سونی EB mfx ci5
خوبه؟؟؟
من میخواسنم لنوو بگیرم y560 اینو دیدم خوشم اومد ارزش داره به خاطر کیفینش 200تومن گرون تر از لنوو بخرم
لطفا حواب بدید
ممنونم
کلا این مدل خوب هست؟؟؟
سونی EB mfx ci5
خوبه؟؟؟
من میخواسنم لنوو بگیرم y560 اینو دیدم خوشم اومد ارزش داره به خاطر کیفینش 200تومن گرون تر از لنوو بخرم
لطفا حواب بدید
ممنونم
کلا این مدل خوب هست؟؟؟
با سلام
من یک دستگاه لب تاپ سونی وایو مدل VGN-FWبا CPUدو هسته ای گرافیک 500 که تا 2گیگ شل میکنه دارم حالا میخواهم از محضرتان این سوال را داشته باشم که آیا میشه کارت گرافیک-CPU-و رم دستگاه وارتقا داد
با تشکر جمشید
وای من میخواستم 127 fx بخرم خوب شد نخریدم !
حالا من يه چيزي گفتم دليل نميشه كه همه ي لپ تاپ هاي سوني خراب از آب در بيان كه!در مقابل اون دوستم خيلي ها رو هم مي شناسم كه سوني دارن و راضي هم هستن اما در كل به هيچ لپ تاپي نميشه اطمينان كرد.وای من میخواستم 127 fx بخرم خوب شد نخریدم !
تو دلمو خالی کردی! من 4 شنبه سفارش دادم برام بیارن البته فور usa هست f136 هم هست شنبه میرسه دستم پولشو هم دادم!!! البته 3 سال گارانتی با بیمه داره!
گارانتی سونی چی خوبه؟؟؟
یعنی چی؟ مگه گارانتی نداره؟
حالا یه چیزی میپرونن ولش کن
سلام دوستان مشکلی دارم من اف 136 گرفتم چه جوری بک اپ بگیرم ازش؟
ببینید توی برنامه وایو بک اپ رو اجرا کردم حدود 1.5 ساعت لودینگ داد نوشت بک اپ کامپلیت بعد رسیت شد اما رایت نشد روی دی وی دی باید چه کار کنم؟
یک برنامه دیگه ای هست که بتونم این کار. بکنم که ویندوز و برنامه های الانم بک اپ داشته باشم؟
با R-Drive Image میشه؟
Last edited by x_zarbat; 29-01-2011 at 23:29.
دوستان من می خوام f137fx/b وایو بگیرم.آیا این مدل را می تونم ساخت آمریکا را پیدا کنم یا اینکه همش چینی هست؟قیمت حدودیش چنده الان؟
راستی کیفیت چینی هایی که فور usa هست از چینی معمولی ها بهتره؟
یه سوال دیگه ای هم از دوستانی که f136 خریدن دارم.این 140گیگ هارد اضافه چقدر گرون تر در میاد نسبت به f137؟شما کلا" چند خریدی؟
اگه قیمت f137 را هم بهم بدید ممنون می شم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)