تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 472 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان می خاستم بگم این که می گن سری BF یا سری CF که رو شماره شاسی خورده چه فرقی باهم دارند.
    سری های BF سرهای اول این موتور بود و اخرین سری این شماره شاسی هم حدودای اخر شهریور تا اوسط مهر 90 بود که این سری ها معمولا مشکل سوختن واشر سر سیلندر رو ندارند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان این سمند ما کاپوتش بد جوری لقه و درست بسته نمیشه و وقتی هم موتور داره کار میکنه کاپوت خیلی صدا میده لازم به ذکره که کاپوت اصلا جایی نخورده.
    ماشین رو ببرید نمایندگی تا درب موتور رو براتون درستش کنن و تنظیمش کنن.

داره خودمونی میشه milad00790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام ممنون دوست عزیز آقای mohamad sky star ممنون از راهنماییتون

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

بله دوست من
    کاملا شانسی در میاد
    ولی یکی از همین ef7 ها مدل بهمن 90 بود که حتی تا کیلومتر 73000 هیچ مشکلی پیدا نکرده بود
    توی این کیلومتر واشر زده بود ,با صاحبش که صحبت میکردم میگفت تا به امروز هیچ مشکلی نداشتم باش و فقط با گازم رفتم
    کلی خرج گذاشت وی دستش گارانتیش هم تموم شده بود
    مشخص نمیکنه که مشکل داره یا نه ,کلا شانسیه
    من خودم هم میگفتم دیگه مشکل ندارند بعد از فروردین 91 اما مال خودم روغن ریزی اویل مازول داشت ,اون یکی تیر 91 اقوام هم کلا موتورش تعویض شد
    خیلی به شماره شاسی بستگی داره چون اون سری bf ها تمام اجناسشون اصلی هست و وارداتی ,اما cf ها ممکنه یکی از قطعات اصلی و یکسری بیکیفیت ایرانی و هندی باشه
    موتور ef7 خیلی طراحی ظریفی داره و البته تکنولوژی های به روزی نسبت به هم رده های خودش داره ,که همین امر باعث میشه که قطعات بیکیفیت خوب روش جواب نده و مشکل ساز بشه
    والا xu7 قطعه های شاید آشغال تر از این هم روش بذارن ولی میبینید خیلی کمتر مشکل براش پیش میاد

من ماشین رو برای یک سری از اتفاق هایی که برام پیش اورود و خوش رکاب نبود فروختم , ولی به جان خودم اگه اینطوری نمیشد اصلا به خاطر مشکلهایی که شاید برای یکسریشون پیش بیاد نمیفروختم
    چون واقعا از سواریش به نسبت هم رده ها و هم قیمتاش بهتر بود
    با این ماشین و ef7 دوستان زیاد با ماشینهای دیگه تست گرفتیم ولی انصافا ef7 توی دور موتور 3000 به بعد واقعا برتری خودش رو نسبت به tu5 و xu7 نشون میده

ببخشید سرتون رو درد اووردم
    پایدار باشید و انشالله که هیچ وقت هیچ کدام از ef7 های دوستان مشکلی براش پیش نیاد و همیشه روی شانس باشید
    کاملا با حرفت موافقم آقا حسین واقعاّ راست میگی‌ .ب امید روزی که هیچیکی با ماشینش مشکل پیدا نکنه و از سواری با ماشینش حال کنه.خدایی‌ ماشین خوبی حیف که شانسی شده دیگه این روزا.و اینم که گفتی‌ یکی‌ آشناها ۷۳۰۰۰ واشر زده منو یکم ترسوند .چون میدونم واشر زد افتاد دست این فرقون دیگه ماشین بشو نیست و فاتحش خوندست جدای از خرجش راستی‌ با این امضات کاملا موافقم
    Last edited by farshid_titan; 09-11-2012 at 23:22.

5. این کاربر از farshid_titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت reshza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.. جديدا وقتي ماشين رو روشن مي كنم يك صداي جريان آب در داخل شنيده ميشه.. اين مشكل از چي ميتونه باشه؟ ضمنا مدل EF من 89/4 هستش..

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.. جديدا وقتي ماشين رو روشن مي كنم يك صداي جريان آب در داخل شنيده ميشه.. اين مشكل از چي ميتونه باشه؟ ضمنا مدل EF من 89/4 هستش..
    رادیاتور ماشینتون هوا گرفته .احتمالا هنوز خنک نشده بوده درب رادیاتورو برداشتید و باعثه هواگرفتنش شده
    بیرون بدید براتون هواگیری کنند .مشکل حل میشه

در آغاز فعالیت reshza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

رادیاتور ماشینتون هوا گرفته .احتمالا هنوز خنک نشده بوده درب رادیاتورو برداشتید و باعثه هواگرفتنش شده
    بیرون بدید براتون هواگیری کنند .مشکل حل میشه
    با سپاس... يك مشكل ديگه ماشين بنده لرزش و صداي موتور هستش.. به نظر شما ميتونه از شمع باشه؟ اگه مشكل از شمع باشه ، ميتونيد راهنمايي كنيد كه چه شمعي واسه اين ماشين مناسبه؟ خود نمايندگي كه FR8DE ميندازه.. شما پيشنهاد بهتري داريد؟؟ راستي فرمون هم كمي سفت هست.. ماشين تقريبا 45000 تا رفته.. به نظرتون روغن هيدرويك رو عوض كنم؟؟ مجددا سپاسگذاري ميكنم..

داره خودمونی میشه milad00790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سپاس... يك مشكل ديگه ماشين بنده لرزش و صداي موتور هستش.. به نظر شما ميتونه از شمع باشه؟ اگه مشكل از شمع باشه ، ميتونيد راهنمايي كنيد كه چه شمعي واسه اين ماشين مناسبه؟ خود نمايندگي كه FR8DE ميندازه.. شما پيشنهاد بهتري داريد؟؟ راستي فرمون هم كمي سفت هست.. ماشين تقريبا 45000 تا رفته.. به نظرتون روغن هيدرويك رو عوض كنم؟؟ مجددا سپاسگذاري ميكنم..
    سلام خدمت شما دوست گرامی به نظر من فکر نکنم لرزش ماشین ربطی به شمع ها داشته باشه چون کار شمع ها جرقه زنی هست ولی صدای موتور به خیلی چیزا بستگی داره ممکنه روغن موتورتون مناسب نباشه . ممکنه جایی از اگزوز سوراخ شده باشه و اینکه واشر گلویی اگزوز ایراد پیدا کرده باشه . ولی بیشتر لرزش های موتور مربوط به دست موتور های پایینی و بالا است که ممکنه دسته موتور ها پاره شده باشه و باعث لرزش بشه . ولی در مورد شمع ها همون که کارخونه توصیه کرده خوبه بوش خوبه ایریدوم هم خوب هست ولی یه نکته که اگر خواستید شمع ها را عوض کنید دو پلاتینه بزارید چون هم تو شتاب اثر داره هم تو مصرف سوخت .

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام خمون جور که دوستمون گفتن ممکنه از دسته موتور ها باشه
    برای ef7 من روغن elf که گرانروی بالایی داره و سازگاری بیشتر با این موتور رو داره توصیه میکنم
    برای شمع هم fr8de نور

11. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ما مجبور شدیم سمند قبلیمونو بفروشیم الان وضعیت جور شده که یه دونه ال ایکس EF7 بنزینی مولتی پلکس بخریم. پدر به هیچ وجه حاضر نیست رنگ سیاه بخره. خوشش نمیاد. میخواستم بپرسم سفیداش هنوز رنگ سپر پوسته پوسته میشه؟ اگه این طوره راهی هم برای درست شدنش هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •