سلام
اقا نظرتون در مورد la40c530 چیه؟ در پخش شبکه های HD کم نمیاره؟
سلام
اقا نظرتون در مورد la40c530 چیه؟ در پخش شبکه های HD کم نمیاره؟
-با توجه به قيمت وامكانات گزينه خوبيه ولي به نظرم c550 بگيرين بهتر هست
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
-فكر ميكنم كمي صبر كنيد تا عمومي تر بشه وكاملا همه نمايندگي ها بيارن بهتر خواهد بود
براي سوالاتتون هم توي تاپيك مربوطه بپرسين دوستاني كه دارند كاملا تجربي راهنماييتون ميكنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بچه ها من میخوام یه Lcd 32 بگیرم. بهترین گزینه چیه؟
نظرتون راجه به b650 چیه؟
قیمت رو هم اگه میشه بگین.
برای lcd 32
لطفاً b650 رو با v500 و Ex500 سونی مقایسه کنید.
دوست عزیز در کدوم سایت معتبر upscalling پانا رو گفتن عالی هست؟
والاو من بر عکسش رو متوجه شدم دوست حرفه ایمون t_tanhayam اکثرن میگن تو زمینه ی upscalling سام بهتر عمل میکند.
سلام
فرق بین la40c530 با la40c575 در چیه ؟
چون چند روز پیش یکی از بچه ها یک c575 سفارش داده امروز که امده من رفتم نگاه کردم دیدم پشت ال سی دی c530 زده حالا بنظر شما بره عوضش کنه یا نه؟ من که گفتم به فروشنده بگه حالا نظر شما چیه؟ در کل فرقشون در چیه؟
با تشکر
780 احتمالا
گزينه خيلي خوبيه به حد كافي در مورد اين مدل بحث شده
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
-دوست گلم اولا لطف دارين بهم عزيز و ممنونم
در مورد اپسكيلينگ محصولات 2010 پانا به خوبي كار شده و در بسياري از موارد و سايت ها عالي عنوان شده
-اما در زمينه رقابت با اپسكيلينگ سام بايد دوستاني كه ميگيرند واستفاده ميكنند كمي تجربي عنوان كنند تا بتونيم مقايسه خوبي داشته باشيم
-با اين حال سام اپسكيلينگ فوق العاده خوبي رو در بين hdtv ها داره
-اميدوارم بحث vs پيش نياد ممنون از دوستان
مرسی از پاسختون
فقط اینکه بین b650 سام با V530 و Ex500 سونی کدوم رو انتخاب میکنید؟
هرسه فرمتهای تصویری که ساپورت میکنن شامل mkv و divx هم میشه؟
اين اسم گذاري مسخره سام هست اگه بانه اي هست همون c530 هست كه اينجا به c575 فكر ميكنم با گارانتي سام وجود داره
در مورد تفاوت ها اينجا رو ببنييد كليه مدلها ومشخصات :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه یه سایت مرجعی برای پیدا کردن اطلاعات در مور آپ اسکلینگ و همچنین رسپانس تایم تی وی ها معرفی کنید؟
یعنی یه سایتی باشه که بشه بسادگی مدل های مختلف رو در زمینه ی آپ اسکیلینگ و یا ریپانس تایم مقایسه کرد.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)