fifa10 بهتر یا PES ها ؟
من همیشه PES بازی می کنم ولی می خوام برای اولین بار فیفا بازی کنم به نظر شما بازی خوبیه ها!!!!!!!
fifa10 بهتر یا PES ها ؟
من همیشه PES بازی می کنم ولی می خوام برای اولین بار فیفا بازی کنم به نظر شما بازی خوبیه ها!!!!!!!
رفیق اومدی تاپیک fifa داری حرف از pes میزنی .........fifa10 بهتر یا PES ها ؟
فیفا بازیه خوبیه ولی چون هنوز pes کاملا نیومده واسه همین نمیشه دقیق نظرمون رو بگیم..
بازی نسخه اصلیش هست
و تیم ها و.. مشکلی نداره
ولی این چمنش خیلی ناجوره
کلا برای PC بازی ساخته نمی شد سنگین تر بود
بالاخره کی نسحه اصلی میاد از کدام سایت با شرکت
من امروز یه چیزی و کشف کردم در نسخه xbox360 به تمرینات برین بعد گزینه ضربات کاشته رو انتخاب کتین یه گزینه داره که هر موقع شما ضربه آزاد در نقطه ای رو خودتون از قبل آماده کردین بازیکن ها رو اول انتخاب میکنین و حرکت اونا رو تنظیم میکنین که موقع ضربه ازاد کجا حرکت کنن بعد ذخیره میکنین و موقع بازی واقعی یک گزینه میاد که میخواهین از ضربه ازادی که خودتون درست کردین استفاده کنین؟ بعد از انتخاب ضربه رو که میزنین بازیکن ها همه حرکت میکنن اونجور که خودتو ن خواستین و گلللللللللللل
خیلی باحال شده بابا fifa 10 چه کردی![]()
با درود
من خيلي كم پيام مي دم اما هميشه تاپيك را پيگيري مي كنم.
متوجه شدم كه چند روزيست كه بازي فيفا در اينترنت منتشر شده و p30 هم ان را منتشر كرده.اما دوستان مي گن كه اين نسخه ي انلاك شده ي دمو مي باشد.دموي انلاك شده يعني چي؟من فيفا 09 را وقتي خريدم بعضي از قسمت ها مانند تمرينش غير فعال بود ايا اين يكي هم همين طوره؟ايا از نظر گرافيكي و گيم پلي و... هم با نسخه ي اريژينال فرق داره؟
گروهي مي گن تا جمعه صبر كنيم تا نسخه اريژينال بياد اما چه اعتباري هست كه نسخه ي اريژينال را به ما بدهن؟شايد همين نسخه رو بدن به خردمون
با تشكر
سلام دوستان كدومتون پنالتي فيفا 10 رو ديديد واقعا عاليه دوربين ميره پشت دروازه و شما مي شيد دروازبان البته يك نفر اين طوريست دو نفره عاديه
من بايد بگم كه pes گرافيك عالي داره اما fifa نداره اما fifa چيزي داره كه pes نداره اونم شبيه سازه كه فيفا رو هماننده فوتبال واقعي كرده شما درون فيفا با شوتهاي درون پا و بيرون پا آشنا هستيد و حركات حرفه اي بسيار زيبا كه درون pes چيزي نا آشنا هست درون pes يك نفر اگر بخواهد مي تواند همه بازيكنها و اگر امكانش بود تماشا چي ها را هم دريبل كند اما درون فيفا با پاس كاري بايد جلو و بدون همكاري كاري نمي توان كرد اما دور از طرفداري چهره در pes واقعا حرفي براي فيفا نذاشته و امكانات pes از فيفا بيشتر است اما تعداد ليگ هاي فيفا آنقدر زياد هست كه به زيباي اين بازي افزوده نام گذاري تيم در pes بسيار مزخرف است كه اين در فيفا رعايت شده گزارشگري فيفا آنقدر لذت بخش است كه به اين بازي باز هم زيباي داده
نتيجه كلي:
فيفا از نظر شبيه ساز 9 - pes 8
فيفا از گرافيك 8.2 - pes 9.3
نظر من
pes = فوتباليستها
با درود
قبل از اينكه بخوام بازي را بخرم و با توجه به اينكه هنوز فيفا مشكل داره درباره دسته پس من عكس دسته هامو در 4shared اپلود كردم تا دوستان لطف كنن و برنامشو براي devedata بنويسن.اگر اينكارو بكنين خيلي ممنون مي شم.
پيشتر از كمك شما ممنونيم
لينك:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من داشتم الان فيفا بازي ميكردم به يك صحنه جالب برخوردم دقيقه 90 بود 1-0 عقب بودم يك كرنر گرفتم ناگهان دوربين رفت به سمت ويكتور والدز كه نشون داد والدز به طرف دروازه حريف در حال دويدن است خيلي برام جالب بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)