دوستان عزیز می تونید اسم و لینک برنامه ای رو که بشه فایل تصویری با پسوند dat. (vcd رو دید معرفی کنید.ممنون
دوستان عزیز می تونید اسم و لینک برنامه ای رو که بشه فایل تصویری با پسوند dat. (vcd رو دید معرفی کنید.ممنون
سلام دوست عزيز احتياجي به تبديل نيست
فقط بگير پسوند DAT رو به MPG تغيير بده مشكلت حل ميشه
![]()
سلام من مشکل شما رو یافتم! ببینید یکی از دوستان هم همین مشگل رو داشت و هر فارسی سازی نصب میکرد درست نمیشد. تا اینکه من براش یه رام نصب کردم . (jd3 lite) هیچ دستگاری هم نکردم و با نصب mmobidiv multilanguage support 3 تمام حروف فارسی درست شد . شما مشکلت از رامته باید رام رو عوض کنی.
احتیاجی به این برنامه نیست. برای فیل.تر کردن تماسها به این مسیر بروید:
phonebook-----menu----call reject----reject selected numbers---add
هر شماره ای دوست دارید وارد کنید و مطمئن باشید که این اشخاص نمیتونن زنگ بزنند و شما هم تو گوشیتون اصلا متوجه نمیشید کسی زنگ زده . یعنی قبل از رسیدن به گوشیتون ، تو آسمونReject میشن.
سلام
خیلی ممنون از راهنماییت
اره گفته بودم قبلن گوشیم با گارانتیه دوستانم گفتن که اگه راممو ابدیت کنم از گارانتی خارج میشه
من خودم 6 ساله سامسونگ دارم x700 f470 d900 s5233
هروقتم رام جدیدی میومد ابدیتشون میکردم
الان فقط از این میترسم که بعدن مشکلی برای اون رامه پیش بیادو بپره وگرنه حتما ابدیتش میکردم
![]()
دوستان من وقتی اس ام اس فارسی برای کسی میزنم برای طرف خرچنگ قورباغه میره .. مشکل از چیه ؟
تو قسمت برنامه های سیمبین یک بخشی رو دوستان زحمت کشیدن و کامل توضیح دادن که اصلا مثلا -- و ساین و ... چی هست. برای قسمت پاکت پیسی هیچ راهنمایی نداریم برا اینکه افراد تازه وارد ببینن اصلا رام چی هست؟ رام کوک شده چی هست و چطوری اصلا باید نصب بشه و ... همه نکات پاکت پیسی ها.
اگه هست بگین که ممنون میشم.
سلام دوستان
یه چند تا سوال و راهنمایی
1. GPS گوشی چه طوری کار میکنه ؟ و باید به اینترنت وصل شد یا نمیخواد ؟
2.از برنامه های GPS کدومو پیشنهاد میکنین واسه این گوشی ؟ بی زحمت اون نرم افزاری که پیشنهاد میکنین منطقه ی ما رو هم ساپورت کنه یعنی کل استان زنجان
3. GPS گوشی رو چه طوری تنظیم کنم ؟
4. چی کار کنم وقتی گوشی با USB به PC وصله ، شارژ نشه ؟
5. باطری من زود تموم میشه یعنی یه روزه طول میکشه . به نظرتون علتش چیه ؟
در آخر پشاپش تشکر می کنم از دوستان گل
در مورد رام در واقع همون ويندوز روي گوشيتون هست كه پورت شده بهش ميگن رام
خود سازندگان گوشيها ميان وبراي گوشيهاشون ويندوز يا ههمون رام مينويسند كه بهش ميگن رام افيشيال يا رسمي
بقيه رامها هم كه توسط افراد مختلف و سليقه خودشون نوشته ميشه ميگن رامهاي كوك شده
در مورد نصب رام فكر ميكنم به حد كافي اموزش هست هم توي همين تاپيك هم توي انجمن گوشيهاي سامسونگ بخش نصب رام توسط اقا سعيد و هم توي تمام سايتهاي مختلف موبايلستان وهند هلد و هم....
Last edited by t_tanhayam; 07-05-2010 at 18:49.
در مورد gps ربطي به اينترنت نداره و شما بصورت مستقيم از ماهواره اي كه بالاي سرتون هست استفاده ميكنيد
در مورد برنامه ها خوب متفاوت هست garmin.tunelو.. بستگي داره خودتون كدوم رو و نوع نقشه هاش رو بپسنديد
در مورد gps ونصبش چند صفحه قبل توضيح داده شده يك نگاهي بندازيد
در مورد شارژ وقتي به كامپيوتر وصل ميشيد حقيقتش اين مطلب رو چند جا ديدم خاطرم نيست كه چطور ميشه حل كرد از دوستان اگه كسي بلده راهنمايي كنه منم يادم اومد بهتون ميگم
در مورد باطري مسلما يا كاركردتون زياده يا اينكه رامتون وبرنامه هايي كه نصب كردين سنگين هست
توصيه ميشه يك رام لايت نصب كنيد
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
مشكل از فارسي سازتون هست عوضش كنيد حل ميشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)