تو تاپیک دیگه هم جواب دادم انتخابهای دیگه ای هم هستش مخصوصا g550 .
ولی 5738g هم بگیری ضرر نمیکنی . مدل خیلی خوبیه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو تاپیک دیگه هم جواب دادم انتخابهای دیگه ای هم هستش مخصوصا g550 .
ولی 5738g هم بگیری ضرر نمیکنی . مدل خیلی خوبیه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس وايرلس دارن . من به نظرتون همون ويستا بزارم باشه يا seven بزنم ؟
اینجا جای این بحث نیست ولی win7 به مراتب بهتر شده .
البته من کلا طرفدار ویندوز نیستم و لینوکس کار هستم .
با تشكر دوباره . پس اگه كانفيگ و گيم اينا مهم باشه 5738g بهتره . اما از لحاض باطري و سبك بودن 4810 . ممنون كه اينقدر راهنمايي كرديد . فقط چون 4810 كشش 3 هست و 5738 2 هست . آيا ضعف پردازنده 4810 محسوس هست ؟
نه خوب 4810 پردازندش core 2 solo 1.4 3mb cache هستش و یک هسته داره در حالی که 5738g پردازنده دو هسته ای core 2 duo 2.2 2mb cache داره و خیلی قویتره .
البته 4810 با پردازنده core 2 duo هم هستش و تو ایران هم میشه گیر آورد ولی با گارانتی های نامعتبر و قیمت بالاتر حدود 850 که خیلی نمیشه اطمینان کرد بهش .
الان سازگار ارقام با cpu solo وارد کرده و دو تا گرافیک داره ati 4330 512 mb ddr3 + intel 4500 با قیمت 700 تومن .
حالا شما باید بگردی تو بازار ببینی 4810 با چه کانفیگی گیر میاری .
مثلا من کلی تو پایتخت گشتم و 4810 با cpu core 2 duo پیدا کردم ولی گرافیکش فقط اینتل بود و قیمتش هم 850 . اصلا حال نکردم .
من بازم سوالي داشتم مزاحمتون مي شم . پس در كل 5738 از لحاظ گرافيكم برتره و پردازنده هم برتره . و تنها حسن 4810 باطريش و سبك بودنش هست . درست فهميدم ؟ از لحاظ قيمتم تقريبا يكي هستن .
به نظر من ابدا ارزش نداره شما بیایید و پردازنده و گرافیک رو فدای سبک وزن بودن کنید ... مگه حالا چند صد گرم چقدر تفاوتشه ؟
مهمترین نکته در انتخاب یک مدل ، اینکه با بودجه ای که دارید قویترین را انتخاب کنید بخصوص در پروسسور و گرافیک که غیر قابل تعویضه !
مبارک
اهواز زندگی میکنی ؟
اگر اره از کجا خریدی ؟
اقا من دارم میرم فردا این 5738جی بگیرم یکی از بچه های که تو این کار میگه نوت بوک ریفرش شده و ریکانفینگ شده زیاد است و وارد بازار شده من چطور بفهم که این نو است و درست کار میکنه و موقع خرید چه چیزهایی تست کنم چون تا الان با نوت بوک کار نکردم و اصلا به مغازه دار ها اطمینان ندارم .
ممنون میشم راهنمایی کنید
واقعا هیچ جوره ...نوت بوک نو روباید بو کنی ... بوی نویی که داد ، دست نخورده هست
خوب نوت بوک آکبند تابلویه دیگه ! تمیز و براق ، بدون خط و خش و اثرات خاک، بدون ویندوز که روی لینوکس میاد بالا و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)