تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 268 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 2679

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه PC

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

من هم همون وقتی که بازی منتشر شد بازیو گرفتم ولی تا حالا وقت نکرده بودم بازی رو تموم کنم که بالاخره موفق شدم.
    این سری هم مثل سری های قبل جذاب و هیجان انگیز بود و گرافیک بهتری از نسخه ی قبلی داشت (به نظر من)
    ( به جز : افکت آتیش رو که ضعیف کار کرده بودن بعضی جا ها هم دود خیلی ابتدایی ساخته شده بود .......بعضی از تکسچر ها هم کیفیت پایینی داشتند...
    در کل بازی زیباییه که چند تا ایراد کوچیک مشکلی نیست و ارزش چند بار بازی کردن رو داره.......

Last edited by matrix_3s; 04-12-2010 at 19:12.

2. این کاربر از matrix_3s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mafr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

1- تنظیمات رو به پائین ترین حد بیار
    اگه باز نشد
    2- کارتت رو اپدیت کن
    بازم نشد ............البته فکر کنم ویندوزت هم ایکس پی هستش چون این رو اکثرا بچه هائی مواجه شدن که رو ایکس پی بازی کردن وگرنه من خودم بدون مشکل رد شدم روویندوز هفت
    سیستم من و پسر عموم هم یکی ولی ویندوز من سون مال اون اکس پی . من بازی رو راحت تموم کردم ولی مال پسر عموم همون جا ایستاد وجلوتر نرفت

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

کسی می دونه توی مولتی پلیر چجوری میشه دو تا اسلحه برداشت؟؟ منظورم کلت نیست مثلا AK47 و AUG ??

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من هم این پچ 2 و 3 رو گرفتم و مشکل لگ همچنان پابرجاست.

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من اون مرحله ای هستش که بعد از تلو تلو خوردن تمام میشه و سوار ی هلیکوپتر هست و به ی ناو باید تیر اندازی و موشک بزنه گیر کردم ، تمام گزینه های که روی عرشه ناو هستن رو میزنم و بعد ی هلیکوپتر میاد . هرچه بهش تیر و موشک میزنم هیچ فایده نداره،ممنون میشم کمکم کنید.
    با تشکر
    تا فردا صبح هم به بنه ی هلیکوپتر شلیک کنی ، خش هم بش نمیفته . چنتا تیر و موشک به ملخ بالا سرش(جایی که نوشته Target) بزن، به فنا میره .

با سلام لطفا یکی کمک کنه
    تو یه جایی که به نظر اولین مرحله از ویتنام باشه, توی مسیر حرکت یه لشکر ویتنامی از روبه رو میان, و کاری که میگه بکنی اینه:
    push back the NVA
    ولی من هر چی دشمن رو میکشم بازم میان و تموم نمیشن وقتی هم که به دل دشمن می زنم در جا کشته میشم چون هیچ راهی از بین دشمن وجود نداره.
    میخواستم ببینم کسی از بچه ها احیانا این مرحله رو رد کرده و اگه رد کرده باید چی کار کرد ؟
    اون مرحله نباید یه جا وایسی . هی باید از خاکریز بری پایین و هی از چپ و راست سنگر عوض کنی و دخل ویتنامی ها رو بیاری و همینجور با سنگر عوض کردن برسی به پایین تا چک پوینت بده بت . (اول برو پایین سمت راست رو پاکسازی کن و بعد برو روبرو (بعد از وودز) و داخل سنگر سمت چپ و بعد پایین و ...)
    مرحله ی سخت و نفس گیریه لامصب .

.

7. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام لطفا یکی کمک کنه
    تو یه جایی که به نظر اولین مرحله از ویتنام باشه, توی مسیر حرکت یه لشکر ویتنامی از روبه رو میان, و کاری که میگه بکنی اینه:
    push back the NVA
    ولی من هر چی دشمن رو میکشم بازم میان و تموم نمیشن وقتی هم که به دل دشمن می زنم در جا کشته میشم چون هیچ راهی از بین دشمن وجود نداره.
    میخواستم ببینم کسی از بچه ها احیانا این مرحله رو رد کرده و اگه رد کرده باید چی کار کرد ؟
    داداشی تو اون مرحله باید چند تا بشکه که روش مواد منفجره بسته شدرو بندازی تو خاک ریز دشمن تا محل پاکسازی بشه و بری جلو من خودم همینطور ردش کردم

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    دوستان من بازی رو تازه گرفتم ( البته یه دور قبلا رو 360 تمومش کردم ) چندتا مشکل برام پیش اومده خواهش مندم راهنمایی کنید.
    اول اینکه بازی من صدا نداره و این مربوط به داخل بازی میشه یعنی زمانی که بازی میاد بالا و یا زمانی که مراحل لود میشه صدا دارم اما بلافاصله پس از شروع مرحله دیگه صدا ندارم.
    دوم اینکه من با وجود ریختن پچ 1 ( البته فکر کنم دو و سه هم داره ) همچنان لگ دارم و بازی بد جور روی اعصابه . من چون تو تاپیک نبودم میخواستم بدونم که برای این مشکل راه حل اساسی پیدا شده که کلا مشکل رو برطرف کنه؟
    و سومین سوالم اینه که میشه این بازی رو به صورت آنلاین بازی کرد ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید .
    با تشکر...

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان من بازی رو تازه گرفتم ( البته یه دور قبلا رو 360 تمومش کردم ) چندتا مشکل برام پیش اومده خواهش مندم راهنمایی کنید.
    اول اینکه بازی من صدا نداره و این مربوط به داخل بازی میشه یعنی زمانی که بازی میاد بالا و یا زمانی که مراحل لود میشه صدا دارم اما بلافاصله پس از شروع مرحله دیگه صدا ندارم.
    دوم اینکه من با وجود ریختن پچ 1 ( البته فکر کنم دو و سه هم داره ) همچنان لگ دارم و بازی بد جور روی اعصابه . من چون تو تاپیک نبودم میخواستم بدونم که برای این مشکل راه حل اساسی پیدا شده که کلا مشکل رو برطرف کنه؟
    با تشکر...
    منم دقیقا همین مشکل دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    با تشکر...
    مشکل صدا احتمال زیاد از DirectX ، حتما حتما باید نسخه آخرش رو نصب کنی
    مشکل لگ هم بگیر نگیر داره، مثلا برای 10 15 درصد بچه های این تاپیک بازی درست بود اما برای بقیه لگ داشت از جمله بنده البته باید با نصب آپدیت 2 و 3 خیلی بهتر بشه
    نه آنلاین نمیشه بازی کرد مگه کشکه همین مولتیش رو هم با بدبختی میشه اورد

اگر به چندین صفحه قبل هم نگاه کنید کلی از بچه ها بودند که مشکل شما رو داشتند

12. این کاربر از xero.1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

مرسی از دوستی که گفت صفحه رو از فول اسکرین در بیار.... اون مرحله رد شد و بازی تموم شد
    نتیجه گیری شخصی :
    از لحاظ داستان..جالب بود.. اینکه به جای چند نفر بازی میکردی
    گرافیک فوق العاده بود.... مخصوصا تجربه مکانهای مختلفاز جمله زیر آب.. گازهای سمی .. و .....
    ولی.. با همه این خوبی ها.. من ورژنهای قبلی رو به این ترجیح میدم...
    به نظرم هم خیلی اکشن تر بودن.. و هم آدرنالین خون رو به بشدت بالا میبردن
    من توی این نسخه.. مرحله سختی که منو به زحمت بندازه ندیدم راستش.. ( البته غیر از نبرد با زامبی ها ) )
    ولی بازم منتظر نسخه های بعدیش میمونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •