تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 500 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

[QUOTE=Microsoft24;5145431]دوستان ، اگر مشکلی ، در این تاپیک هست ، بگید شاید بتونم کمکتون کنم!

موفق باشید ،

امید[/QUOTE
    امید جان به نظرت این شبیه سوال نیست؟/ ممنون از توجه تون کامل متوجه شدم واسه من جواب میده خیلی هم واسم جالب هستش که اپل چقدر با دقت کانفگ لب تا هاشو مچ میکنه
    یک سوال دیگه مک بوک های m374 lla از کدوم برند HDD
    و کدوم برند super driver ((دی وی دی رایتر )) استفاده کرده
    اخه برند MATASHITA DVD-RUJ-868 ** FIRMWARE REVERSION KB19 که تو مک بوک های اپل اصلا کار نمی کنن و زود خراب میشن که این مشکل تازگی ها اپی دمی شده

نو هارد درایور های مارک سوزوکی و فوتیشی....اسم این سری دقیقا یادم نیست هارد بیخودو بی جهت صدا میده البته ضعیف ولی من خیلی حساسم و اگه ماله من این جوری بشه نمیتون باش کنار بیام ((مثل این میمونه که سوار لیکسوس باشیو فنر زیره پداله گاز گیز گیز کنه صدایی که خبیلی ریزه ولی ابوهت برندو واسه صاحب وسیله مییاره پایین .....))

پس اگه از عزیزان پشت این سریی رو باز کردن((MC374ALL )) برنداشو بگن چیه

مهم نیست قطاره زندگیت چیه، مهم اینه که، کجا پیاده میشی

در ضمن من چند تا سوال دیگه 2 ،3 پست قبلی پرسیدم که دلم می خواد نظر تخصص ی شما رو هم بدونم چون جواباتون خیلی حرفی و قاطع هستن و من حرفتون رو قبول دارم

2. این کاربر از yavar-mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان ، اگر مشکلی ، در این تاپیک هست ، بگید شاید بتونم کمکتون کنم!

موفق باشید ،

امید

مید جان به نظرت این شبیه سوال نیست؟

ممنون از توجه تون کامل متوجه شدم واسه من جواب میده خیلی هم واسم جالب هستش که اپل چقدر با دقت کانفگ لب تا هاشو مچ میکنه
    اخه برند MATASHITA DVD-RUJ-868 ** FIRMWARE REVERSION KB19 که تو مک بوک های اپل اصلا کار نمی کنن و زود خراب میشن که این مشکل تازگی ها اپی دمی شده

نو هارد درایور های مارک سوزوکی و فوتیشی....اسم این سری دقیقا یادم نیست هارد بیخودو بی جهت صدا میده البته ضعیف ولی من خیلی حساسم و اگه ماله من این جوری بشه نمیتون باش کنار بیام ((مثل این میمونه که سوار لیکسوس باشیو فنر زیره پداله گاز گیز گیز کنه صدایی که خبیلی ریزه ولی ابوهت برندو واسه صاحب وسیله مییاره پایین .....))

در ضمن من چند تا سوال دیگه 2 ،3 پست قبلی پرسیدم که دلم می خواد نظر تخصص ی شما رو هم بدونم چون جواباتون خیلی حرفی و قاطع هستن و من حرفتون رو قبول دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام امید جان ... یه سوال دارم برای ورود به جمع مک داران عزیز!
    من فردا صبح قراره یه MC373 برام بیاد (به نمایندگی یکی از شرکت ها تو شهرستان سفارش دادم و قراره برام بیاره)

حالا چند تا سوال!

موقع باز کردن بسته بندی مک به چه چیزهایی باید توجه کنم ؟

برای روشن کرنش واسه این که باتری و ... آسیب نبینه روش خاصی هست؟ با همون شارژی که روی خودشه تنظیمات اولیه رو انجام بدم یا بزارم شارژ بشه یا ... ؟

برای این که مطمئن بشم جنس Refurbish یا Stock نیست چیو چک کنم؟ شماره سریال رو که توی سایت میزنی تاریخ شروع گارانتی رو نشون میده، درسته؟

این میتونه ملاک باشه ؟ اگه مورد دیگه ای هست ممنون میشم در این زمینه بگی

یه چیز دیگه در مورد گارانتی بین المللی، من چند وقت دیگه میرم یه کشور اروپایی و برای مدت طولانی اونجا خواهم بود، این گارانتی که همراه مک هست اونجا هم جواب میده یا باید کار خاصی برای استفاده در کشوری بغیر از محل خرید انجام بدم؟

اگه نکته خاصی به ذهنت میرسه ممنون میشم راهنماییم کنی ...

در ضمن مارک Super drive و هارد MC373 رو می دونین؟ تو یه تاپیک دیگه دیدم که چند تا از دوستان با Fujitso مشکل داشتن و صدا می داد! منم به صدا خیلی حساسم

مرسی از اطلاعات مفیدتون ... خیلی از این فاریوم چیز یاد گرفتم

موفق باشین

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

من فردا صبح قراره یه MC373 برام بیاد (به نمایندگی یکی از شرکت ها تو شهرستان سفارش دادم و قراره برام بیاره)

حالا چند تا سوال!

برای روشن کرنش واسه این که باتری و ... آسیب نبینه روش خاصی هست؟ با همون شارژی که روی خودشه تنظیمات اولیه رو انجام بدم یا بزارم شارژ بشه یا ... ؟

برای این که مطمئن بشم جنس Refurbish یا Stock نیست چیو چک کنم؟ شماره سریال رو که توی سایت میزنی تاریخ شروع گارانتی رو نشون میده، درسته؟

یه چیز دیگه در مورد گارانتی بین المللی، من چند وقت دیگه میرم یه کشور اروپایی و برای مدت طولانی اونجا خواهم بود، این گارانتی که همراه مک هست اونجا هم جواب میده یا باید کار خاصی برای استفاده در کشوری بغیر از محل خرید انجام بدم؟

اگه نکته خاصی به ذهنت میرسه ممنون میشم راهنماییم کنی ...

در ضمن مارک Super drive و هارد MC373 رو می دونین؟ تو یه تاپیک دیگه دیدم که چند تا از دوستان با Fujitso مشکل داشتن و صدا می داد! منم به صدا خیلی حساسم

مرسی از اطلاعات مفیدتون ... خیلی از این فاریوم چیز یاد گرفتم

موفق باشین
    روی جعبه یک برچسب پلاستیکی هست که نباید باز باشه همون قسمتی که درش باز می‌شه!
    رو مکبوک یک زرورق هست نباید پاره باش!
    ۲تا دی وی دی و ۲تا دفترچه!شارژر و یک کابل باید توش باشه و یه پارچه!!
    باطری رو بذار کامل شارژ بشه البته اول شارژر رو بزن به برق بعد کابل رو به مکبوک وصل کن برای شارژر یه تبدیل هم می خوای‌!وقتی چراغ شارژر سبز شد کام شده ولی بذار یه ۲ ساعتی‌ بذار به برق باشه البته اینکه کلا به برق باش مشکلی پیش نمیاره!!

در مورد گارانتی اطلاعاتی‌ ندارم شاید امید داشت باش که حتما میگه!
    اون صدا رو بی‌خیال شو!اونقد مکبوکت بیصدا باش که مجبور بشی‌ خودتو بکشی که صداش رو بشنوی!تنها صدایی که میشنوی صدای فنت خواهد بود که اونم تو در بیشتر از ۴۰۰۰تا میشنوی!!!البته صدای super driveرو هم وقتی دیسک میذاری میشنوی!!

سوال دیگه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلا خروجی HDMI واسه مک بوک پرو حتما باید مارک خوده اپل باشه ؟ مودم دایل اپ اکسترنال چی ان هم باید اپل مارکه دیگه نیشه خرید؟؟

آخه من هم به جمع ال پیوستم mc374 all گرفتم چیزه با حاله ایول خیلی با کلاسه

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

مید جان به نظرت این شبیه سوال نیست؟

ممنون از توجه تون کامل متوجه شدم واسه من جواب میده خیلی هم واسم جالب هستش که اپل چقدر با دقت کانفگ لب تا هاشو مچ میکنه

با سلام به شما دوست عزیز و علاقه مند به مکینتاش ،

خب ، ببینید ، من الان یکسال ه که مک بوک پرو خودم رو دارم ، هر فیلم و سریالی که دستم رسیده رو با همین نگاه کردم ، هر CD و یا DVD رو با همین رایت کردم!

و تا حالا هم مشکلی نداشتم!

شما میدونید MATASHITA مربوط به کدوم شرکت ه ؟

- پانوسونیک

بزرگترین مزیتش هم اینه که بی صدا کار میکنه!

خیلی دارید سخت میگیرید ، بی خودی اعصاب خودتتون رو خورد نکنید!‌

هارد من هیتاچی هست ، و تا حالا هم بی صدا بوده!

اما مشکل نویز در هارد های سورزکی هم با آپدیت 10.6.4 مک از بین رفته! (به واسطه ی آپگرید شدن درایور کنترل کننده ی رابط کنترل کننده ی sata ll)

برند چی رو میخواین دوست عزیز ، من بار ها مک بوک خودم رو باز کردم!

با این جمله هم ، خیلی حال کردم!

اگر لینک پستش رو بدید و یا دوباره مطرح کنید ممنون میشم!

شاد باشید و مکی ،

امید
    Last edited by Microsoft24; 04-07-2010 at 16:59.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

حالا چند تا سوال!

با سلام به شما دوست عزیز ،

و با تشکر از زحمات معین خان! (zerolight)

معین خان ، یک چیزی رو توجه کنید ، هر مشکلی رو تاپیک های بخش اپل داری میتونی به من بگی ، حداقل ش اینه که کمک ت میکنم!

جنس ریفر رو جعبه اش خورده ریفر ، نگرتن نباشید ، جوری خورده که هیچ کس نمیتونه ، پاکش کنه!

در مورد شماره سریال هم ، میشه روش حساب کرد!

شما تا یکماه پشتیبانی ۲۴ ساعته ی اپل رو دارید!

و تا یکسال گارانتی بین المللی ، مشکلی از جهت مسافرت نخواهید داشت!

فوجیستو ، برند هارد نه Super drive!

اما مشکل نویز در هارد های سورزکی و فوجیستو هم با آپدیت 10.6.4 مک از بین رفته! (به واسطه ی آپگرید شدن درایور کنترل کننده ی رابط کنترل کننده ی sata ll)

موفق باشید ،

امید

9. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلا خروجی HDMI واسه مک بوک پرو حتما باید مارک خوده اپل باشه ؟ مودم دایل اپ اکسترنال چی ان هم باید اپل مارکه دیگه نیشه خرید؟؟
    HDMI ، مهم نیست ، ولی مودم رو سعی کن حتما Apple بگیری ، من خودم از Apple USB Modem استفاده میکنم! هم فاکس و هم دیتا ، عالیه!

آخه من هم به جمع ال پیوستم mc374 all گرفتم چیزه با حاله ایول خیلی با کلاسه
    تبریک!

شاد باشید و مکی ،

امید

داره خودمونی میشه hamed254's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بچه ها!
    امروز صبح رفتم الماس هر چی چونه زدم 373 رو از 2410 پایینتر نیو ورد! نظرتون چیه ؟ یه جورایی پولامو دارم جمع میکنم!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام بچه ها!
    امروز صبح رفتم الماس هر چی چونه زدم 373 رو از 2410 پایینتر نیو ورد! نظرتون چیه ؟ یه جورایی پولامو دارم جمع میکنم!
    خب ، پسر خوب ، این که عالیه! میخریدی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •