ساعت
17:25
این همون پایانی بود که پنجمین خورشید داشتمنم موافقم!!!
درست مثل زیزیگولو
که آخرش نشون داد لیلی رشیدی داشته کتاب مینبشته
چقدرم مضخرف بود این پایان
عمرا رامبد همچین آماتور بازی ای در بیاره
سریال مسافران یک طنز بی نظیره به نظر من مخصوصا فرخ خیلی با احساس بازی میکنه به نظر من ایتپن سریال مرگ نداره.قشنگ ترین طنزی بوده که تا حالا پخش شده
موفق باشید
الان داره تکرارشو میده...
همین الان هم تمام شد![]()
به نظر من ضایع ترین فیلم کمدی نه؟؟؟؟؟؟؟![]()
من ندیده بودم دیشبو ، الان دیدم...
واقعاً خوب بود...یکی از بهترین قسمت ها بود...
دقت کردین از زهره یه زن آرمانی ساختند که برای هر کس ویژه و مختص خودش بود! هر کدوم از چند شخصیت مرد داستان زهره رو ایده آل خودش می دونست...عنصر داستانی جالبی بود!
بازی فوق العاده خوب سحر دولتشاهی رو تو کل قسمت ها در کنار حسن معجونی (که خودش از بزرگ ترین کارگردان ها و بازیگرای تئاتر کشوره) نباید فراموش کنیم...تو تک تک سکانس ها شاهد بازی های زیبا و بعضاً زیرپوستی شخصیت ناهید هستیم ، میمیک صورت ، بازی با دست ، حرکات سر ، تماماً جذاب و دیدنی هستند ، واقعاً تبریک میگم به رامبد جوان بابت چنین سلیقه ای...
سکانس خداحافظیشون که واقعاً گل سرسبد قسمت بود...جداً ایده هوشمندانه ای بود...هم طنز بود و هم منظور رو می رسوند! چنین ایده ای فقط از ذهن کسی مثل پیمان قاسم خانی بر میاد...
شخصیت فرید هم خیلی قابل تحمل تر از قبل شده ، یه جورایی دوست داشتنی شده ، همین طور شخصیت های فرعی ای مثل منوچ و شریفی که کم کم در قسمت های آخر به متن داستان وارد شدند...
اما از نقاط ضعف سریال بازی دور از انتظار شقایق دهقان در بیش تر قسمت ها بود...اگر ستاره رو مقایسه کنید با سحرناز شب های برره ، متوجه تفاوت فاحش بازی می شید...درسته نقش خیلی خوبی براش نوشته نشده بود اینجا و اصلاً با اون نقش فوق العاده در شب های برره قابل مقایسه نیست ، اما باز خیلی از حرکاتش آزار دهنده بود...
در کنار او ، به جز برخی قسمت ها که واقعاً نصرا... رادش دوست داشتنی بود ، شخصیت 61 یا شهاب هم حرف زیادی برای گفتن نداشت و معمولاً در حاشیه بود....
این دو بیش تر به فیلم نامه و شخصیت پردازی نا متوازن بر می گرده ، به طوری که چند شخصیت داستان فوق العاده خوب پرداخته شده بودند ، اما این دو ، نه تکه های کلامی زیبایی برایشون نوشته شده بود و نه اون قدر امکان مانور داشتن که تواناییشون رو که در کارهای قبل تر ازشون دیده بودیم ارائه بدن...
نکته ی جالبی که کلیه ی فیلم نامه ی سریال و اصلاً دلیل اصلی رخداد های داستان از اون نشات می گیره ، بحث گرمایش زمین و گازهای گلخانه ایه که باید آفرین گفت به سازندگان و نویسندگان سریال که چنین موضوع پر اهمیتی رو در قالب یه کار طنز به مردم و مسئولین! یادآوری کردند...هر چند می شد بیش تر روش مانور بدن و بخش فضایی داستان رو پررنگ تر کنند...
گذشته از بحث آموزش ، خیلی مهمه که این چنین در یک سریال به موضوع و نگرانی اصلی امروز جهانیان پرداخته میشه...
ادامه در پست های بعد...
بازي بهرام كه فوق العاده هست
ناهيد هم خيلي بازي زيبا و جذابي داره و كلا ادا و اصولش خيلي آدم رو جذب سريال ميكنه
فرخ هم ديگه نگو ، اخر دلقك بازيه
واقعا توي تمام عمرم بهترين طنز هست
دوستان
قبلا گفتم که کم پیش میاد این ساعت خونه باشمو ببینم این سریالو!
تعریف اون قسمتشو شنیدم که حمید لولایی شاعر میشد و همه زدن تو خط هنرمندی!میشه که واسه دانلود بذارید اون قسمتو؟
سلام...
خوبین؟؟
بهتره که درباره این قسمت نظر ندم...مثلا اگه بگم خوبه میریزن سرم که نه خیلی هم مزخرفه....یا باالعکس....هیچی ...اصلا ولش کن..
میگم حسین جان اون قسمتی که بهرام اومد گفت زهره مرده...بعد منوچ و فرخ و شریفی عزاداری میکردن و منوچ میخوند رو میزاری؟؟؟
ممنون...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)