بچه ها راجب دزدگير كسي چيزي نميدونه ؟؟؟
بچه ها راجب دزدگير كسي چيزي نميدونه ؟؟؟
13:01 | 1390/04/18
بررسی تولید تیبا در زیر ذره بین
پرشین خودرو: سایپا از برنامه تولید تیبا عقب نیست. این جمله را مدیرعامل سایپا گفته است، وقتی كه از او در مورد تیراژ تولید خودرو ملی سایپا پرسیدند.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از ایسنا، ظاهرا تولید خودرو تیبا كه قرار است نخستین خودرو ملی ارزان قیمت سایپا باشد، با مشكلاتی روبهروست. اینها را آمار رسمی وزارت صنایع و معادن میگوید.
برخی كارشناسان میگویند كه این مشكلات در خط تولید و تامین قطعه است. البته این اظهارنظر رسما از طرف مدیر عامل سایپا رد شده است.
نعمتالله پوستین دوز با تاكید بر این كه قصد ندارد پاسخ برخی از افراد و سازمانها را بدهد، گفت: ما از برنامه تولید تیبا عقب نیستیم.
این اظهارنظر ممكن است صریح به نظر آید، اما پوستیندوز تلویحا مشكل تامین قطعه تیبا را هم پذیرفته و گفته "بالاخره هر خودرویی ممكن است در یك مقطع زمانی دچار كمبود قطعه شود، ولی حرفهای صحیح را از ما بشنوید."
طبق برنامهریزیهای انجام شده، قرار بود سایپا در سال جاری حدود 70 هزار دستگاه خودرو تیبا تولید كند. یعنی باید در دو ماه نخست امسال باید شش هزار و 500 دستگاه تیبا تولید میكرد، اما آمار نشان میدهد كه تنها سه هزار و 210 دستگاه تیبا در این مدت تولید شده است و این یعنی تحقق كمتر از 50 درصد برنامه تولید!
قبلا هم یك بار در پی تاخیری كه در تحویل تیباهای پیشفروش شده پیش آمده بود، صدای مشتری های این خودرو درآمده بود.
سایپا دو سال قبل یعنی در سال 1388 حدود 12 هزار دستگاه از این خودرو را به عنوان اولین خودرو ملی خودش در سه مرحله پیش فروش كرد. قرار بود حدود 8 هزار دستگاه (دو سری 4 هزار دستگاهی) از آن پاییز و زمستان همان سال و چهار هزار دستگاه نیز در بهار سال 1389 تحویل مشتریان شود، اما تاخیرها در تحویل این خودرو به حدی باعث نارضایتی شد كه حتی مجید هدایت، رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران را مجبور به عذرخواهی از مردم كرد.
قیمت این خودرو كه 80 درصد آن تولید داخل است 10 میلیون تومان و در صورت نصب تجهیزات اضافی 11 میلیون و 700 هزار تومان است.
هرچند بعید نیست كه قطعهسازان تحت تاثیر مشكلات اقتصادی دچار خلف وعده در تامین قطعات تیبا شده باشند، اما این احتمال هم وجود دارد كه سایپا در تامین مالی قطعهسازان تیبا كمكاری كرده باشد. به هر حال هر مشكلی هم كه وجود داشته باشد، سایپا باید در این زمینه شفاف سازی كند؛ یا این كه اگر واقعا مشكلی وجود ندارد، باید امیدوار بود كه روند رو به رشد تولید این خودرو لااقل در ماههای بعد در آمار تولید وزارت صنایع ومعادن قابل مشاهده باشد.
سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
یه مطلب جالب امروز دیدم که اگه براتون بگم حتما برای شما هم خیلی خیلی جالب خواهد بود
امروز یه تیبا دیدم که رینگش رو عوض کرده بود.
در واقع همین امروز از کارخونه که گرفت عوضش کرد و من عصرش ماشینشو دیدم.
حالا نکته جالب توجه کجاست؟
اینکه طرف رینگ 15 گرفته بود !!!!!!
و مشخصات لاستیکش رو هم نوشتم.
لاستیکش هم این بود: 195/55/R 15
از نظر ظاهری باید بگم که قشنگ شده بود.
البته قشنگ تر از تیبای لاستیک 13 و فعلی
اما به نظر من یه کوچولو لاستیکش پهن تر بود و در انتخاب رینگ هم دیگه خیلی ریسک کرده بود.
معقولانه تر هست که همون رینگ 14 ای انتخاب بشه که شرکت هم روی مدل فول آپشن و در دفترچه ی تیبا نوشته که برای تیبا مناسب هست.
لاستیک هم با توجه به جلوبندی تیبا به نظرم همون 185 مناسب ترینه.
شما رو نمیدونم ولی من که نمیپسندم لاستیک از گلگیر بزنه بیرون....
این 195 آقای عزیزی که دیدم 1 سانت بیرون بود
و اون 185 دیگه عالی عالی میشه
و در مورد لاستیک هم بگم که تحقیق کامل کردم
شما رو نمیدونم که نظرتون چیه
اما با توجه به کیفیت لاستیک های بازار و طرح و سابقه اون ها
من 2 لاستیک رو بهتون پیشنهاد میکنم اگر قصد تبدیل رینگ به 14 رو دارین
هر دوشون واقعا واقعا کیفیتشون حرف نداشت
و واقعا بهترین لاستیک های بازار هستن
یا 185/65 R14 میشلن که بهترین لاستیک دنیاست
و من الان حدود 10 ساله که زیر پژویی که دارم اونو دارم
هنوزم داره کار میکنه.2 حلقه بارزم 6 ماه پیش انداختم که الان فرق زیادی با لاستیکای 10 سال پیشم ندارن!!!!!!!
و گزینه ی دومی که واقعا از نظر کیفیت و نرمی تو تموم لاستیک های کل کشورها که تو بازار بود واقعا عالی بود
همین شماره و مارک هانکوک کره بود.
کل لاستیک های ژاپن و فرانسه و ..... بود.
با توجه به طرح و کیفیت و جمیع جهات نظر قطعی من یکی از این 2 لاستیکه.
جفتشون بسیار خوش طرح هستن و بسیار زیبا و بسیار با کیفیت.
حداقل 4 5 برابر لاستیک خود تیبا کار میکنن. اون میشلنو که خودم دیدم کارشو/
اما کیفیت هانکوکه هم واقعا عالی بود و از کوموهو هم که بچه ها گفتن بهتر بود.
ضمنا برای رینگ هم من چون دیر وقت رسیدم و عصر بیشتر برای لاستیک پرس و جو کردم فقط یه مدل رینگ که برای تیبا مناسب باشه پیدا کردم.
و دست بر قضا بیرون که اومدم همون رینگ روی یه پژو 206 هم بسته بود.
جالبی اون رینگ این بود که هم رو پژو بسته میشد هم برا تیبا مناسب بود.
از رینگ پژوهه یه عکس با موبایل گرفتم.
اونم اسکن میکنم.
به نظر من که بدک نیست.
نظر شما چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا :
کدوم به نظرتون بهتر میاد ؟
ممنونم پیشاپیش از نظراتون
نمیدونم چراوولی خوب که نگاه به این عکس تیبای سبز الان نگاه میکنم به نظرم این 15 میاد....
به نظرتون کلا کدوم رینگ مناسب تر میاد براش؟
![]()
Last edited by TIBA-NAVID; 09-07-2011 at 21:29.
با سلام مجدد
جناب آقای بندری نمیدونم براتون امکانش هست یا خیر
اگر نبود از من دلگیر نشید خواهشا.
پیشاپیش عذز میخوام در هر صورت
سوالم این بود:
اگر براتون ممکنه میتونین از همکارای مطلعتون بپرسین برای تیبای ای ایکس که رینگ 14 پیشنهاد شده
اون لاستیکی که شرکت پیشنهاد میکنه چه مشخصاتی داره؟
چون این لاستیک
185/60 r14 توی بازار پیدا نمیشه اصلا !!!!!
چه طور میخوان روی خودرو بذارن؟
البته خدمت دوستان بگم که این تغییر رینگ دادن برای خودرو ها یه سری محاسبه و حساب کتاب داره تا بعدا نه در شتاب ماشین و نه در عملکرد ترمز ای بی اس هیچ مشکلی پیش نیاد
و سایپا درست گفته که معادل لاستیک 175/70 r13 همون لاستیک 185/60 r14 میشه از نظر تئوری.
اما مشکل اینه که این لاستیک معادل تو بازار اصلا پیدا نمیشه.
و البته 185/65 هست که کمی با استاندارد فاصله داره.
و البته مثلا لاستیک 195/55 r14 باز معادل اون 2 تای قبل میشه که من حساب کردم.
اما بیشتر روی همون عرض 185 خواستم باشه.
اگه براتون ممکن بود که بپرسین شماره ی تایر تیباهای با رینگ 14 چیه.
اگرم نه که بفرمایین تا من پستو بردارم تا خیلی ناراحتتون نکنم
ممنون
کیفیت ضبط عالی نیست ولی بدم نیست،امکان رد کردن فولدر و رندوم رو داره و امکانات رادیو هم خوبه و مال یه کارخونه تو شیرازه(اریا افزار شیراز) و usb هم داره.در کل خوبه.در ضمن مشکل ضبط من بعد از گذشت یه شب برطرف شد و با وارد کردن رمز روشن شد.مارک ضبط شما چیه؟
امروز ماشینو بردم برای سرویس اولیه کارت گارانتیرو دادم میگه کارتتون ارور میده که چنین ماشینی با این شماره شاسی وجود ندارد.!!!!!!!!!!! میگم چیکار کنم؟ میگه از طرف خود شرکت سایپا باید حل بشه. کسی در این مورد چیزی می دونه؟
!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خبر جالبي بود از شيرين كاري هاي جديد سايپا. يعني سرويس اوليه رو انجام ندادن ؟ يا انجام دادن و پولش گرفتن ؟
خدمت آقاي glyolx :
من از نمايندگي كه ثبت نام كرده بودم سئوال كردم جوابي كه دادن اين بود : گفتن اگه شماره شاسي و شماره موتور با كارت ماشين و سند همخوني نداشته باشه بايد برين نمايندگي كه ثبت نام كردين تا باسايپا و نيروي انتظامي براي اصلاح شماره ها نامه نگاري كنه تا مشكل حل بشه . ولي اگه شماره ها با هم ديگه همخوني داشته باشه و فقط كارت گارانتي تون ارور ميده خود همون سايپا يدك ميتونه با تهران تماس داشته باشه و مشكلو حل كنه .
به نظر من حتماً خوتون شماره هاي داخل كاپوت چك كنين خيلي مهمه.
ممنون از لطف شما
بله شماره های کارت و سند همخونی داره ظاهرا مشکل از خود کارته که ارور میده و باید درخواست المثنی صادر بشه و 8 هزار تومن هزینه داره که تا زمان صدور کارت باید صبر کرد و بعد سرویس اولیه
دوستان عزیز در پستهای قبلی یکی از دوستان نوشته بود نمایندگی گفته به سرویس اولیه نیازی نیست برو 10000 کیلومتر بیا.اگه کسی انجام داده توضیح بده چند کیلومتر رفته برای سرویس و چه کارهایی انجام شده؟ مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)