تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 674 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وای وای عجب چیزی شده عاشقان PES از بازی خوششون نخواهد اومد... دیگه بازی اون سبک آرکید رو نداره نمی تونی یه تنه هر کاری که خواستی انجام بدی دیگه اون حرکات پا به توپ روباتیک وجود نداره حتما باید از تکنیک های مختلف استفاده کنی کاملا متفاوت شده مثل فیفاست... کاملا استایل بازیکنان دقیقا مثل فیفا شده و از پشت کپی برابر اصل شده باسن بازیکنان هم کوچیکتر شده البته شورتشون دیگه مثل قبل واسه بسکتبال نیست... گرافیک 100٪ بهبود پیدا کرده ...

ساده بگم با یه چیز کاملا متفاوت روبرو هستید... شدیدا منتظرم تا شب بیاد و دموی فیفا رو دانلود کنم ولی احتمال می دم این PES باز هم خوراک امسالم باشه

2. 13 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

یادتونه تیما تو PES 2010 DEMO کی اضافه شدن؟ یعنی تا آخر امشب احتمال داره رئال اضافه بشه ؟؟!! آخه امشب بازی داره با آژاکس بازی هم ساعت 23:15 از شبکه 3 پخش میشه

داره خودمونی میشه ع.ص's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران!

پيش فرض

یکی از دوستان درخواست کرده بود از بازی عکس بزارم.والا راستش چندتا عکس گرفتم دیدم مشابه شو تو اینترنت دیدم.منظورم اینکه اگه تو گوگل یه سرچ بکنید کلی عکس از بازی میاد.یوتیوب هم همین طور.

---
    راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم:
    به نظرمن بازی خیلی نرمه.یعنی هرچی بخوای تو بازی اتفاق میوفته.ولی در حال حاضر من 2تا مشکل با بازی دارم:
    1-تیمها خیلی کمه!
    2-سیستم پاس عوض شده و چون من هم به همون سیستم قبلی عادت داشتم با این مشکل دارم.نمیگم بده ها.خوبه.یعنی هرجا که دلت میخواد میتونی پاس بدی.واسه همین اکثر پاس هام اشتباهه!

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

شماها مگه سرعت اینترنتتون چنده که اینقدر سریع دی ال کردین؟
    من یهدونه 1.33 گیگی توی وارز پیدا کردم ، همینه دیگه؟
    درایو سی چقدر خالی باشه ؟

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

5

یکی از دوستان درخواست کرده بود از بازی عکس بزارم.والا راستش چندتا عکس گرفتم دیدم مشابه شو تو اینترنت دیدم.منظورم اینکه اگه تو گوگل یه سرچ بکنید کلی عکس از بازی میاد.یوتیوب هم همین طور.

---
    راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم:
    به نظرمن بازی خیلی نرمه.یعنی هرچی بخوای تو بازی اتفاق میوفته.ولی در حال حاضر من 2تا مشکل با بازی دارم:
    1-تیمها خیلی کمه!
    2-سیستم پاس عوض شده و چون من هم به همون سیستم قبلی عادت داشتم با این مشکل دارم.نمیگم بده ها.خوبه.یعنی هرجا که دلت میخواد میتونی پاس بدی.واسه همین اکثر پاس هام اشتباهه!
    پس می تونیم بگیم تغییر نسبتا کلی داده کونامی .... و از نظر شوت و سانتر چه تغییراتی داشته و هوش مصنوعی ؟
    Last edited by m jax; 15-09-2010 at 08:50.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شماها مگه سرعت اینترنتتون چنده که اینقدر سریع دی ال کردین؟
    من یهدونه 1.33 گیگی توی وارز پیدا کردم ، همینه دیگه؟
    درایو سی چقدر خالی باشه ؟
    مال من 1 مگ هست توی 4 ساعت دانلود شد....

باید بگم بازی فوق العاده شده اصلا اون چیزی که قبلا دیدیم از PES نیست موتور گرافیکی بازی دقیقا قبلی نیست. چون سیستمی که توی شرکت دارم 2010 رو اجرا می کرد با بدبختی ولی الان زدم نیاورد باید زودتر برم خونه بشینم یکمی بازی کنم. واقعا فکرشو هم نمی کردم اینقدر جذاب و پر هیجان باشه بازی ریپلای ها تغییر پیدا کرده عین فوتبال هایی شده که موقع پخش ریپلای از تکنولوژی های پیشرفته استفاده می کنه. یه لحظه بلور میشه تصویر خیلی طبیعی شده موقع شروع کیک آف دوربین برادکستینگ میاد بعد آروم می ره جلوتر بالاخره دریبلینگ ها اومد روی آنالوگ راست . بعد این دیگه نوب ها هی شهرت بازی می کنن یکیشم خودم

گرافیک بازی هم که خیلی توپ و شفاف شده نورپردازی بازی خیلی بهتر از اون چیزی شده که تا الان ازش دیده بودیم. نحوه دویدن بازیکنان شدیا مثل فیفا نکست شده که خیلی می چسبه دیگه اینطور نیست که عین روبوت آبجکت وارد بازیکن بدوه موشن ها به قدری زیاد شده و از بس انیمیشن جدید اضافه شده که اصلا کلا تصویر pes 2010 از مغزتون پاک میشه. عکس دیدن فایده نداره باید خودتون تجربه کنید و ببینید که چه وضعیت متفاوتی پیدا کرده

8. 11 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

لینکه دانلود xbox ش نیومده ؟؟؟؟!؟؟ اگه اومد حتما بزارید لطفا

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شماها تا الان بیدار موندیم بابا ماشالا من با خودم میگفتم کسی نیست که از من بیشتر بازی فوتبالو دوست داشته باشه اما الان که برای نماز بیدار شدم اومدم اینجا میبینم ماشالا تا این وقت شب که نزدیک صبحه هنوز بچه ها بیدار بودن .

بابت لینکها هم مصطفی جان دستت درد نکنه .
    مصطفی الان لینکهایی که برای دانلود گذاشته بودی امتحان کردم سرعتش از 20-25 بالاتر نمیره سرور شما محدودیت سرعت داره ؟
    لینکهای اصلی هم که چند صفحه قبل وحید زحمت کشیده گذاشته نهایتا از 35-40 بالاتر نمیره . اینجوری که باید تا فردا صبر کنیم اینا دانلود بشه !
    یک کلک جالب به ذهنم رسید تمام بخشها رو با هم بزارید برای دانلود اینجوری 5 -6برابر سریع تر میشه دانلود کرد من الان هر 6 بخشو گذاشتم هر کدوم سرعت دانلودش حدود 20 تا میشه که ضرب در 6 میشه 120 . اینجوری سه ساعته تمامشو میشه گرفت .
    سرور هیچ محدودیتی نداره حسین جان. سرعت اینترنت شبانه کلاً کم میشه وگرنه من برای تست سرعت, با یک سرور دیگه که امتحان کردم, سرعت تا 25 مگابایت در ثانیه هم رفت. خودمم الان با اینترنت 2 مگی دارم دانلود میکنم, سرعتم هم روی 250 هست.

آرمین جان عجب خبر لذت بخشی دادی !!!! پس امسال رقابت تنگاتنگی بین PES و FIFA رخ خواهد داد

11. 4 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ما که دیشب گزاشتیم دانلود تا الان از هر کدوم 30% بیشتر نرفت

دیگه مجبورم برم کافی نت.

شیرازی ها کسی دان نکرده ازش بخریم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام.به نظرتون ارزش داره با اینترنت 256 و سرعت دانلود 27 بزارم دانلود کنه؟پهنای باندم 6گیگ در ماهه.چه قدر ازش مصرف میشه؟

خیلی ناامید شدم .آخه عاشق PES 2011 ام ولی دانلودش 20 ساعت طول میکشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •