بالاخره بازم برگشتم و Adobe acrobat 6.0 را نصب کردم ولی حالا قهر کرده و دیگه پرینت نمیگیره و خروجی PDF نمیده
چیکار کنم؟!اینم تصویر ارورش:
بالاخره بازم برگشتم و Adobe acrobat 6.0 را نصب کردم ولی حالا قهر کرده و دیگه پرینت نمیگیره و خروجی PDF نمیده
چیکار کنم؟!اینم تصویر ارورش:
Last edited by Dariushtanha; 14-11-2011 at 01:51.
روش سایتهای پایین ببینید اثر میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ 6.0.1 برنامه را دانلود و نصب کردم و مشکلم اینطوری حل شد.
در واقع آپدیت کردمش.ولی یادم میاد چند سال قبل یه جور دیگه مشکلش را حل کرده بودم.
سلام دوستان
آخرین ورژن برنامه برای تبدیل pdf به word رو می خواستم فقط خواهشا فول باشه چون تو گوگل فراوون هست منتها فول نیستن
با تشکر
سلام من يه نرمافزار ميخواستم واسه فايل هاي پي دي اف 3D
يكي دو تا نصب كردم خيلي جالب نبود و تريال بوود و تاريخشم زوود تموم ميشد ميشه منو راهنمايي كنيد ؟؟؟
ممنون از همه دوستان !
عزیز اگه منظورت این برنامه هست بفرما :
3D PDF Converter 3.0
باز دوستان دیگه هم بیش تر راهنمایی می کنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
در ضمن برای سریال و کرک هم می تونی به این بخش مراجعه کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید شرمنده گویا که عصبانیتون کردم اونقد پرسیدم !
من تبدیلشو نمیخواستم که شما کانورترشو به من دادید !
من برنامه ای واسه اجرای با کیفیت فایل هاPDF 3Dl ! lمیخواستم
شرمنده اگر ناراحت شدید اصلا نزارید !
میشه به این پست جواب بدید ؟؟
ممنون
سلام
نرم افزار معرفی شده در تاپیک زیر همه جور فرمت و حالتی از PDF رو ساپورت میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)