dell n 5110 i5 چطوره؟ هارد500 رم 4
dell n 5110 i5 چطوره؟ هارد500 رم 4
آره 2 تا گرافیک داره اینتل برای کار سبک جی فورس سنگین میتونی خودت انتخاب کنی که با کدوم کار کنی البته خودش حالیش میشه که بازی رو با جی فورس بالا بیاره در مجموع من خیلی راضیم
سلام دوستان
میخواستم راهنماییم کنید
به نظرتون من از بین این دو مدل کدوم رو انتخاب کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای اینجور کارها میخوام : اینترنت - فقط بازی PES 2011 (فوتبال)- جایگزین و در کنار PC یاشه - نرم افزار تدوین(EDIUS) (این خیلی مهم نیست) -دیدن فیلم و شنیدن موسیقی و از این قبیل کارهای ساده
اونوقت با چه سی پی یو ای بگیرم i7/i5 ؟
بهترین گارانتی چیه ؟!!
اگه لپ تاپ هایی با همین مشخصات و قیمت میشناسید لطفا معرفی کنید .
خیلی ممنون
ببند بابا تایپکو وقتی کسی نیس جواب بده....![]()
من i5 5110 رو دارم و همه ی بازیهای روز رو روش بدون هیچ مشکلی اجرا کردم همچنین 5750 ایسر رو هم از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم هرچند سخت افزار قوی تری نسبت به لب تاب من داشت ولی هیچ وقت لب تابم رو با اون ایسر عوض نمیکنم نمیدونم چرا ولی از ایسر خوشم نمیاد.
تنها مشکل 5110 از نظر من مشکل بلوتوث اش هست که من نتونستم هنوز درستش کنم و یه حالت کیبورد که حس خوبی رو منتقل نمیکنه به علت ساختار پلاستیکی اش همین.
سلام دوستان من مي خوام e6520 بگيرم به نظرتون چطوره براي كاراي گرافيكي؟ تو ليست زيگورات صفحه نمايشش رو اين طوري معرفي كرده display 15.6 WXGA منظورش از WXGA چه نوع صفحه نمايشي هست؟
سلا دوستان
نديدم كسياينجا از لتيتيود چيزي بگه اين سري چطورن
6320
6420
سری خیلی با کیفیت دل - فول پورت- جنس بدنه عالی - گرون قیمت
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
بستگی داره کدوم سرس رو بخوای . اگه برا بازی میخوای 5110 مناسبه. قیمت 2 سال گارانتی زیگورات 980.000
6g 640g
کریسیس و pes2012 رو تا حالا تست کردم روش خیلی خوب بوده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)