نه.. مرحله موزه >>> museum ... که نماد افراد و سلاح ها و ادوات نظامی بازی هست همون مرحله bonus هست که همیشه آخر بازی ها call of duty میدیدیم..
اتفاقآ خیلی هم جالبه..
نه.. مرحله موزه >>> museum ... که نماد افراد و سلاح ها و ادوات نظامی بازی هست همون مرحله bonus هست که همیشه آخر بازی ها call of duty میدیدیم..
اتفاقآ خیلی هم جالبه..
چرا کسی جواب منو نمییددددددههههههههههههههه ههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
حتما ادرنالین با خودتون داشته باشید.![]()
منم تموم کردم....!!!!!!!!!!
فقط تو اخر بازی که مثل فیلمهای سینمایی نوشته ها بالا میاد وسطش یدفعه گیر میکنه و باید حتما ریست کنم سیستم رو...من با ویندوز 7 خیلی راحت بازی کردم با اخرین تنظیمات
کسی این پچو داره برام بذاره لطفا
من تو Act3از بازی میپرم بیرون
لطفا بذارید. نگید برو صفحه ی قبل![]()
کسی نبود جواب ما رو بده ؟ رو Xbox360 چطوری بازی کنیم این بازی رو (هارد رو در بیاریم که Save نمیشه) در ضمن دیسک Activate رو هم دارم ولی مثل اینکه رو این بازی به درد نمیخوره
بابا بی خیال حالا چرا داد میزنی؟
خب اگه بلد بودیم جواب میدیدیم.احتمالا کس دیگه ای این مشکلو نداره.
کسی میشه راهنمایی کنه واسه co op چیا لازمه با adsl که سرعت دانلودش 45 تا 50 هست میشه دو نفره بازی کرد؟
عجب بازیه خوفیه من هنوز تو کف مرحله برفی هستم
اگه کسی این بازیو بازی نکنه نصف عمر که هیچی کل عمرش بر فناست
امتیاز من به بازی 10
به نظر من گرافیک عالیه ولی distance یهنی اسمون و کوهها و دشت ...افتضاحه مثلا مرحله برفی همون اول رو به روی کاراکتر کوههای بلند و یخی وجود داره که جز image و hud چیزی نیست و اسمونم که سایه هاشوریه سیاهی داره که هاکی از image بودن اسمون داره و این قابل قبول نیست.چهره پردازی در عوض فوق العاده و گرافیک محیطی چشم نوازه.حرکات کارکترها فوق العاده طبیعی و جالبه..اینا نظراته خودمه!!
Last edited by JING3LKHAN; 15-11-2009 at 13:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)