با گارانتی 147 چوق........بعد قهوه ای دور قرمزه........![]()
![]()
چقدر داره ارزون میشه!
![]()
با گارانتی 147 چوق........بعد قهوه ای دور قرمزه........![]()
![]()
چقدر داره ارزون میشه!
![]()
من واقعا از Majid_sd2009 جان ممنونم، خیلی کمکم کردی دوست عزیز واقعا ممنونم.
یک چیز عجیب اینکه من مدتی پیش (حدودا یک هفته) از نمایندگی کامتل کوکی رو قیمت کردم 180 هزار !!! من واقعا تعجب کردم و امرو از یه مغازه که نمایندگی هم نبود قیمت کردم اینم گفت 170 هزار !!! نمیدونم چطور میشه این دوستمون 147 هزار میگیره و من اینجوری ؟!!
تازه ایشون یزد هستن باید تو تهران (پاساژ علاءالدین) ارزونتر هم باشه....درضمن من چند هفته پیش قیمت کردم (موقع خرید استار) قیمتش 152 با گارانتی بود....اصلا بالای 160 پیدا نمیشه!نمیدونم چطور میشه این دوستمون 147 هزار میگیره و من اینجوری ؟!!![]()
خیر حسین جان.............(وقتی بزرگتر اینجاست چرا تو جواب میدی؟............(شوخی))..........
نه....من از طبقه 6 علائدین گرفتم.........خودم نه.......یکی برام گرفت........با گارانتی اصلی........![]()
و من باز میخوام سوال کنم که فکر کنم آخرین سوال هایی باشن که قبل از خرید گوشی میپرسم
1- بچه ها تو نت دو جا خوندم که طرف نوشته بود تاچ کوکی خیلی بده، نظرتون چیه ؟ نمیدونم اینجا کی بیشتر از همه با کوکی کار کرده تا ازش سوال کنم نظرش در این مورد چیه آیا با گذشت زمان با تاچش دچار مشکل میشم یا نه ؟ لطفا هرکی تونست پاسخ بده. ( من اغلب زیاد اس ام اس مینویسم)
2- سوال دوم رو از Michael Ropy عزیز میپرسم، دوست من آیا هنوز هم به خاطر خرید استار به جای کوکی پشیومونی ؟ الان اگه زمان برگرده عقب استار میگیری یا کوکی ؟ (لطفا اگه شد اصلیترین دلیل انتخابت رو هم بهم بگو)
دوستان استار دار:
خواهرم که استار خریده.
آقا یه چند وقتیه که هر کلیپی که توش میریزیم و از قب داشته بدون صدا پخش میشه.ولی آهنگ ها و... همه پخش میشن الا صدای کلیپ ها
آیا میدونید مشکل از چیه؟؟؟
والا ما که الان 1 ماه دلریم و راضییم.
تاچش هم فعلا ضعیف نشده
سلام...این بازی رو پیدا کردم...تمام صفحه هست...
ماهیگیری...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
اینم مجموعه 61 بازی تاچ برای کلوچه
33MB
خودم دانلود کردم، بازی های خوبی هستن، اونایی که اینترنت پرسرعت دارن از دست ندن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه مال من که خیلی خوبه تاچش
تازه الان عمر باتریشم بیشتر شده: دی
شما باید کلید کم و زیاد صدا رو توی فیلم یکم نگه دارید بعد میشه کم و زیادش کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)