8 خواستيد 660 و 16 با كيف 700 سراغ دارم
8 خواستيد 660 و 16 با كيف 700 سراغ دارم
میشه بگید از کجا میتونم با این قیمت تهیه کنم دوست عزیز؟
درود بر دوستان.
امروز رفتم علاءالدین واسه خریدن گالاکسی.اولا که قیمت 8 گیگ 660 بود و قیمت 16 گیگ 690.من یک آشنای عمده فروش تو طبقه پنجم دارم که می گفت فردا قراره یه بار بزرگ گالاکسی بیاد.قیمتا یهو کشیده پایین.خودش حالیش نیست ازش پرسیدم خواهشا شما کمک کنید.از قیمت که بگذریم من چند مدل گالاکسی مختلف دیدم نتونستم تصمیم بگیرم اومدم که با شما دوستان در میون بذارم تا راهنماییم کنید.که فردا یرم بخرم.
اولا یک مدل گالاکسی بود که پایین صفحه به جای 2 تا دکمه , 4 تا دکمه داشت.عوضش دکمه جهار جهته رو نداشت.اسمشم (A GALAXY S ) بود. اولش یه A داشت.یارو میگفت مسافر از کانادا آورده.قیمتم 710 شانزده گیگ.
دومیش میگفت آندروید 2.2 روشه و منو فارسی داره و SMS فارسی.میگفت گالاکسی های وارد شده هفته پیش همه ورژن 2.2 هستند.16 گیگش 690 و 8 گیگش 660.
سومیش میگفت منو فارسی نداره.ورژن 2.1 هستش و 16 گیگ 670 و 8 گیگش هم 640.
چهارمیش یه مدلایی بودن بالاشون مارکای مختلف مثل T MOBILE و .... بودند که اونا هم چهار تا دکمه داشتند
خواهشا بهم بگین چه خبره.من فردا دارم میرم خرید. کمکم کنید.کدومو بخرم؟
با سپاس فراوان.
فرزام.
همین الان بیا شیراز جفتشو بخر
مگه شیراز قیمت گالاکسی چنده؟؟؟![]()
من یه 8 گیگشو دارم کسی خواست پیغام شخصی بده
16.............680
8..............640
آقا8گیگش اومد رو 570 اینا منو خبرم کن یکی برام یگیر بفرست.![]()
سلام .
این گوشیهائی که شما گفتین بالاش نوشته T.Mobile و Verizon و ... همه اپروتورهای آمریکا هستن که به صورت Lock این گوشیها رو عرضه میکنن . فکر میکنم به صورت Unlock هم اومده چون GSMArena هم داره تبلیغشو میکنه .
بهترین G.S از نظر من اونی هستش که بالاش نوشته T.Mobile که به اسم Vibrant بفروش میرسه . البته تمام مشخصاتش با G.S جهانی یکی هستش ولی همین 4 دکمه کنترل که داره قیافشو بهتر از جهانی کرده .
در کل خواستی بگیری با فروشنده طی کن که اگه سیم کارت انداختی روش و گوشی Lock شد به خودش مربوطه .
مخلصیم .
البته باید بگم اون واژه ی Super که پشت AMOLED هست کاملاً جنگولک بازی سامسونگه ...
تفاوت صفحه نمایش AMOLED با S.AMOLED یک تفاوت کاملاً تخصصی هست . بهتر بگم ، این تفاوت تاثیر چندانی بر کیفیت نمایش نداره . سونی هم الان مشغول ساخت TV S.AMOLED های هست ، منتها قیمتها بسیار فضائیند !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)