یه بارمن وقتی خیلی جوون بودم یه سوتی دادنم که بیشتر میخورد به گند زدن!!!!
اخه من کرایه تاکسی یه دختر خانومی رو بدون اینکه بخوام حساب کردم!!!!
اول دوم راهنمایی بودم که یه روز توی سرما ی زمستون اون موقع صبح ماشین برای رفتن به مدرسه پیدا نمی شد!!! این شد که من گفتم ای بابا 60 تومان میدادیم میرفتیم مثلا میدونa بعد 60 تومان دیگه میرفتیم سه راه!!
این مدام تو ذهنم بود ..تااینکه ماشین نیومد ومن مجبور شدم 200متر پیاده برم وخودم رو برسونم به خیابون اصلی تر تا اون جا سوار شم غافل ازاینکه مستقیم درست میره سه راه ولی 60 تومان میگیره!!! ومن فکر میکردم ااا خوب کرایش حتما 120 تومانه دیگه یکی تاa یکی هم تا سه راه درحالی که 60 تومان بیشتر نبود!!!
حالا ادامش... توی صف پشت یه دختر خانوم خوشگل من سوار شدم!!! ومن نشسته بودم وسط که بعد مسافر بغلی پیاده شد ومن وایشون عقب بودیم!!! منگفتم اقای راننده کرایش چنده؟؟ گفت:60 تومان منم که انگار خر شده بودم گفتم اره ..لابد تا A رو میگه نه تاسه راه فکر نمیکنه من قراره سه راه برم!!!
منم دست کردم جلوی روی دختره 120 تومان بهش دادم!!!!!!!!! دیدم با شک یه جوری شد بعد خندید وگرفت!!!!! منم گفتم دیوونه میخنده!!!! بعد دیدم دختره هم میخنده..بعد یه دفعه گفت..اقا پسر کرایش 60 تومانه.... منم نگاش کردم از من بزرگ تر بود ولی با اون کلاه و روسری یه جوری بودش!!!
بعد چیزی نگفتم... گفتم چی میگه؟؟؟ دوباره صدا زد با خنده بیشتر اقا پسر کرایش 60 تومانه!!! حالا رسیدیم سه راه!!!! گفتم این چی میگه...اه... اخر گفتم ول کن بابا حالا عیب نداره!!!!!!! بعد که پیاده شدیم تازه یخ کلم وا شد ووفهمیدم!!! دختره پول تاکسی نداد وپیاده شد وخداحافظی کرد!!! وباخنده رفت...منم تازه فهمیدم که پولشو من حساب کردم!!!!! وخودم خبر ندارم.... عجب گندی زدم من وچه حالی کرد اوون خانووم!!! بچه بودیم دیگه!!!![]()