یعنی دوباره به حالت سابق بازگشت
پس چرا این همه آزمون و خطا![]()
یعنی دوباره به حالت سابق بازگشت
پس چرا این همه آزمون و خطا![]()
شماره سیستم پیامک که تا 10 روز قبل رو sms میکنه رو همه دوستان می دونن اما برای تکرار دوبارهسعی کنید جریمه رو پرداخت کنید و رو هم جمع نشن
پشت کارت ماشین از بالا به پایین حروف واعدادی هستن که به شماره 30005151 اس بدید چند دقیقه بعد خلافی رو براتون اس میکنه
![]()
داداش دلت خوشه ها!!
من میگم 3 بهمن 90 تو ازمون قبول شدم هنوز گواهینامم نیومده! اونوقت شما حالا گواهینامتو میخوای؟؟
البته مال من ب2 بود شاید فرق کنه!
دیروز پلیس+10 بودم بهم میگه در دست بررسیه!!
بهش گفتم کی صادر میشه؟ گفت 1ماه دیگه سر بزن!!
خداییش نمیدونم چیکار کنم! مجبورم صبر کنم
احتمالا اینقدر طول کشیدن به خاطر عوض شدن قانون گواهینامه هاس!!!
همه راه هارو هم امتحان کردم هیچ فایده ای نداره.
اگه شما گواهینامت زود اومد منو خبر کن لطفا![]()
Last edited by majid_98; 18-04-2012 at 00:16.
من این تاپیکو از صفحه 160 خونمدم حرفای همه در مورد گواهینامه یکساله ضدو نقیضه آخرش نفهمیدم میشه رفت تو جاده یا نه
با این قانوناشون خوب یکی شاید کارش با ماشین باشه باید 1 سال وایسه تا بتونه تو جاده بره.![]()
دوست عزیز تا یکسال از تاریخ صدور گواهی نامه حق رانندگی در جاده را ندارین(اعتبار گواهینامه ب-1 شما از تاریخ صدور یکسال میباشد که در صورت عدم ارتکاب تخلفات رانندگی و رعایت شرایط ابلاغی تا 5 سال معتبر خواهد بود)که شرایط ابلاغی یه موردش همین رانندگی تو جاده هست
داداااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااش اووووووووووووومــــــــــ ـــــــــــــــد
تو پوست خودم نمیگنجم یعنی
همین الان مامور پست زنگ زد و ....
ایشالا برای همتون زودِ زود میاد
![]()
یه سوال داشتم از دوستان
به نظرتون این نرماله که گواهینامه یکی که 1 هفته بعد ازمن امتحان داده با یک بار ردی(همون جا که من دادم ) زیر 2 هفته بیاد بعد گواهینامه من که بار اول هم قبول شدم هنوز نیومده؟؟!
همیشه مشکلاتی بوده تو ارسال گواهینامه ها
شاید مشکلات شرکت پست بوده یا هر مشکل دیگه امکان داره اتفاق افتاده باشه.
از طریق پست منطقه پیگیری کنید شاید اونجا باشه
خوش به حالت!
ما که شانسمون بده
هنوز که هنوزه نیومده!!
![]()
سلام ،خسته نباشید.
من دارم گواهینامه راهنمایی و رانندگی می گیرم و همه رو قبول شدم ولی تو آزمون شهری که افسر می گیره تا حرکت می کنم با اولین اشتباه، پای چپم شروع به لرزش می کنه و دیگه همه چیز خراب میشه.
الان دوبار به این دلیل رد شدم .واقعا تو رانندگی مشکلی ندارم و همه رو خوب بلدم ولی با افسر استرس دارم.حتی بار دوم یک نصفه از قرص آلپروزولام رو هم خوردن (یه ساعت قبلش) ولی کارساز نبود.
خواهشا کمکم کنید.
ممنون می شم جوابتونو به ایمیلم بفرستید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)