سلام.
من میخواستم یه دی وی دی پلیر بگیرم ولی هیچ مارکی رو نمیشناسم در حدود 60-80 میخوام بشه اکثر فرمت های ویدیوئی هم پشتیبانی کنه اگه زیرنویس srt هم بخونه خوبه اگه میشه راهنماییم کنید.
سلام.
من میخواستم یه دی وی دی پلیر بگیرم ولی هیچ مارکی رو نمیشناسم در حدود 60-80 میخوام بشه اکثر فرمت های ویدیوئی هم پشتیبانی کنه اگه زیرنویس srt هم بخونه خوبه اگه میشه راهنماییم کنید.
pioneer dv-420 زیرنویس فارسی srt و sub/idx رو ساپورت میکنه؟ امکانه تغیر رنگ و فونت داره؟میشه زیرنویس رو عقب یا جلو برد؟
ممنون از جوابت.
شنیدم این دستگاه کمی کند عمل میکنه! آیا همینطوره؟ آزاردهنده که نیست؟
راستی شما چند خریدی و ساخت کجاست؟
از چه نظر کند عمل میکنه ؟ اتفاقا سرعت load کردن dvd و دیسک ها خوبه به نظر من . و تا حالا هم مشکلی باهاش نداشتم . من از همون نمایندگی پایونیر زیر پل حافظ خریدم . قیمتشم 100 تومن بود . والا پشتشو دقیق نگاه نکردم ببینم ساخت کجاست ! اما یحتمل باید چین باشه دیگه !! الان همه چیز چینیه ! اما این که ساخت کجاست مهم نیست . ساخت هرجا هم باشه مطمئن باش که با نظارت دقیق شرکت پایونیر ساخته شده و. این برند ها نمیان اعتبار بالای خودشونو با ارائه جنس بی کیفیت از بین ببرن. از این نظر خیالت راحت باشه .
سلام دوستان.
بالاترین مدل دی وی دی پایونیر همین مدل 420 هست؟
اگه مدل بهتری هست لطفن معرفی کنید.
پايونر در حال حاظر در تايلند مونتاژ ميشه![]()
سلام
دوستان من در حال خريد يك LCD فول HD هستم
دوتا دستگاه LG دارم يك DVD player و يك DVD Recorder + يك Mini Home Theater با 5 دي وي دي چنجر و پخش USB كه قابليت پخش دايويكس و زير نويس هاي فارسي را هم دارا هستند ...
خروجي هر سه دستگاه Component است حالا سئوالم اينه كه آيا براي پخش فرمت Full HD اين سيستم ها قابليت دارند؟ يا بايد خريد مجدد داشته باشم ...
با تشكر
نه دوست عزیز پلیر گرون تر و سطح بالاتر هم داره.مدل DV-LX50 که قیمت حدود 400 تومن هست.
الان شرکت های درست و حسابی همه اکثرا در حال تولید پلیرهای بلوری هست و زیاد وقت و انرژی برای تولید dvd پلیر نمیذارند.
مرسی، به نظر شما یک بلو ری در همین حدود قیمت 400 تومن آیا کیفیتش در هنگام پخش دی وی دی به این مدل DV-LX50 میرسد؟
سلام به نظر شما از این دستگاههای سونی بارک بگیرم یا از اونایی که السیدی دارند؟ حالا سونی یا هر مارکی مثل مارشال؟
برای تلوزیون پروجکشن با سیستم سوتی سونی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)