تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 428 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چرا این موتور برای تکستچرهاش تصاویر JPG رو ساپورت نمیکنه ؟
    سلام

هیچ انجین تجاری این کارو نمی کنه، اگه کرد هم بدون یه آدم ایرانی تو شرکتشون هست.

خیلی ساده، به این خاطر که دلیلی وجود نداره، یعنی هیچ، دوباره میگم، هیچ مزیتی برای فرمت های JPG, GIF, TIFF و امثالهم وجود نداره، فقط پر از عیبند، از جمله اینکه کیفیت تصویر خیلی پایین میاد بدون اینکه حجم تکسچر حتی 1 بیت تفاوت کنه.

در هر صورت اگه هنوز فکر می کنی باید این فرمت تو یه انجین باشه، بگو دلیلت چیه تا بگم برات. هر چند از این سوال حدس می زنم از ساختار کارت گرافیک خبر نداری، پس احتمالا لازمه اونم برات توضیح بدم.

درود تمام کار وارد کردن درخت رو از رو این اموزش رفتم:
    SpeedTree to Unreal full.movl

منتهی درخت ها تو اسپید تری رو یک نفر تازه کاز برام ساخت.و مشکل ا ز
    Billboard Material نیست.ممنون

بله جوابش رو الان پیدا کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پست یکی مانده به آخر.ببینم کار میکنه؟!!!!
    سلام

برای همین پرسیدم LOD چی گذاشتی.

در هر صورت اگه حل نشد، بگو. در عین حال توصیه می کنم این ویدئوی 4 قسمتی رو هم ببین:

کد:
    تا بعد.

2. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اما وقتی همین پسوند jpg هم به png تغییر میدم باز هم موتور نمیتونه ایمپورتش کنه ! آیا باید از نرم افزار خاصی برای تبدیل استفاده کرد ؟ ( چون من تا حالا با 2 تا نرم افزار فرمت عکس رو تغییر دادم اما مثل اینکه ایمپروت نمیکنه )

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام بچه ها این مپ من هست دیگه خودتون یه کاریش بکنید ما که چیزی نفهمیدیم

کد:
    سلام

همونطور که حدس می زدم اشکال از مپت بود. مپ شما دو تا اشکال داره. یکی اینکه یه Directional Light و یه Dominant Directional Light کنار هم گذاشتی، در صورتی که تا جایی که من می دونم هیچ جای دنیا 2 تا خورشید نداریم.

اولین کاری که می کنی، Directional Light رو انتخاب کن، همون نوری که یه U روش نوشته، F4 رو بزن و توی قسمت Light -> Light Component -> LightComponent گزینه ی Enabled رو غیر فعال کن.

مورد دوم کیفیت لایت مپ BSP هست که برای کف گذاشتی. در حال حاظر کیفیتش خیلی پایین هست و نمی تونه جزئیاتی در این حد رو نشون بده. کاری که باید بکنی اینه: کف مپ رو انتخاب کن، F5 رو بزن و Lightmap Resolution رو از سمت راست بکن 1.

الان Build Lighting که تموم شد یه همچین چیزی داری:

البته این طوری زمان بیلدت بالا میره ولی دیگه مشکلی پیش نمیاد. در حالت کلی معمولا برای محیط های Exterior از Terrain استفاده میشه نه BSP. برا همین این طول کشیدن الان عادیه.

صادق جان در کل برا اینکه به این همه مشکلات پیش پا افتاده مثل این برنخوری، قبل اینکه خیلی تو UDK وقت بگذرونی، باید ویدئوها شو ببینی و تمرین کنی. دیگه خود دانی.

ادیت - راستی این سری پدرم در اومد فایل و عکساتو بگیریم. برو 2 دقیقه یه اکانت PersianGig درست کن، از این به بعد فایلاتو انجا بذار. شاخه بندی داره و مهمتر اینکه لینک Embed هم خودش بهت میده. خیال همه هم راحته.
    فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 15-09-2010 at 19:32.

5. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اما وقتی همین پسوند jpg هم به png تغییر میدم باز هم موتور نمیتونه ایمپورتش کنه ! آیا باید از نرم افزار خاصی برای تبدیل استفاده کرد ؟ ( چون من تا حالا با 2 تا نرم افزار فرمت عکس رو تغییر دادم اما مثل اینکه ایمپروت نمیکنه )
    دوست عزیز که اسمتو نمی دونم، با تغییر پسوند فایل که فرمت فایل عوض نمیشه، فرمت فایل توی هدر فایل نوشته شده و اینجوری عوض نمی شه.

شما برنامه ی ACD See رو دانلود کن، 10 تا برنامه دیگه هم هست البته ولی این خیلی خوشدسته.

وقتی نصبش کردی، فایلی که می خوای رو باهاش باز کن، (اگه تمام صفحه باز کرده بود روش دابل کلیک کن تا تو بروزررش نشونت بده) حالا رو فایل کلیک کن تا انتخاب بشه و Control + F رو بزن(از منو ها هم می تونی).

الان کافیه هر فرمتی رو می خوای سلکت کنی و همینجور Next بزنی تا فایلو تحویلت بده. چند هزار تا فایل همزمان هم برات تبدیل می کنه.

فقط حواست باشه بهترین فرمت و فرمتی که کمتر از بقیه کیفیت تکسچر رو بهم بریزه، TGA هست. هر چند چنتا بیلد آخر UDK فرمت PNG هم می گیره.

اگه هم با فتوشاپ تکسچراتو درست می کنی که خود UDK فرمت PSD هم می گیره. با این همه به نظر من همه تکسچر هاتو بکن TGA.

در ضمن سعی کن تو کار ریل تایم کلا با تکسچر های JPG دیگه کار نکنی که غیر از ضرر هیچی ندارن. مگه اینکه تکسچر رو دانلود کرده باشی و مجبور باشی.

پس فعلا.

7. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اقای anti-military، یه لحظه دست نگه دار. من کلا مشکوک شدم، شما اصلا ابعاد تکسچرت چنده؟ از این که ویدئوها رو ندیدی حدس می زنم اینم مشکلی باشه برات.

در آغاز فعالیت Barbarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

چرا این موتور برای تکستچرهاش تصاویر JPG رو ساپورت نمیکنه ؟
    به خاطر لیسانس. هر سیستم در رده‌ی developer که بخواد از این سیستم‌ها استفاده کنه باید لسانس داشته باشه. jpg از Independent JPEG Group و png از IJG code.

هیچ مزیتی برای فرمت های JPG, GIF, TIFF و امثالهم وجود نداره، فقط پر از عیبند، از جمله اینکه کیفیت تصویر خیلی پایین میاد بدون اینکه حجم تکسچر حتی 1 بیت تفاوت کنه.
    Gif از ایندکسینگ و انیمیشن پشتیبانی می‌کنه که خیلی مفیده. jpg تصاویر پیوسته داره (یعنی اول تصویر با کیفیت پایین دانلود می‌شه و هر لحظه کیفیتش بهتر می‌شه) که بدون اون عملن ساخت بازی‌های آنلاین مثلWoW یا سکندلایف غیرممکنه.tiff ایندکسینگ داره که فشار روی کارت گرافیک رو مینیموم می‌کنه. در کنار PCx و BMP و PNG، هر فرمت قابلیت‌ها و نقاط ضعف مخصوصی داره.
    اما وقتی همین پسوند jpg هم به png تغییر میدم باز هم موتور نمیتونه ایمپورتش کنه ! آیا باید از نرم افزار خاصی برای تبدیل استفاده کرد ؟ ( چون من تا حالا با 2 تا نرم افزار فرمت عکس رو تغییر دادم اما مثل اینکه ایمپروت نمیکنه
    توی log چه ایروری میده؟ سایز تصاویر توان ۲ ست؟ مثل 256×256 یا 512×512 یا 1024×1024 یا 2048×2048 ؟ از کجا فایل رو ایمپورت می‌کنی؟ توی content browser؟ میگه import failed یا ایمپورت می‌کنه بعد خطا می‌ده؟
    با تغییر پسوند که سیستم تصویر عوض نمی‌شه. با paint به فرمت png کانورت کن.
    Last edited by Barbarian; 15-09-2010 at 19:52.

10. این کاربر از Barbarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به خاطر لیسانس. هر سیستم در رده‌ی developer که بخواد از این سیستم‌ها استفاده کنه باید لسانس داشته باشه. jpg از Independent JPEG Group و png از IJG code.

Gif از ایندکسینگ و انیمیشن پشتیبانی می‌کنه که خیلی مفیده. jpg تصاویر پیوسته داره (یعنی اول تصویر با کیفیت پایین دانلود می‌شه و هر لحظه کیفیتش بهتر می‌شه) که بدون اون عملن ساخت بازی‌های آنلاین مثلWoW یا سکندلایف غیرممکنه.tiff ایندکسینگ داره که فشار روی کارت گرافیک رو مینیموم می‌کنه. در کنار PCx و BMP و PNG، هر فرمت قابلیت‌ها و نقاط ضعف مخصوصی داره.

توی log چه ایروری میده؟ سایز تصاویر توان ۲ ست؟ از کجا فایل رو ایمپورت می‌کنی؟ توی content browser؟ میگه import failed یا ایمپورت می‌کنه بعد خطا می‌ده؟
    نه نه نه نه.

دوست عزیز شما داری از دید یه کاربر ویندوز به قضیه نگاه می کنی، در صورتی که باید از دید یه بازی ساز بهش نگاه کنی، حالا این یعنی چه؟

یعنی اینکه تنها مزیت فرمت های با حجم پایین مثل JPG فضاییه که روی دیسک می گیرن و پهنای باند ارسالی که برای آنلاین اسفاده میشه. که هیچ کدوم ربطی به بازی و کارت گرافیک ندارن.

جهت اطلاعتون باید بگم JPG, PNG و دهها فرمت دیگه ای که منو شما می شناسیم فرمت های نرم افزاری هستن و کارت گرافیک اصلا اینها رو نمی شناسه. تنها فرمت فشرده سازی که سخت افزار کارت گرافیک می شناسه DXT هست.

شما یه فایل BMP رو با حجم 12 مگ در نظر بگیر. همون فایل وقتی JPG شد مثلا میشه 100 کیلو، خب؟ حالا قسمت جالب قضیه اینه که زمانی که توی یه بازی این دو تا تکسچر تو رم گرافیک لود میشن هر دو سایزی برابر تقریبا 3 مگابایت می گیرن، اوکی؟

شما به حجم فایل تو ویندوزت نگاه نکن، حجمی که میره تو رم گرافیک مهمه. حالا شما به من بگو:

دو تا تکسچر داری:
    • یکی پسوندش BMP هست و بدون فشرده سازی، فرمت خام هست و در نتیجه کیفیت عکس هیچ تفاوتی نمی کنه.
    • عکس دوم پسوندش JPG هست و با فشرده سازی 70 درصد، لبه ها همه از بین رفته، رنگ ها از Color Table خونده میشه با کیفیت پایین و کنتراست هم به کلی از بین رفته.

هر دو هم 3 مگ از رم رو می گیرن، حالا شما باشی کدوم رو تو بازیت می ذاری؟

از این به بعد سعی کن از دید یه متخصص قضیه رو ببینی نه یه کاربر عادی ویندوز.

در ضمن اینجا صحبت رو انجین های تجاری هست و باید بگم هیچ کدوم Gif رو ساپورت نمی کنن، هر کدوم یه AnimatedTexture خاص خودشون دارن.

فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 15-09-2010 at 19:59.

12. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

10

اقای anti-military، یه لحظه دست نگه دار. من کلا مشکوک شدم، شما اصلا ابعاد تکسچرت چنده؟ از این که ویدئوها رو ندیدی حدس می زنم اینم مشکلی باشه برات.
    من ویدئو ها رو دیدم مخصوصا مال متریال که کاملا دیدم ! تصاویری که فرمتشون bmp هست رو ایمپورت میکنه اما وقت یه تصویر jpg رو تغییر فرمت بدی ایمپورت نمیکنه ! حتی با این نرم افزاری که دادید هم تغییر فرمت کردم که نشد ! شما تا حالا تست کردید این موضوع رو ؟ بدبختی سایتی که من همیشه ازش تکستچر میگیرم کل تکستچرهاش فقط jpg هست . کلا اکثر سایت های که تکستچر میدن فرمت تکسچرهاشون jpg هست !

توی log چه ایروری میده؟ سایز تصاویر توان ۲ ست؟ مثل 256×256 یا 512×512 یا 1024×1024 یا 2048×2048 ؟ از کجا فایل رو ایمپورت می‌کنی؟ توی content browser؟ میگه import failed یا ایمپورت می‌کنه بعد خطا می‌ده؟
    میگه ای import failed ! نمیدونم چرا تصاویر jpg رو با هر نرم افزاری کانورت کردم بازم جواب نمیده !

ابعاد عکس هم : 1024 * 691
    Last edited by anti-military; 15-09-2010 at 20:46.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز، Barbarian، اصلا بحث لایسنس نیست، شرکتی که لایسنس Scaleform (بزرگترین میان افزار ساخت بازی)،SpeedTree و صدها مورد دیگه رو گرفته هیچ مشکلی با گرفتن یه لایسنس اونم به سادگی JPG رو نداره.

علی الخصوص که اپیک لایسنس PSD که یه فرمت بسته هست رو از ادوبی گرفته و حتی TGA رو هم تو موتور گذاشته ( قابل توجهت که حتی مایکروسافت هم برای دات نت و ویندوز لایسنس TGA نداره، با این که مثل مور و ملخ JPG تو همه نرم افزاراش ریخته.)

تنها موردی که هست همونه که این فرمت اصلا توی صنعت گیم استفاده ای نداره. JPG برای صنعت گیم مثل بیل هست برا یه شرکتی که تونل زیر آب می سازه، کاملا بدون مصرف.

من ویدئو ها رو دیدم مخصوصا مال متریال که کاملا دیدم ! تصاویری که فرمتشون bmp هست رو ایمپورت میکنه اما وقت یه تصویر jpg رو تغییر فرمت بدی ایمپورت نمیکنه ! حتی با این نرم افزاری که دادید هم تغییر فرمت کردم که نشد ! شما تا حالا تست کردید این موضوع رو ؟ بدبختی سایتی که من همیشه ازش تکستچر میگیرم کل تکستچرهاش فقط jpg هست . کلا اکثر سایت های که تکستچر میدن فرمت تکسچرهاشون jpg هست !

ابعاد عکس هم : 1024 * 691
    برا همین گفتم به ابعادت مشکوکم دیگه:

نقل قول نوشته شده توسط tovamohammad
    تمامی تکسچر ها باید ابعادشون توان 2 باشه. مثلا 1024x1024 یا 512x1024 . حداقل رقم هم 4 هست. این آخری باز مربوط میشه به فرمت DXT که گرافیک ساپورت می کنه.

با همون ACD See می تونی Resize کنی. برای این کار همه ی اون مراحل قبلی رو برو، فقط این دفعه به جای Ctrl + F دکمه ی Ctrl + R رو بزن.

بای.

15. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sadegh 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

دست شما درد نکنه محمد جان کارم راه افتاد
    من فیلم های lighting رو کامل دیدم ولی خود یارو از مپ های آماده استفاده کرد و نشون نداد این کارها رو.
    یه اکانت توی persiangig هم ساختم که راحت باشید.
    فعلا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •