تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 370 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

انگار چاره ای نیست .
    من می خواستم واسه خودم یه سر ی اف 115بگیرم ولی امروز رفتیم واسه خواهرم یه cw21fxگرفتیم.970+50تومان گارانتی.
    اینجا تو مشهدم همین وضعیت رو داریم .تمام فروشگاه ها گارانتی می کردند ولی گارانتی خودشون بود و می گفتن تو همین مشهد تعمیر میشه و لپ تاپتون از اینجا خارج نمیشه.منم اگه بخوام بگیرم باید تن به همین گارانتی ها بدم
    راستی یکی از فروشگاه ها مگفت 1تومان و ما لپ تاپتون و بیمه می کنیم بیمه ایران.40تومان پول بیمه (البته پول بیمه رو گرون میگفت)
    نظرتون در مورد بیمه چیه؟
    میگم اگه لپ تاپ و هم بیمه کنیم هم گارانتی اونوقت دیگه خیالمون راحته.اگه یکیش جواب نده لا اقل یکی دیگه هست؟مگه نه؟

بیمه ی چی هست؟؟؟؟؟

فکر نکنم بیمه ربطی به نقص فنی دستگاه داشته باشه و بر می گرده به سرقت یا اینکه یکی لپتاپتون را بکوبه به دیوار ... یا همچین چیزی.........

2. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بیمه ی چی هست؟؟؟؟؟

فکر نکنم بیمه ربطی به نقص فنی دستگاه داشته باشه و بر می گرده به سرقت یا اینکه یکی لپتاپتون را بکوبه به دیوار ... یا همچین چیزی.........
    ونطور که یارو میگفت هم نقص فنی هم اگه شما دوست داشتی بزن به دیوار هم اگه روش آب ریخت یا دزد بزنه یا هر چی؟!!!!!

4. این کاربر از kizershoze بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

انگار چاره ای نیست .
    من می خواستم واسه خودم یه سر ی اف 115بگیرم ولی امروز رفتیم واسه خواهرم یه cw21fxگرفتیم.970+50تومان گارانتی.
    اینجا تو مشهدم همین وضعیت رو داریم .تمام فروشگاه ها گارانتی می کردند ولی گارانتی خودشون بود و می گفتن تو همین مشهد تعمیر میشه و لپ تاپتون از اینجا خارج نمیشه.منم اگه بخوام بگیرم باید تن به همین گارانتی ها بدم
    راستی یکی از فروشگاه ها مگفت 1تومان و ما لپ تاپتون و بیمه می کنیم بیمه ایران.40تومان پول بیمه (البته پول بیمه رو گرون میگفت)
    نظرتون در مورد بیمه چیه؟
    میگم اگه لپ تاپ و هم بیمه کنیم هم گارانتی اونوقت دیگه خیالمون راحته.اگه یکیش جواب نده لا اقل یکی دیگه هست؟مگه نه؟
    هر کی گاو و گوسفندش رو فروخته اومده شهر یه مغازه نوت بوک فروشی با گارانتی زده واسه خودش .
    تا جایی که من می دونم در حال حاضر امکان تعمیر نوت بوک در ایران نیست .
    فقط ایران رهجو تعمیر کار داره تو ایران که اونم اونقدر می پیچونه تا پشیمون بشید .
    اگر که خدای نکرده نوت بوک خراب بشه باید فرستاده بشه امارات که فکر کنم یه 2 ماهی طول بکشه تعمیر البته من تا 6 ماه هم شنیدم .
    اگر که گارانتی باشه و زیر بار برن فقط پول ارسال رو بهتون میدن و پول تعمیر با خودتون هست .
    در کل اگر که یه نوت بوک مثل F115 خدای نکرده کارت گرافیکش مشکل پیدا کنه حدود یک میلیون باید خرج کنید تا شاید درست شه . .
    ایسوز فعلا معتبر تر از سونی هست گارانتی هاش ولی اونا هم می پی چونند و در هر صورت باید پول رو بدین .
    یکی از آشنا های من یه توشیبا خریده بود 1700 .
    بعد از دو ماه کارت گرافیک نابود شد .
    خلاصه فرستاد تعمیر با این که گارانتی بود گفتن جزو گارانتی حساب نمیشه و باید 200 تا بدین تا براتون چکش کنیم .
    خلاصه 200 تا داد و براش چکش کردن ولی نفهمیدن مشکل چیه .
    بعد بهش گفتن 500 بده تا برات بفرستیم دبی شاید درست شه اگر هم که نمی خوای 600 ازت می خریم .
    خلاصه نوت بوک 1700 + 200 شد 600 تومان .
    اوضاع نوت بوک در ایران فعلا اینجوری هست و تا 100 سال دیگه هم درست نمیشه .
    موفق باشید .

6. این کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

هر کی گاو و گوسفندش رو فروخته اومده شهر یه مغازه نوت بوک فروشی با گارانتی زده واسه خودش .
    تا جایی که من می دونم در حال حاضر امکان تعمیر نوت بوک در ایران نیست .
    فقط ایران رهجو تعمیر کار داره تو ایران که اونم اونقدر می پیچونه تا پشیمون بشید .
    اگر که خدای نکرده نوت بوک خراب بشه باید فرستاده بشه امارات که فکر کنم یه 2 ماهی طول بکشه تعمیر البته من تا 6 ماه هم شنیدم .
    اگر که گارانتی باشه و زیر بار برن فقط پول ارسال رو بهتون میدن و پول تعمیر با خودتون هست .
    در کل اگر که یه نوت بوک مثل F115 خدای نکرده کارت گرافیکش مشکل پیدا کنه حدود یک میلیون باید خرج کنید تا شاید درست شه . .
    ایسوز فعلا معتبر تر از سونی هست گارانتی هاش ولی اونا هم می پی چونند و در هر صورت باید پول رو بدین .
    یکی از آشنا های من یه توشیبا خریده بود 1700 .
    بعد از دو ماه کارت گرافیک نابود شد .
    خلاصه فرستاد تعمیر با این که گارانتی بود گفتن جزو گارانتی حساب نمیشه و باید 200 تا بدین تا براتون چکش کنیم .
    خلاصه 200 تا داد و براش چکش کردن ولی نفهمیدن مشکل چیه .
    بعد بهش گفتن 500 بده تا برات بفرستیم دبی شاید درست شه اگر هم که نمی خوای 600 ازت می خریم .
    خلاصه نوت بوک 1700 + 200 شد 600 تومان .
    اوضاع نوت بوک در ایران فعلا اینجوری هست و تا 100 سال دیگه هم درست نمیشه .
    موفق باشید .
    آقا با این وضعیت که شما میگین که باید بیخیال لپ تاپ شد .اینقدر نفوس بد نزنید تو رو خدا!!!

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نظر دوستمون در مورد اپل محترم.اما شما اگر برای تفریح یا پز دادن میخوای لپ تاپ بخری و پول اضافی هم داری خب اپل گزینه خوبیه،اما اگر میخوای با لپ تاپ کار کنی و سرعت و امکانات سخت افزاری برات مهمه و به قیمت خرید هم توجه داری کلآ اپل رو بیخیال.من دو مدل زیر رو به شما معرفی میکنم :

Sony VAIO F115 (کانفیگش هم تو اکثر پستهای این تاپیک هست)

Asus N61jq (کانفیگش هم تو امضام هست)

اولی قیمتش حدود 1600 و دومی حدود 1400.
    ممنون دوست عزیز
    vaio مدلی بالاتر از این نداره؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا با این وضعیت که شما میگین که باید بیخیال لپ تاپ شد .اینقدر نفوس بد نزنید تو رو خدا!!!
    فکر خوبیه . .
    بی خیال شدن هم خوبه .
    من که یکم دارم تصمیم رو عوض می کنم .
    شاید برم سراغ G73 یا شایدم G51 ایسوس چون تو این چند روز اینقدر سر در گم شدم که خدا می دونه .
    یکی میگه سری F عالیه یکی دیگش میگه نمی دونم یکی دیگه هم میگه بدرد نمی خوره خرابی داره .
    امروز رفته بودم یه مغازه که چه عرض کنم میشد گفت شرکت چون فقط 50 تا کارت گارانتی امرتات تو مغازش داشت که ماله نوت بوک هایی بود که فروش نرفته بود هنوز .
    تازه یه 5 تایی هم G73 داشت و یه 10 تایی هم بقیه مدل های سری G ایسوز .
    از اون مهم تر یه آلینویر هم داشت .
    واقعا فروشندش هم خوب بود .
    از یه جملش خوشم اومد که گفت : من فروشنده اون چیزی رو که تو مغازه دارم بهت پیشنهاد می کنم و باید خودت توی اینترنت که مطئن ترین جا هست بگردی وگرنه ما فروشنده ها گولت میزنیم .
    تصمیم گرفتم از همین جا بخرم .
    اتفاقا همین الآن که من اونجا بودم یه نفر یه G73 خرید .
    من از نزدیک دیدمش واقعا کیف کردم .
    صفحه نمایشش واقعا عالی بود با کنتراست 1000 مادر جان .
    در کل بیخیال گارانتی بشین چون سر کاری هست .
    فقط تا می تونین اشانیتون بگیرید که بعدا پشیمون نشید .
    موفق باشید .

10. این کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نظرتون G51JX - A1 رو تا چند بدون گارانتی می تونم گیر بیارم .
    با گارانتی 1.850 هست .
    بدون گارانتی فکر کنم 1.600 گیر بیاد .
    کانفیگش که توپه هر چند تو پردازش و صفحه نمایش بازم به سونی نمیرسه ولی گرافیکش خیلی خوبه البته عالی هم نیست .
    من یا F115FM رو میخرم که بدون گارانتی 1.460 فعلا گیر آوردم یا G51 که یکم به نظرم زشته ولی برای بازی عالیه .
    اگر که مطمئن بشم که سری F مشکلی نداره که داره حتما سونی رو میخرم .
    میگن کارت گرافیکش مشکل داره ولی من تا حالا کسی رو ندیدم که با گرافیکش مشکل داشته باشه و همه فقط از نویز نوت بوک ناراحت هستند که اونم با آپدیت بایوس برطرف میشه .
    حالا به نظرتون چی کار کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظرتون G51JX - A1 رو تا چند بدون گارانتی می تونم گیر بیارم .
    با گارانتی 1.850 هست .
    بدون گارانتی فکر کنم 1.600 گیر بیاد .
    کانفیگش که توپه هر چند تو پردازش و صفحه نمایش بازم به سونی نمیرسه ولی گرافیکش خیلی خوبه البته عالی هم نیست .
    من یا F115FM رو میخرم که بدون گارانتی 1.460 فعلا گیر آوردم یا G51 که یکم به نظرم زشته ولی برای بازی عالیه .
    اگر که مطمئن بشم که سری F مشکلی نداره که داره حتما سونی رو میخرم .
    میگن کارت گرافیکش مشکل داره ولی من تا حالا کسی رو ندیدم که با گرافیکش مشکل داشته باشه و همه فقط از نویز نوت بوک ناراحت هستند که اونم با آپدیت بایوس برطرف میشه .
    حالا به نظرتون چی کار کنم ؟
    آقا شما چه جوری f115رو 1460گیر آوردی اینجا که 1.590میدن بدون گارانتی تازه بعضی جا ها 100تا60تومن برای گارانتی میگیرن.البته شایدم این قیمت تو لیستشون هست نمیدونم چون چونه نزدم.دوستان اگه قیمت دارن از شهرهای دیگه هم بگن.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا شما چه جوری f115رو 1460گیر آوردی اینجا که 1.590میدن بدون گارانتی تازه بعضی جا ها 100تا60تومن برای گارانتی میگیرن.البته شایدم این قیمت تو لیستشون هست نمیدونم چون چونه نزدم.دوستان اگه قیمت دارن از شهرهای دیگه هم بگن.
    در شیراز توی مغازه بدون گارانتی من تا 1500 گیر آوردم ولی الآن از یه شرکت 1460 قیمت گرفتم که اگر که بخوام برام گارانتیش هم بکنند باید یه 80 تومانی بدم .
    با توجه به این G51JX - A1 فقط 100 دلار قیمتش از F115 گرون تره اگر که تا 1650 بتونم جور کنم خیلی عالیه .
    چون دیگه نه پول کیف می خوام بدم و نه پول موس .
    در ضمن فکر کنم گارانتی شرکت هایی مثل سازگار مسخره هست چون ایسوز برای کل جهان 2 سال گارانتی می کنه و لازم نیست پول بیشتر به شرکت های مثل سازگار بدیم و چون این شرکت ها توی لیست شرکت های پشتیبان ایسوس هست پس وقتی نوت بوک خراب بشه مجبورند که اونو تعمیر کنند که البته خودشون نمی تونند تعمیر کنند اگر که مشکل حاد باشه .
    در کل من الآن بین G51 و 115 سونی موندم با توجه به این پردازش سونی یکم قوی تره و صفحه نمایش بهتری داره ولی گرافیک ایسوز تقریبا 2.5 برابر سونی قدرت داره و تفاوت قیمت هم بین 100 تا 200 هست البته بدون گارانتی .
    موفق باشید .

داره خودمونی میشه hamidzaeim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی میدونه توی بانه نوت بوک پیدا می شه یا نه؟( مخصوصا SONY )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •