تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 1049 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جناب رایان عزیز با توجه به اینکه شما آپدیت تر هستید می خواستم یه کمکی از شما بگیرم راستش من می خواستم یه سیستم صوتی مینی HIFI یا میکرو HIFI برای اتاق خواب بگیرم که بیشتر هم برای موسیقی می خوام در ضمن در نظر دارم حدود 500 تا 600 تومن هم براش هزینه کنم خودم تو اینترنت گشتم چند مدل پیدا کردم که به نظرم جالب تر بود اگه شما این مدل ها رو تست کردین یا پیشنهاد دیگه ای دارین ممنون می شم راهنمایی کنید
    1- JVC NX-D7

2- Sony GTR88

3- Sony EX9T

4- Pioneer EV9DVD

و ....
    پژمان جان من تا حالا این مدل پایونیر رو توی تهران ندیدم.همینطور سونی مدل EX9T .
    راستی فکر نمی کنی این سیستم ها واسه اتاق خواب کمی سنگین هستش؟
    بهرحال سبک موسیقی سونی با جی وی سی و پایونیر متفاوته.طرفدار چه سبکی هستی؟بیس خشک؟نرم؟تریبل بالا؟صدای جلو؟عمق دار؟
    باید بدونی چی می پسندی که بتونی انتخاب کنی.البته با توجه به اینکه صدات به بلندگوهای Jamo عادت داره بعید می دونم هیچکدوم از اینا راضیت کنه.
    تو یکی از پستات گفته بودی که یه آمپ استریو و پلیر جداگونه هم داری.اگه بتونی بودجت رو تقریبا دو برابر کنی می تونی یه جفت بلندگوی توپ تهیه کنی.

سلام دوستان
    من میخام برم بانه و از اونجا یه پلاسما جی 10 و یه سینما خانگی خوب بگیرم
    من در مورد سینما خانگی اصلا اطلاعات ندارم
    و قیمتش هم 500 به بالا باشه که در بانه به خاطر گارنتی دار نبودن میاد به 500 میرسه
    من بیشتر فیلم های اچ دی میبینم و یه کارت دی و یبی هم به پی سی بستم که با کابل اچ دی ام ای به تی وی وصل میکنم
    حالا میخام در حقم برادری کرده و یه دستگاه خوب و خوشگل برام معرفی کنید که تمام نیاز منو برطرف کنه
    و ممنون از همه دوستانی که زحمت میکشن و جوابگر هستن به سوالات دوستان
    دوست عزیز اگه امکان داره بفرمایید که توی بانه چه مدلایی پیدا میشه؟من شخصا هیچ اطلاعی ندارم.

2. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پژمان جان من تا حالا این مدل پایونیر رو توی تهران ندیدم.همینطور سونی مدل EX9T .
    راستی فکر نمی کنی این سیستم ها واسه اتاق خواب کمی سنگین هستش؟
    بهرحال سبک موسیقی سونی با جی وی سی و پایونیر متفاوته.طرفدار چه سبکی هستی؟بیس خشک؟نرم؟تریبل بالا؟صدای جلو؟عمق دار؟
    باید بدونی چی می پسندی که بتونی انتخاب کنی.البته با توجه به اینکه صدات به بلندگوهای Jamo عادت داره بعید می دونم هیچکدوم از اینا راضیت کنه.
    تو یکی از پستات گفته بودی که یه آمپ استریو و پلیر جداگونه هم داری.اگه بتونی بودجت رو تقریبا دو برابر کنی می تونی یه جفت بلندگوی توپ تهیه کنی.

.
    راستش من یه دی وی دی پلیر 728 سونی دارم که علاوه بر HTPC به آمپ وصل کردم و بعضی موقع ها ازش استفاده میکنم یعنی بیشتر مادرم استفاده می کنه. اون آمپ استریو پایونیر هم مال یکی از دوستانه که دیگه ازش استفاده نمی کنه ولی اگه بخوام ازش بر دارم باید یه جورایی از خجالتش در بیام!!!
    به هر حال اگه یه ست اسپیکر خوب قیمت مناسب پیدا می کردم بد نبود ولی اون جوری دو تا مشکل پیش می یاد یکی اینکه هزینه خیلی بیشتر می شه یکی هم اینکه چون من تو اتاق خواب تلویزیون ندارم و صفحه نمایش دی وی دی پلیرها و سینما خانگی ها هم خیلی اطلاعات کمی نمایش می ده و کار کردن باهاش مشکله نظرم روی این سیستم ها بود.
    در ضمن من الان تقریباً بیشتر وقتم توی محل کارم با یه جفت اسپیکر کامپیوتر Genius (که مال 8 سال پیشه و سابش رو دو دفعه عوض کردم) موزیک گوش میدم!
    رایان عزیز حالا برام مهمه که بین سیستم های Micro HIFI و Mini HIFI موجود تو ایران کدومش بهتره راستی من اصلاً نمی دونم تو بازار چی هست.
    راستی من همه جور سبکی گوش می دم و برام مهمه که قدرت صدای خوبی داشته باشه بالاخره بتونه یه جمع کوچیک رو هم جواب بده چون نمی تونم سینما خانگیم رو این ور و اون ور ببرم می خوام بعضی موقع ها که لازم شد ازش تو این موارد استفاده کنم.

4. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منکه موفق به دیدن عکس های شما نمیشم.اگه امکان داره یه لینک بدید که راحت تر بشه هم مشخصات رو دید و هم عکس رو.
    این دوستمون عکسها رو توی یه سایت آپ کردن که فیلتر شده!!! برای دیدن عکس ها باید از فیلتر شکن استفاده کنید.
    عکسها مربوط به آمپ اونکیو 608 هست که آمپ خیلی خوبیه من هم یه مدل پایینترش رو دارم. ولی همین جوری که اشاره کردین این آمپ روی هر کانالش 160 وات خروجی می ده و اسپیکر هاتون چون دو تا ووفر 25 سانتی داره و توی سایت سازنده هم توان مصرفی رو 350 وات اعلام کرده نمی تونه کاملاً جوابگو باشه ولی صدا رو هم خراب نمی کنه فقط نمی تونه از کل توان اسپیکرتون استفاده کنه اگه بشه قدرت دو تا از کانال های آمپ رو با هم موازی کرد مشکلی نخواهید داشت ولی نمی دونم میشه یا نه.
    در غیر این صورت بهتره یه آمپ جدا تهیه کنید نه از این AV Reciever ها مثل آمپ های Cervin Vega که قدرت خروجی خیلی بالاتری دارند.

6. 6 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

6

سلام دوستان
    بلاخره من یه سیستم rs30 بدون پلیر خریدم با کلی چکوچونه 555 تومن. از دوستان عزیز سپاس گزارم و به دوستانیکه دنبال سینما خانگی می گردن توصیه می کنم حداقل یه بار صداشو تست کنن، من حدود 1 ماه تحقیق کردم تا به این نتیجه رسیدم .سعی می کنم در اولین فرصت یه ریویو در موردش بزارم.
    از دوستان زحمتکش فروم هم تشکر می کنم که من رو راهنمایی کردن

---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------

سلام دوستان.من تو این روزا باید سینما بخرم rs30 شایدم 787...
    از اونجایی که شانس خریدن آر اس خیلی زیاده خواستم یه سوال درموردش بپرسم که این سیستم کلا چه چیزهای مهمی نداره که باید داشته باشه؟ مخصوصا از نظر خروجی ها و ورودی ها ؟؟(البته می خوام پلیر 70 رو بردارم)
    نمایندگی تو تهران فقط جمهوری هست؟ حوصله ترافیک اونجا رو اصلا ندارم ، طرف ونک یا همون طرفا نداره؟
    راستی قیمت فعلیش چنده؟با پلیر 70 چقدر میشه؟ اگه قیمت دقیق رو داشته باشم بهتر می تونم حساب کتاب کنم.
    لازم شد پست رو ویرایش کنم... من این مدل میز رو می خوام بخرم می خواستم بدونم با این ابعاد آمپ و مرکزی و پلیر اون وسط جا میشه؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنونم
    دوست عزیز نگران نباش
    با این ابعاد میزتون آمپ و سنتر و پلیر راحت جا میشن.اگه به سایت پایونیر سر بزنی ابعاد رو میتونی پیدا کنی .

8. 4 کاربر از peymanucf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض کمک برای خرید سینمای خانگی

سلام دوستان من یه ال سی دی32w550سونی برای اطاقم گرفتم حالا موندم چه سینمای خانگ یبگیرم در حدود قیمت350تومن سیستم صوتی خوبه یا سینماخانگی

10. این کاربر از afshin0914 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pakbakhteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چه معيارهايي براي يك سينماي خانگي خوب مي تونيد اسم ببريد ؟

12. این کاربر از pakbakhteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    اول باید از همه دوستانی که پاسخ گویی عالی به دوستان دارن تشکر کنم
    من میخام یه پانیور 787 بگیرم و هیچ اطلاعاتی ازش ندارم فقط میدونم که مدل خوبی هست و برای خونه ما مناسبه
    فقط یه منبع در مورد اطلاعات دستگاه و عکس های این مدل میخاستم
    من فقط یه تی وی پلاسمای جی 10 فقط برای دیدن فیلم های اچ دی هم گرفتم
    1-حالا من میتونم فیلم های اچ دی رو از لب تاب یا پی سی پخش کنم و تو تی وی ببینم با همون کیفیت اچ دی رو صدای عالی از طریق این سینمای خانگی
    2-قیمت این اچ دی پلیر ها تو بازار چنده الان؟
    3-منبع اطلاعات در مورد این سینما و عکس های این دستگاه
    4-کلا این آمپلی فایر کارش چیه فقط برای صدا به کار میره؟
    با تشکر

14. این کاربر از hadi-dindar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخام برم بانه و از اونجا یه پلاسما جی 10 و یه سینما خانگی خوب بگیرم
    من در مورد سینما خانگی اصلا اطلاعات ندارم
    و قیمتش هم 500 به بالا باشه که در بانه به خاطر گارنتی دار نبودن میاد به 500 میرسه
    من بیشتر فیلم های اچ دی میبینم و یه کارت دی و یبی هم به پی سی بستم که با کابل اچ دی ام ای به تی وی وصل میکنم
    حالا میخام در حقم برادری کرده و یه دستگاه خوب و خوشگل برام معرفی کنید که تمام نیاز منو برطرف کنه
    و ممنون از همه دوستانی که زحمت میکشن و جوابگر هستن به سوالات دوستان
    سلام دوست عزیز.
    من به تازگی مریوان بودم.تصمیم داشتم سینما خانگی رو از اونجا بگیرم که خود فروشنده ها می گفتن اشتباهه.می گفتن که تقریبا قیمت یکی هستش ولی شما باید این حجم بزرگ رو تا مقصد ببری که این کلی براتون گرون تموم میشه در صورتی که اگر از اونجا بخری بهتره و گارانتی هم هست.
    من 10-12 تا مغازه رو که TVمی فروختن رو گشتم سینمایی در کار نبود و هیچ کس سینما نمی فروشه اونجا(من ندیدم)

16. 3 کاربر از ehsan-inventor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

کسی در در مورد LG HB965TZ خبری داره؟ کلا کیفیت LG در سینماهای خانگی چطوره؟

این مدل توان خروجیش 1100 وات هست و سینمای خانگی پرقدرتیه. به نظرتون چطوره؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان من یه ال سی دی32w550سونی برای اطاقم گرفتم حالا موندم چه سینمای خانگ یبگیرم در حدود قیمت350تومن سیستم صوتی خوبه یا سینماخانگی
    تو این قیمت به نظر من سیستم صوتی بهتره.البته اگه با دیزاین مشکلی نداره.سیستم های صوتی تو این رنج از سینماهای موجود قدرت بهتری دارند.

چه معيارهايي براي يك سينماي خانگي خوب مي تونيد اسم ببريد ؟

تصویر و upscal مناسب .
    قدرت خروجی مناسب.
    تفکیک مناسب.
    بیس مناسب.
    دیزاین مناسب(البته خیلی مهم نیست)
    پلیر قوی.
    و از همه مهمتر قیمت مناسب.

20. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •