بعضی وقتا میشه ولی اکثر مواقع راحت میشناسه و زود پیدا میکنه
بعضی وقتا میشه ولی اکثر مواقع راحت میشناسه و زود پیدا میکنه
ماه منم هم همینجوریه ولی یک حالتی هست که وقتی همدیگرو پیدا نمی کنند فقط یکی از سیستم ها تا وارد شه همه همدیگرو پیدا می کنند فقط هم همون سیستم اگه وارد شه اینجور میشه با بقیه سیستم ها اینجوری نیست خیلی برام عجیبه
کسی میدونه چرا اینجوریه؟
[QUOTE](توجه این بازی خودش به طور اتماتیک هاست انتخاب می کنه و باید تو PC سرور ای پی هاست رو پیدا کنید [/QUOTE]
اینکارو باید چجوری انجام بدیم
ماله منم هم راحت پیدا میکنه ولی بعضی وقتا قاط میزنه اصلا همدیگرو پیدا نمی کنند حتما یکی از سیستم هام باید وارد سرور شه تا بقیه هم همدیگرو پیدا کنند فقط همین سیستم این شرایط را داره یعنی تا این سیستم وارد شه همه همدیگر را پیدا می کنند
سلام ..
من این راه رو چند وقت پیش در این سایت زیر دیدم .. ولی برای من کار نمی کنه .. !!!
وقتی تو قسمت سرور اون اسم اصلی سرور رو به 192.168.1.2 تغییر می دم .... بعدش که بازی رو اجرا می کنم ... میگه که سرور دان هست و نمیشه وصل شد !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چی کار کنم ؟؟؟
Modern Warfare 2 is a first-person tactical shooter and the sixth entry in the popular Call of Duty series. True to its name and following the lead of its predecessor, Call of Duty: Modern Warfare, it places players in modern combat settings, as opposed to the WWII environments of the earlier Call of Duty games. This modern approach brings with it new weapons, action and options. Coupled with a variety of gameplay modes including single player, multiplayer and the co-op Special Ops Mode, it is destined to be one of the most popular games of 2009 and a worthy addition to the Call of Duty series.
Patch contains:
- include Stimulus Map Pack
- AlterIWnet Client
- fix IWNET_INVALID_VERSION ERROR from Single Player
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفقا کسی می تونه مشکل منو برطرف کنه ؟ من مپ derail و checkpoint (karachi)l رو ندارم یعنی دارم ولی زمانی که وارد بازی میشم (فقط توی این دو تا مپ) میپره بیرون از بازی . کسی می تونه منو راهنمایی کنه ؟ یا این 2 تا مپو برام آپ کنه یا لینک بده ؟
ممنون می شم .
کسی EasyAccount برای ورژن جدید 1.3.37 نداره یا اگر lvl 70 max prestige باشه اون فولدر players خودش رو برام upload کنه . خیلی خیلی ضروریه لازمش دارم . ممنون میشم
میشه تو یه جمع بندی بگید من برا انلاین بازی کردن چیکار باید بکنم؟
و اینکه با سرعت 256kb/s میتونم بازی کنم؟
با تشکر
درست شد
Last edited by asskicker56; 26-06-2010 at 22:38. دليل: مشکل حل شد
تو مد Sabotage چطور میتونم تعداد Round بازی رو تغییر بدم . تو Cod4 گزینه Score limit داشت اما تو این بازی نه Score limit داره نه Round limit . وقتی میرم تو بازی فقط یک راند بیشتر نمیتونم بازی کنم . دارم کلافه میشم حتی قبل از شروع بازی از این دستور هم استفاده کردم scr_sab_roundlimit ولی وقتی میره تو بازی فقط یک راند بیشتر نمیتونم بازی کنم.
من از بزرگترا دو تا سوال داشتم یکی اینکه الان خیلی وقته تعداد پستای من روی 15 متوقف شده اصلا تغییری نمیکنه چرا اینجوریه ؟
دوم اینکه چرا من هر سوالی میپرسم کسی جوابمو نمیده؟
خواهش میکنم لااقل به این دو تا سوال من جواب بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)