سری های BF سرهای اول این موتور بود و اخرین سری این شماره شاسی هم حدودای اخر شهریور تا اوسط مهر 90 بود که این سری ها معمولا مشکل سوختن واشر سر سیلندر رو ندارند
سری های BF سرهای اول این موتور بود و اخرین سری این شماره شاسی هم حدودای اخر شهریور تا اوسط مهر 90 بود که این سری ها معمولا مشکل سوختن واشر سر سیلندر رو ندارند
ماشین رو ببرید نمایندگی تا درب موتور رو براتون درستش کنن و تنظیمش کنن.
سلام ممنون دوست عزیز آقای mohamad sky star ممنون از راهنماییتون![]()
کاملا با حرفت موافقم آقا حسین واقعاّ راست میگی .ب امید روزی که هیچیکی با ماشینش مشکل پیدا نکنه و از سواری با ماشینش حال کنه.خدایی ماشین خوبی حیف که شانسی شده دیگه این روزا.و اینم که گفتی یکی آشناها ۷۳۰۰۰ واشر زده منو یکم ترسوند .چون میدونم واشر زد افتاد دست این فرقون دیگه ماشین بشو نیست و فاتحش خوندست جدای از خرجش راستی با این امضات کاملا موافقم![]()
Last edited by farshid_titan; 09-11-2012 at 23:22.
با سلام خدمت دوستان.. جديدا وقتي ماشين رو روشن مي كنم يك صداي جريان آب در داخل شنيده ميشه.. اين مشكل از چي ميتونه باشه؟ ضمنا مدل EF من 89/4 هستش..
رادیاتور ماشینتون هوا گرفته .احتمالا هنوز خنک نشده بوده درب رادیاتورو برداشتید و باعثه هواگرفتنش شده
بیرون بدید براتون هواگیری کنند .مشکل حل میشه
با سپاس... يك مشكل ديگه ماشين بنده لرزش و صداي موتور هستش.. به نظر شما ميتونه از شمع باشه؟ اگه مشكل از شمع باشه ، ميتونيد راهنمايي كنيد كه چه شمعي واسه اين ماشين مناسبه؟ خود نمايندگي كه FR8DE ميندازه.. شما پيشنهاد بهتري داريد؟؟ راستي فرمون هم كمي سفت هست.. ماشين تقريبا 45000 تا رفته.. به نظرتون روغن هيدرويك رو عوض كنم؟؟ مجددا سپاسگذاري ميكنم..
سلام خدمت شما دوست گرامی به نظر من فکر نکنم لرزش ماشین ربطی به شمع ها داشته باشه چون کار شمع ها جرقه زنی هست ولی صدای موتور به خیلی چیزا بستگی داره ممکنه روغن موتورتون مناسب نباشه . ممکنه جایی از اگزوز سوراخ شده باشه و اینکه واشر گلویی اگزوز ایراد پیدا کرده باشه . ولی بیشتر لرزش های موتور مربوط به دست موتور های پایینی و بالا است که ممکنه دسته موتور ها پاره شده باشه و باعث لرزش بشه . ولی در مورد شمع ها همون که کارخونه توصیه کرده خوبه بوش خوبه ایریدوم هم خوب هست ولی یه نکته که اگر خواستید شمع ها را عوض کنید دو پلاتینه بزارید چون هم تو شتاب اثر داره هم تو مصرف سوخت .
سلام خمون جور که دوستمون گفتن ممکنه از دسته موتور ها باشه
برای ef7 من روغن elf که گرانروی بالایی داره و سازگاری بیشتر با این موتور رو داره توصیه میکنم
برای شمع هم fr8de نور
دوستان ما مجبور شدیم سمند قبلیمونو بفروشیم الان وضعیت جور شده که یه دونه ال ایکس EF7 بنزینی مولتی پلکس بخریم. پدر به هیچ وجه حاضر نیست رنگ سیاه بخره. خوشش نمیاد. میخواستم بپرسم سفیداش هنوز رنگ سپر پوسته پوسته میشه؟ اگه این طوره راهی هم برای درست شدنش هست؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)