تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 215 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این nod32 هم به درد بیبیش میخوره ویوسه به این واضحی کامپ من گرفته منگله اصلا حالیش نمیشه الان uninstalesh میکنم بره

داره خودمونی میشه 2lphin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام

من یه رم موبایل دارم که اطلاعات توش واقعا برام مهمه و چندتا ویروس داره از جمله فرمتهای htt , int , exe , غیره

که هر وقت می خوام ویروس کشی کنم ویرس های اونو پیدا می کنه اما نه می تونه پاک کنه ، تمیز کنه .و باآنتی ویروس های آپدیت شده ای مثه کاسپر ، ند ، نورتن تست کردم اما تنها اتفاقی که می افته اینه که سیستم هنگ میشه و جدیداً که اتصال میدم به سیستم اینقدر طول میکشه که یا باید سیستم و ریست کنم یا .......

خواهشم میکنم کمک کنید اطلاعات توش خیلی مهم !!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض کمک فوری ویروس یا هک شدم

با سلام
    من حدود یک ماه که هیچ سایتی رو نمی تونم باز کنم مشکل از اون جایی شروع شد که من روزی 50 اسپم دریافت میکردم با پیام های تحدید آمیز بعد از یه هفته وارد ID نمیتونستم بشم یه ID جدید درست کردم اما وارد میل باکسم نمی تونستم بشم اما مسنجر باز میشدچند روز بعد دیگه وارد هیچ سایتی نمی شدم .
    ویندوز عوض کردم فرمت کردم دوباره ارتیشن کردم اما درست نشد وقتی به اینترنت وصل میشدم یه اخطار مبنی بر ریست شدن سیستم بعد از یه تایم معین میومد و بعد سیستم ریست میشد ویندوزو آپدیت کردم یه سایت های معروف مثل گوگل باز میشد سیستم دیگه ریست نمی شد اما یه پیغام جدید که ترجمش می شد شما نمی تونید وارد شبکه بشید و اطلاعات کامپیوتر شما تا چند دقیقه دیگه برای دیگر کاربران و هکر ها ارسال میشه .من دوباره ویندوز عوض کردم با جدید ترین آپدیتها و آنتی ویروس کاسپرس کی رو نصب کردم دیگه پیغامی نمیاد سیستم ریست نمیشه اما مشکل باز کردن سایتها و ایمیلم هنوز رفع نشوده در ضمن My Documents و بعضی از پوشه ها آیکونشون کمرنگ شد در حالی که خاصیت hidden اونا غیر فعال .خواهش میکنم کمک کنید من دیگه خسته شدم بعضی از دوستان میگن ویروس در سکتور های هارد پنهان شده و با فرمت کردن پاک نمیشه بعضیام میگن باید Fdisk کنی ولی من فکر نمی کنم فرقی بین Fdisk و فرمت کردن و پارتیشن بندی کردن هنگام نصب ویندوز باشه .
    لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم .
    ببخشید که زیاد نوشتم خواستم توضیح کامل داده باشم

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام من چند وقت پیش به یه سایت دریافت کراک رفته بودم و کراکه مربوط به یه برنامه ای رو هم دانلود کردم که اون اصلا کراک نبود بلکه یه ویروس بودش البته nod32 هم با وجود اینکه آپدیت بود تشخیصش نداد بعد از یه مدتی سرعته ویندوز رو آورد پایین یعنی پنجره هارو دیر باز میکرد منم ویندوز رو دوباره نصب کردمش در ضمن وقتی که windows task manager رو باز می کنم البته این کارو با برنامه tuneup utulity انجام میدم و فایل services and controler app رو میبندمش این صفحه می یاد و میگه که تا یک دقیقه دیگه کامپیوتر ریستارت میشه الانم nod32 smart نصبه و آپدیدت هم هستش . من یه عکسی ازش گرفتم ولی اینجا بلد نیستم بزارمش می زارم تو راپید شیر .شاید کامپیوترم هنوز ویروسی باشه به هر حال ویروس تو درایوا و فایلای دیگه رفته حتما گاهی وقتا هم هنگ میکنه .حالا آیا این فایل ویروسی هست یا که نه این مربوط میشه بخ خصوصیت خود فایل و ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام من چند وقت پیش به یه سایت دریافت کراک رفته بودم و کراکه مربوط به یه برنامه ای رو هم دانلود کردم که اون اصلا کراک نبود بلکه یه ویروس بودش البته nod32 هم با وجود اینکه آپدیت بود تشخیصش نداد بعد از یه مدتی سرعته ویندوز رو آورد پایین یعنی پنجره هارو دیر باز میکرد منم ویندوز رو دوباره نصب کردمش در ضمن وقتی که windows task manager رو باز می کنم البته این کارو با برنامه tuneup utulity انجام میدم و فایل services and controler app رو میبندمش این صفحه می یاد و میگه که تا یک دقیقه دیگه کامپیوتر ریستارت میشه الانم nod32 smart نصبه و آپدیدت هم هستش . من یه عکسی ازش گرفتم ولی اینجا بلد نیستم بزارمش می زارم تو راپید شیر .شاید کامپیوترم هنوز ویروسی باشه به هر حال ویروس تو درایوا و فایلای دیگه رفته حتما گاهی وقتا هم هنگ میکنه .حالا آیا این فایل ویروسی هست یا که نه این مربوط میشه بخ خصوصیت خود فایل و ویندوز
    متاسفانه این یک ویروس است که در هنگام اتصال به اینترنت وارد میشه و ربطی هم به سایت ها نداره. این ویروس
    فقط از طریق نتورک وارد میشه و باعث رستارت شدن خود به خود سیستم میشه. این ویروس هیچ فایلی رو وارد
    سیستم شما نمیکنه یعنی اگر شما حتی با 10 تا آنتی ویروس آپدیت شده نیز سیستمتون رو اسکن کنید باز هم
    نشانه ای از این ویروس پیدا نمیکنید چون این ویروس وارد سیستم نمیشه و فقط باید از حمله های اون جلوگیری
    کنید. تنها راه جلوگیری از حمله های این ویروس نصب فایروالی است که حمله های DoS رو میتونه دفع کنه.

تنها فایروال هایی که این حمله ها رو تشخیص میدند و میتونند این ویروس رو دفع کنند اینها هستند.

Outpost Firewall Pro
    Look"N"Stop همراه با Enhanced Rules
    Kaspersky Internet Security همراه با تنظیمات پیش فرض فایروال.
    McAfee Firewall Plus
    ZoneAlarm Pro

فایروال NOD32 متاسفانه در مقابل این گونه حمله ها ضعیف است و نمیتونه بخوبی از سیستم شما در هنگام
    اتصال به اینترنت محافظت بکنه. پس تنها کاری که شما میتونید بکنید اینه که یا یکی از فایروال هایی رو که در بالا
    اسم بردم به همراه یک آنتی ویروس جدا با هم نصب کنید و یا اینکه از بسته اینترنت سکوریتی کسپرسکی
    استفاده کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان و اساتید عزیز سلام وخسته نباشید

میخواستم بدونم آیا ویروسها میتوانند به برد دستگاه آسیب بزنن ؟

و اگر جواب مثبت آیا در ویروسهای اخیر ویروسی این توانایی رو داشته؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مرسی ژینا. فقط می خواستم بدونم که این یک ویروس هست یا خیر میرم کاسپرو دانلود کنم. ولی این رو من مطمئنم که از فایلی بوده مه دانلود کردم چون فایلو اجرا کردم و یک فایل بخصوصی نبود یعنی ظاهرا هیچ کاری نکرد ولی باطنش کامپ منو داغون کرد

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    اين برنامه چيه ؟ ويروسه يا تروجانه يا کرمه يا ..... ؟

اين برنامه فايل هاي Autoply توي تمام درايوهاي ويندوز ايجاد ميکنه و همچنين دو تا فايل مخفي هم درايوها مي اندازه.
    کار اين ويروس چيست؟
    راه مقابله و جلوگيري از اين فايل مخرب چيست؟
    همچنين من با دوتا از قويترين ويروس ياب ها يعني کاسپراسکاي آپديت شده و نود32 چکش کردم و هيچ کدومشون نگرفتنش و تشخيصش ندادند.
    در ضمن من خودم بطور دستي فايل اصلي ااين برنامه رو که توي سيستم 32 بود رو حذف و سپس اين فايل ها رو حذف کردم و الان مشکلي ندارم.
    ولي بطور کل آيا راهي براي مقابله و جلوگيري هست؟

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من هم یه ویروس همینطوری گرفتم.
    ولی یه فرقی داره.
    اون فایل NTDETECT که شبیه برنامه های ویژوال بیسیک هست رو ندارم.
    این هم مشخصاتش :
    به اسم Svchost.exe اجرا میشه
    فایل اصلی Svchost.exe نیست.چون توی آدرس c:\Document and settings\SSSS\Local Settings\Temp فایل Svchost رو پیدا کردم ولی وقتی پاکش میکنم دوباره میاد.
    Folder Option من رو مخفی کرده که به زور پیداش کردم
    وقتی Show hidden Files رو میزنم چند ثانیه بعد دوباره همه چیز مخفی میشه.
    تو هر درایو کامپیوترم یه فایل AutoPlay.exe ایجاد میکنه.
    وقتی یه درایو رو باز میکنم تو یه صفحه جدید باز میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    اين برنامه چيه ؟ ويروسه يا تروجانه يا کرمه يا ..... ؟

اين برنامه فايل هاي Autoply توي تمام درايوهاي ويندوز ايجاد ميکنه و همچنين دو تا فايل مخفي هم درايوها مي اندازه.
    کار اين ويروس چيست؟
    راه مقابله و جلوگيري از اين فايل مخرب چيست؟
    همچنين من با دوتا از قويترين ويروس ياب ها يعني کاسپراسکاي آپديت شده و نود32 چکش کردم و هيچ کدومشون نگرفتنش و تشخيصش ندادند.
    در ضمن من خودم بطور دستي فايل اصلي ااين برنامه رو که توي سيستم 32 بود رو حذف و سپس اين فايل ها رو حذف کردم و الان مشکلي ندارم.
    ولي بطور کل آيا راهي براي مقابله و جلوگيري هست؟
    ویروسی که سیستم شما رو آلوده کرده میتونید در عکس پایین مشاهده کنید. آنتی ویروسهایی هم که این ویروس
    رو تشخیص میدهند کاملا مشخص هستند. از هر کدام که خواستید میتونید استفاده کنید.

اطلاعات بیشتر دو مورد این ویروسی که autorun.ini رو ایجاد میکنه رو میتونید از روی اسمهایی که آنتی ویروسها
    این ویروس رو شناسایی کردند پیدا کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •