خوب معلومه!!میگم این کاترین لهجهش بیشتر به افغانی ها میخوره تا فرانسوی ها![]()
واسه اینکه روس هستن ایشون!![]()
خوب معلومه!!میگم این کاترین لهجهش بیشتر به افغانی ها میخوره تا فرانسوی ها![]()
واسه اینکه روس هستن ایشون!![]()
این زبان و لهجه ای که کلا درباری ها استفاده می کنن مگه مربوط به دوران قاجار و لهجه درباریان قجری نیست ؟
خير چون سه سال تا آمدن محمد خان قاجار مانده. و درواقع در اون زمان سلطنت در شيراز بوده نه در تهران.
زبان قجري كه شباهت هايي به تركي داره چند سال بعد از به سلطنت رسيدن موسس اين سلسله به رسميت شناخته ميشه.(حدود 5 سال بعد از زمان سريال)
اون چیزی که در واقعیت، در مورد این چند سال ثبت شده کسی میدونه چی هست؟
نکنه واقعا بخش گمشدهای از تاریخه؟![]()
به گزارش البرز، تاخیر دو روزه در عرضه سری ششم سریال قهوه تلخ، حرف و حدیث هایی را به دنبال داشت که این حاشیه ها با تغییر شرکت پخش این مجموعه پایان یافت.
گفته می شود، یک روزنامه کثیرالانتشار طی قراردادی، رسما توزیع کننده سریال قهوه تلخ را به عهده گرفته است.
توزیع نامناسب دوره های ابتدایی این سریال در نقاط مختلف کشور، دلیل ایجاد اختلاف شرکت تصویر سبز فردا به عنوان صاحب اثر با شرکت پخش الوند شده بود.
تاکنون هجده قسمت از سریال 90 قسمتی «قهوه تلخ» در قالب شش سری عرضه شده است.
اره من هم موافقم.
گاهی اوقات فکر میکنم این صحنه ها و حرف های تکراری فقط واسه اینه که بیشتر سی دی پر کنند و پول در بیارند.
توی این سری اخر دیگه واقعا تکرار کلمات کلیشه ایی خیسته کننده بود.طوری که من کنترل تلوزیون دستم بود و دایم تصویر رو میزدم جلو.
شما سریال های خارجی مثل فرندز هیچ وقت نمیبیند که جند تا جمله و حرکت رو دایم تکرار کنند
طنزهای لطیفی در سریال هست، اما بیشاز حد اجرا میشه و دیگه بیمزه میشه.
- چشم و هم چشمی زنان دربار و نیش و کنایههاشون به همدیگه و ...
- نظمیه و باتوم تو کلهی مستشار و پدسوختهگیری و ...
- جوش آوردن برزوخان و ...
فیلم رو به نصف که خلاصه کنیم، طنز خوبی میشه![]()
پک ششمش اسفناک بود!! بزور داشتن جلو میبردن داستان و . قضیه چشم و هم چشمی زنان خیلی لوس شده دیگه همینطور بلد الملک هم دیگه بیش از حد تکراری شده امیدوارم با اومدن مهران مدیری روند سریال بهتر بشه
Last edited by hoomi_gta; 30-10-2010 at 11:17.
من که کلا زده شدم ، این 3 قسمت اخر رو هم میزدم جلو ...
افتضاح در حد المپیک
من دیگه پول بابت همچین سریالی نمیدم و نخواهم داد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)