راستش اصرارم به انویدیا بیشتر به خاطر 3d vision شه . مخصوصا حالا که میشه بدون خرید سخت افزاری 3d vision و با همین مانیتور های معمولی 75hrz این قابلیت رو فعال کرد. فقط به یه gpu نسل جدید و یه عینک و یه بازی که 3D رو پشتیبانی کنه احتیاجه. مگه اینکه ati همچین چیزی رو داشته باشه که من خبر ندارم
از اون گذشته همیشه در مسابقات بین المللی که 2 گرافیک با قدرت یکسان از این 2 شرکت حضور داشتن، قدرت انویدیا در اجرای بازی ها یه کمی بهتر بوده. مخصوصا در صحنه های شلوغ. اگه اشتباه می کنم منو تصحیح کنید.
حالا معادل قدرت 5870 برای انویدیا چیه که dx11 رو داشته باشه؟
ولی به سوال اولم که "اگه فقط گرافیک رو عوض کنم و به cpu و ram و مادربورد دست نزنم می تونم بازی های جدید رو بدون مشکل اجرا کنم؟" جواب ندادید. البته خودم فکر کنم پاورم باید عوض کنم درسته؟
دلیل اصرارم برای انویدیا رو گفتم. حالا این سافایر مارک خوبیه؟ قبلا ها که می گفتن فقط asus و xfx . یه مدتیه توی بحث سخت افزار نبودم خبر ندارم
در ضمن سورس این نمودار ها چه سایتیه؟ این سایت های تخصصی بررسی گرافیک و کلا سخت افزارها خیلی به کارم میاد.
راستی خط نقطه چین توی نمودار اول یعنی چی؟
اگه میشه به سوال دیگم هم که بالا پرسیدم جواب بدین
مرسی
راستی کدوم مدل ها، overclock شدشونم وجود داره؟ بعد رم پایین 5870 (یک گیگ) نسبت به مدل های انویدیا که 2 گیگه کم نیست؟
دیگه اینکه مادربوردم این گرافیک رو که GDDR5 هست رو ساپورت می کنه؟
اون خط چین یعنی از 150 درصد بیشتر
( یعنی مرز 1.5 برابر قدرت بیشتر )

اینم سورس:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید