دقیقا پیشگامان افتضاحه، امشب هم شده بود 4 مگ
سر ظهر هم 4 مگ بود
ازشون یه شکایت زدم تو 195
دقیقا پیشگامان افتضاحه، امشب هم شده بود 4 مگ
سر ظهر هم 4 مگ بود
ازشون یه شکایت زدم تو 195
اره قبلا مال من هم داخل و هم خارج رو 4 ساعت در 24 ساعت محدود میکردن به 4 مگ. امشب دیدم سرعت داخل همون 16 هست ولی خارج محدود شده دوباره به 4. شاید وی ای پی هستم یکیش رو محدود کردنامروز اگر تکرار بشه برای بار سوم شکایت میزدنم. دفعات قبل مشکل رو حل کرده بودن بی شرفا مال مردم خور
یکی از بی شرف ترین شرکت هاست ، نصف کردن حجم ها ، محدود کردن سرعت ، دادن آیپی به صدنفر
همین الآن
دوستان وضعیت تک کانکشن شما همین الآن چطوره؟ امروز به من زنگ زدن بلافاصله همون لحظه درست شد در حالی که قبلش خراب بود. حسابی با یارو دعوا کردم گفتم همیشه تا زنگ میزنید پهنای باند رو باز میکنید. حالا قرار شد فردا بازم زنگ بزنه، به خاطر همین تا فردا فکر نمیکنم سرعت من خراب بشه. برای شما چطوره؟
از سایت speedof.me واسه تست استفاده کنید قابل اعتماده
برای من هم الان روی 4 مگابیت محدود شده
این ماه مجبور شدم تمدید کنم چون فکرش رو نمیکردم چنین فضاحتی به بار بیارن و گذاشتم لحظه آخر، ماه دیگه ISP رو عوض میکنم.
لعنت بر باعث و بانی این وضع
بله از ساعت 10 به بعد محدود شده، تازه 4 که خوبه، اینجا خیلی کمتر هم میره
باز هم مثل شب قبل امروز سرعت ها رو محدود به 4 مگ کردن. البته سرعت داخل نرماله. ایندفعه پیشرفت کردن. قبلا خارج و داخل محدود میشد با هم. ایندفعه مرام به خرج دادن و فقط خارج رو محدود کردن. دیروز شکایت کردم و امروز زنگ زدن که درست شد!!!!!!!!!! اخه حیوان مغز یعنی شما نمیدونید درست شده یا نه که زنگ میزنید میپرسید؟؟؟؟؟؟؟
ایندفعه تا تجدید نظر هم میرم و اساسی دهنشون رو سرویس میکنم
شرکتی که واسه 16 داره 130 میگیره رو هیچوره نباید بهش رحم کرد
من پیشگامان رو تخلیه کردم، مشکلات خیلی زیاد بود، از محدود شدن سرعت روی 4 مگ، تک کانکشن افتضاح و مشکل استریم ویدیو تا مشکل داشتن پروتکل های OpenVPN روی این isp، رفتم از یه شرکت دیگه نت گرفتم و فعلا راضی ام
من هم 10 روز دیگه تموم میشه دورم تخلیه میکنم
پیشگامان مشکلات شدید شبکه داره و فوقالعاده بی کیفیت شده
از اونجایی که مشکلات پیشگامان سراسری هست با شکایت فقط چند نفر محدود فکری به حال درست کردنش نمیکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)