تاريخ انتشار بازي
محتوای مخفی: PES 2010 Release Dates Announced
تاريخ انتشار بازي
محتوای مخفی: PES 2010 Release Dates Announced
راستشو بخای هنوز خیلی از حرکات 2009 توی بازی دیده میشه ولی این انیمیشن های جدید در سطح فیفاست اما تنوعش خیلی کمتر از فیفا هستش که این مساله سبب شده به اندازه فیفا بازی واقعی جلوه نکنه .
این تریلر جدید که صفه قبل گذاشتم چیزی جالبیه .چند تا فریب جدید اضافه شده .
از اينجا دانلود كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه همچنان استيل دويدن بازيكنها مثل شترمرغ هست...
Last edited by bbp; 19-08-2009 at 15:03.
ممنون از پاسخت خوب جای خوشحالی داره به هر حال 80 درصد ساخت بازی تموم شده و صد در صد انیمشن های جدید هم اضافه میکنن البته لازم به ذکر هستش که FIFA از سال 2007 شروع به ریختن موشن کپچر کرد و هر سال زیاد ش کرد به هر حال کونامی یه تکونی به خودش داد و...........
تاریخ انتشار بازی به تاریخ خودمون کی میشه؟
امروز اسکرین شات از بازی میدن بیرون؟
کنفرانس کونامی امروز خیلی کوتاه بود و فقط همین تریلرو دادن و تاریخ بازیو گفتن .بعضیا میگن کونامی نمیخواد همه چیزو یک دفه رو کنه .آخه همه منتظر اخبار جدید لایسنسها , گیم پلی از بازی و چیزای دیگه بودن .
یعنی کونامی فقط همین تریلر رو نشون داد و کارش تموم شد؟!
پس خبری عکسی هیچ چیز دیگه ای از بازی منتشر نمیشه؟
میشه 1 ابان....
به نظر من و بیشتر اونائی که بازی رو دیدن اینه که گرافیک خیلی خوبه-درجه سختی بازی خیلی خوبه-انیمیشنها کم هستند و از این نظر به فیفا نمیرسه(این فیفا خیلی توقعات رو برده بالا)
و فکر میکنم تا انتشار بازی و عرضه اون همین طور باقی بمونه......
من که راضیم...
بهزاد جان منظورم توی کنفرانس بود ببخشید جمله رو کامل ننوشتم .حالا فرض بعید گیم پلی هم منتشر نکنن یکی از بچه ها دوربین HD برده اونجا یک گیم با کیفیت از بازی ارائه میکنه .تازه جلسه پرسش و پاسخ با سیباس هنوز مونده .
به تاریخ خودمون میشه به ترتیب 1 آبان برای PS3/Xbox 360/PC و 15 آبان برای PS2/PSP و 29 آبان هم برای Wii .PS3/Xbox 360/PC versions of the game will be released on October 23rd
PS2/PSP versions will get a November 6th release.
And finally the Wii instalment is set for a November 20thth release
Last edited by mohammad_87; 19-08-2009 at 15:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)