راستش من قصد دارم سیستم بارسلون رو که کاملا باهاش آشنا هستم توی تیمم پیاده کنم فقط جنسم جور نیست مسیو گرفتم کارلوس هم جای آلوز رو میگیره فقط یک هافبک شیش دونگ میخوام و یک دروازه بان .
راستش من قصد دارم سیستم بارسلون رو که کاملا باهاش آشنا هستم توی تیمم پیاده کنم فقط جنسم جور نیست مسیو گرفتم کارلوس هم جای آلوز رو میگیره فقط یک هافبک شیش دونگ میخوام و یک دروازه بان .
با پول چه قدر حساب می کنی؟ راستی می بینم بالاخره چراغت روشن شد فکر کنم خودتو برای مسابقات قشنگ آماده کردیوحید جان اوبینا رو با خواکین یا باراخا چنج میکنم .
من زامبروتا رو می خوام.فقط میشه بگی که به درد بخور هست یا اسکل هستشمن قصد دارم روبرتو کارلوس رو بخرم روی همین حساب میتونم یکی از بک های کناریمو بفروشم کسی خریدار بود بگه .به درد ذخیره ها می خوره؟ البته این بازیکن خودم می دونم یه زمانی خیلی بزرگ بودش ولی الان باتوجه به اینکه 10 تا ازش کم میشه خیلی نمیشه بهش حساب کردی.نظرت چیه؟
حالا تو مواظب باش هواداراي چلسي تو رو نكشن
----------------------------------------
حسين جان ميتوني قيمت اين بازيكنان رو بگي كه من يكيشونو همين الان بخرم
Bridge
Capdevila
راستي به نظرت 48 م دلار براي روبرتو كارلوس مي ارزه ؟
البته تو تيم تو كنار ها زياد خوب نيستن ولي هر جور خودت ميدوني
چون روبرتو كارلوس يه كارت قهوه اي خوب هم داره البته
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
حسين يانكلوفسكي رو چقدر ميفروشي ؟
وحید جان پول نه فقط با خواکین _ باراخا _ ویسنته . یکیشونو میخوام.
من این کارت رو قبلا امتحان کردم . همونطوریکه خودت هم دیدی توی تعریفش اومده که یک بازیکن سبک کلاسیک ایستا ( کم تحرک ) که پاسها و تک ضرباتش نسبت به حرکات و دویدنهاش موثر تر و بطور کل در زمینه پاس های دقیق و موثر و همینطور تک ضربه ها به توپ مهارت بسیار زیادی داره مثل پله و ...
این کارت در زمانیکه کنترل تیم دست کامپیوتر باشه خیلی موثره مثلا توی بازیهای رو در رو که کامپیوتر کنترل تیمتو به عهده داره میتونی ازش بخوبی استفاده کنی .
حرکات رونالدینیو در زمانیکه وایستاده همراه با توپ رو دیدی که یک دفه در جا و بدون اینکه حرکت کنه یک پاس بسیار موثر توی محوطه جریمه یا پشتش میده دقیقا همونه اگه خواستی من قبلا یک سیو هم توی تاپیک بازی گذاشتم بعدا برات میفرستم .
حسین اگه میشه قیمت این بازیکنان را تا شب بهم بگو(همشون توی ویارئال بازی می کنن)
senna -cazorla-escudero-capdevila-cani
سُلام به همه
حسين جان (آدريانو-لوچو-همسيك)كه سر جمع ميشن 51 م را به تيم من اضافه كن
در ضمن امار گلن جانسون از ليورپول با جرارد - لدسما از لاتزيو -ده روسي از رم
حسین جان این که من لیست مازاد بدم و بر اساس قیمتشون از تیم بیرون کنم پولش چی میشه به حسای من اضافه میشه یا نه
آقای مسعود خان میشه این عکس امضاتو برداری من حالم کمی بهم می خوره. حرف سیاسی نمیخوام بزنم اگه بزنم که ...
وحـــــیــــــد چی شد پس . منصرف شدی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)