همه کابل و حجم بزرگی که داشت تحمل نکردم.

شما اگر یک لپ تاپ خوب مخصوصا CPU قوی و رم و مادر برد مناسب بگیرید در صورت استفاده مناسب ازش سالها براتون کار خواهد کرد. به شرطی که لپ تاپ رو برای گیم نخرید. اگر واقعا گیمر هستی یا کنسول و یا پی سی. لپ تاپ برای یک گیمر مناسب نخواهد بود چون هم باعث خرابی زودرس اون میشه و هم اینکه یک گیمر یعنی اینکه بتونه گرافیکش رو آپگرید کنه و متاسفانه این کار در لپ تاپ امکان پذیر نیست اما در پی سی هر زمان که اراده کنید میتونید گرافیک رو آپگرید کنید و نیازی به تهیه یک سیستم جدید نخواهید داشت.

اما اگر کسنول دارید و یا به فکر تهیه یک کنسول خواهید بود و از لپ تاپ برای کارهای دیگه ای به غیر از بازی میخواهید استفاده کنید در این صورت بله لپ تاپ جای یک دسکتاپ رو کاملا پر میکنه. اصلا سریهای N61, M60, G51,G73 خودشون از خیلی از دسکتاپ ها قویتر هستند.

منم از لپ تاپ سالهاست بجای دسکتاپ استفاده میکنم که البته قبلا هم Acer و Toshiba از مهمانان من بودند اما الان جاشون با Asus و Samsung عوض شده. از Asus بجای دسکتاپ استفاده میکنم و از Samsung N140 هم برای بیرون. فکر کنم عکس زیر نشون دهنده ی همه چی باشه.
      محتوای مخفی: ASUS Laptop vs Desktop PC 

سایز بزرگتر عکس...
    کد:

اگر به صفحه تلوزیون و لپ تاپ دقت کنی متوجه میشی Asus مثل یک HTPC توی خونه برام کار میکنه. روزی بیشتر از 12 ساعت هم روشنه و مدام در حال کار. از این طرف فیلم و آهنگ پخش میکنه . از این طرف هم توی نت میچرخم, یعنی همزمان 2 صفحه دسکتاپ رو باهاش اداره میکنم.

حالا چرا برای شما کار نکنه؟ دلیلی نمی بینم.
    دمت گرم .. به همه جوابهام رسیدم . نه والا گبمر نیستم . حتی پای pc هم در ماه میانگین بگیرم 10 ساعت نمیشه اینجوری که من فهمیدم عالیه . مممنون اقا داری حال میکنیا!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کانفیگش دقیقا همون کانفیگ n61jq هست با این تفاوت که گرافیکش gt335 و 14 اینچ و 2.1 کیلوگرمه
    قیمت شیراز 1480
    نه برای بازی نمیخوام.گرافیکشم جوابگوی من هست
    ولی سی پی یو و رمش خیلی برام مهمه. همچنین صفحه نمایشش.میشه یه تحقیق بفرمایید ببینید صفحه نمایشش خوبه یا نه؟
    مثلا تفاوت صفحه های زیر چیه؟
    vesa like ( n61jq)
    led backlit ( n82jq)
    color shine (g73jh)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

4

سلام دوستان کسی رو این مدل مک نصب کرده ؟ اگه نصبیدین کدوم ورژن راحت نصب شد ممنونم
    یعنی هیچکی این کارو نکرده تصمیم به این کارو هم ندارید

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

یعنی هیچکی این کارو نکرده تصمیم به این کارو هم ندارید
    سلام دوست عزیز. من سه روز دیگه فکر کنم برسه به دستم و نصب کنمش. کنجکاوم ببینم اپل بازم تبلیغات کرده یا واقعا چیزایی داره واسه گفتن. البته نسخه هایی که هست -- شده هست و نمیشه واقعا قضاوت کرد که ویندوز بهتره یا مک ولی به هر حال ببینم ظاهرش و کارش در چه حدی هست مخصوصا رو این لپ تاپ ما.

خب برم سراغ تست بایوسای مختلف. اول بگم تو دو دسته مقایسه کردم. ویندوز و دراویورا رو نصب کردم و تنها کاری که میکنم اینه که بایوس جدید رو میذارم و میام بالا و بعد از یه دقه بنچ مارک رو آتیش میکنم. یه هیچ برنامه و تنظیمی هم دست نمیزنم. رزولوشن دستاپ هم گذاشتم آخرش و تم هم ایرو هست.

هر بایوس رو دو بار تست کردم که نتیجه الکی نباشه. بعضی ورژنا یه کم نوسان دارن و امتیاز کم و زیاد میشه واسه همین ماکسیمم امتیاز و مینیمم امتیاز رو مقایسه کردم. توی آخر عکس امتیاز کلی سیستم وجود داره. راستی سی دی رو تست نکردم ها!!!!!! یادم رفت .... شرمنده

این دیس کامپیوتر که نوشته با بایوس 209 هست که بعد از بررسی دقیق به این متیجه رسیدم که یا 209 بزارم و یا 208 که باز هم چون 209 جدید تر بود همون رو گذاشتم.

---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

تست بعدی امتیاز ماکسیمم بایوس هاست. اون تهیه میشه امتیاز کلی سیستم بازم بدون تست سی دی.

لینک عکسا رو هم بزارم که مشکلی پیش اومد یه طوری حلش کنید:
    کد:
    کد:

7. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

تو دیتابیس آنلاین یه سری سیستم بود و امتیاز نصف سیستم ها بیشتر از مال من بود. البته کمتر از نصف شاید هم.

بیشترین امتیاز حسابی من رو سر کار گذاشته بود. گفتم یه کاسه ای چیزی زیر نیم کاسه باید باشه. با ساندار تست گرفتم دیدم نتیجه مشابه بقیه سیستم ها باید باشه.البته بدون سی دی اولش تست کرده بودم.

تست سی دی رو اضافه کردم امتیاز 100 تایی زیاد میشه ولی بازم تا 1400 راه زیاده.

خب بعد از ور رفتن با همه چی متوجه شدم جناب ورداشتن رزولوشن دستاپشون رو گذاشتم احتمالا 800*600 یا 1024*768. منم این کارو کردم. نتیجه این میشه:
    کد:
    پیشنهاد من اینه که یا ریسک کنین و با یو اس بی بایوس رو فلش کنید و بزارین رو 209 یا 208. البته 209 گرافیکش بهتره بود ها
    یا ریسک نکنید و بی خیال همون 210 رو استفاده کنید.

دوستانی که کرایسی نصب کردن تو 64 بیتی لطف کنن فریم ریتی که فرپس تو صحنه ی شروع مرحله اول بازی همونجا که یارو از هواپیما میاد بیرون رو بنویسن. دقت کنن که همون جا بی حرکت چند ثانیه بمونن و ماکسیمم و مینیمم فریم ریت تو اون حالت رو بگن. ممنون میشم.

9. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

تیر خلاصی رو هم که طبق معمول با قدرتمندترین برنامه استفاده از سی پی یو انجام میدن. با x264 یه اینکد رو که قبلا انجام داده بودم انجام دادم ببینم نتیجه چه طوریه.

تو ویندوز 32 بیتی با بایوس 210 سرعت اینکدینگ 15 فریم در ثانیه بود. تو 64 بیتی هم با بایوس 210 سرعت اینکدینگ شد 16 تا.

حالا جالبه با بایوسی که تو بنچمارک بهتر از بقیه بود سرعت شده 22 تا !!!!!! تقریبا 16 درصد افزایش سرعت.
    اینم عکساش. میبینین همه هسته ها فول پر شدن. فقط این x264 ممکنه سی پی رو رو بسوزونه راحت شم. دما شده 85 اونم بدون استفاده از GPU وگرنه 91 92 93 خوراکشه. البته اتاق رو 27 بود.

[IMG]file:///C:/Users/alireza/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]

---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

لینک برای یافتن بایوس 212 هم اگه دارین بزارین ببینم چه جوریاست. ریسکش هم با خودم.

تو ایسوس دیدم که نبود. جاهای دیگه هم اگه رسمیه لینک بدین لطفا.

اگه نبود هم بزارین شاید یه هکی چیزی کرده باشن حال کنیم.

11. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با همه ی این اوصاف من اعتقاد دارم همیشه ورژن جدید تر مزایایی داره و باید صبر کنیم ببینیم ورژن بعدی کی میاد اونو بریزیم
    زیادم آدم ور بره با لپ تاپ ممکنه یه روز با چشم گریون بیاد اینجا مطلب بنویسه )

13. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aso.pas.86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام.
    می خوام ببینم از دوستان کسی گرافیک رو (n61jq) اور کلاک کرده؟یعنی اصلا میشه؟
    اخه من شنیدم گرافیکای asus اور نمیشن.
    لطفا اگه کسی تونسته یه rate از قبل و بعدش بزاره که ببینم چقدر فرق میکنه.
    اخه منم میخوام یکیشو بگیرم بیشتر واسه بازی و ...
    ممنون.

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    می خوام ببینم از دوستان کسی گرافیک رو (n61jq) اور کلاک کرده؟یعنی اصلا میشه؟
    اخه من شنیدم گرافیکای asus اور نمیشن.
    لطفا اگه کسی تونسته یه rate از قبل و بعدش بزاره که ببینم چقدر فرق میکنه.
    اخه منم میخوام یکیشو بگیرم بیشتر واسه بازی و ...
    ممنون.

نه دوست عزیز اور نمیشه.من خوراکم گیم و اورکلاک کارت گرافیکه،اما کارت گرافیک این لپ تاپ قابلیت اورکلاک نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •