آخ خدا از دهنت بشنوه...اما به نظر من که از این بازیکنا آبی گرم نمیشه.!
مگر اینکه یه اتفاق خاص بی افته...پنالتی..کاشته ای چیزی بشه...(خدا کنه!)![]()
آخ خدا از دهنت بشنوه...اما به نظر من که از این بازیکنا آبی گرم نمیشه.!
مگر اینکه یه اتفاق خاص بی افته...پنالتی..کاشته ای چیزی بشه...(خدا کنه!)![]()
من نمی دونم مگه ما داریم با آرژانتین بازی میکنیم.اصلا ایران نمیتونه حمله کنه .ضد حمله هم که میزنه کم تعداد .این پژمان نوریو ببین یه شوت بلد نیست بزنه بعد آوردنش تو تیم ملی.![]()
من هم شنیدم!اون ها کره ای بودن که آهنگ شعارشون این جوری بود!
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 38 (35 کاربران و 3 مهمان)
wow![]()
اگه بره پنالتی ها کره میبره
خوب مشخصه که کره به مرور زمان قوای بدنی اش تحلیل رفت و دیگه اون استارت ها محدود شدند. ( الان سوت شروع نیمه ی اول وقت اضافه ها زده شد، گفتم که در تاریخ بمونه).
ولی در ادامه امید ما قطعا بیشتر شده تا نود دقیقه ی اول.
به نظر من اگر ما کره رو ببریم، در مقابل ژاپن و استرالیا راحت تر هستیم. مهم این سی دقیقه است و بس.
نه واقعن شعار ایرانیها بود انگار.....میخاستند یاد اون 6-2 رو به کره ایها بندازن-گزارشگر الجزیره هم دوسه بار دایی رو یادآوری کرد...عجب خاطرهای شده توآسیامن هم شنیدم! اون ها کره ای بودن که آهنگ شعارشون این جوری بود!
نکونام هی توپ لو میده پژمان نوری که حتی نمیتونه یک شوت درست حسابی بزنه اینا را بگذار کنار اون رضایی کوتوله
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
اگه قطر بودم دهنشون را سرویس میکردمباید به نکونام و رضایی در آخر بازی جایزه مفتزحترین بازیکن رو بدن
من نمیدونم رضایی فکر کرده کیه که از وسط زمین میشوته زیر توپ
از نظر من اگه ایران برنده بشه خودش یک شگفتی این جام محسوب میشه
واقعا رضایی خودخواهه
بابا این رضایی با خودش نمیگه انوقت که دم محوطه هستیم شوتامون همه جا میره به جز چاچوب
چه برسه از وسط زمین.
به این میگن اعتماد به نفس.
از وسط زمین میشوته.غمشم نیست کوجا میره این توپ![]()
دیگه جفات هم به رضایی اعتراض میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)