تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 295 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من میخواستم یه دی وی دی پلیر بگیرم ولی هیچ مارکی رو نمیشناسم در حدود 60-80 میخوام بشه اکثر فرمت های ویدیوئی هم پشتیبانی کنه اگه زیرنویس srt هم بخونه خوبه اگه میشه راهنماییم کنید.

داره خودمونی میشه FARSHAD_DIGITAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

pioneer dv-420 زیرنویس فارسی srt و sub/idx رو ساپورت میکنه؟ امکانه تغیر رنگ و فونت داره؟میشه زیرنویس رو عقب یا جلو برد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این نمایندگی فروش هست نمیدونم تعمیر هم میکنه یا نه . اما مثل اینکه یک نمایندگی تعمیرات پایونیر هم هست که من آدرسشو نمیدونم . اما دوستان حتما میدونند و راهنمایی میکنند . حالا من عصری که برم خونه آدرس دقیقشو + تلفن از رو فاکتور برات مینویسم . اما همینجوری هم خیلی سر راسته آدرسش . خیابان جمهوری زیر پل حافظ . مغازشم سر نبش هست . میشه ضلع شمال شرقی . من از همین نمایندگی خریدم . به نظر منم فقط از نمایندگی بگیر . ممکنه نسبت به مغازه های متفرقه 10 تومن گرونتر بده اما هم میدونی گارانتیش اصله و تقلبی نیست هم خیالت راحته اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد برای دستگاهت یکی هست جوابتو بده . من خودم DVD کد 1 رو نمیتونستم ببینم زنگ زدم دستگاه رو بردم برام مجانی کدش رو باز کرد ! حالا از مغازه متفرقه میخریدم معلوم نیست اینکارو میکرد یا نه ! و نمایندگی هم میبردم ممکن بود بگه از ما نخریدی به ما مربوط نیست !! بالاخره اینجا ایرانه دیگه !! هر مغازه داری هرجور دلش میخواد با مشتری برخورد میکنه !! اما خوب نمایندگی ها یکم کارشون با حساب کتاب تره .
    ممنون از جوابت.
    شنیدم این دستگاه کمی کند عمل میکنه! آیا همینطوره؟ آزاردهنده که نیست؟
    راستی شما چند خریدی و ساخت کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از جوابت.
    شنیدم این دستگاه کمی کند عمل میکنه! آیا همینطوره؟ آزاردهنده که نیست؟
    راستی شما چند خریدی و ساخت کجاست؟
    از چه نظر کند عمل میکنه ؟ اتفاقا سرعت load کردن dvd و دیسک ها خوبه به نظر من . و تا حالا هم مشکلی باهاش نداشتم . من از همون نمایندگی پایونیر زیر پل حافظ خریدم . قیمتشم 100 تومن بود . والا پشتشو دقیق نگاه نکردم ببینم ساخت کجاست ! اما یحتمل باید چین باشه دیگه !! الان همه چیز چینیه ! اما این که ساخت کجاست مهم نیست . ساخت هرجا هم باشه مطمئن باش که با نظارت دقیق شرکت پایونیر ساخته شده و. این برند ها نمیان اعتبار بالای خودشونو با ارائه جنس بی کیفیت از بین ببرن. از این نظر خیالت راحت باشه .

5. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    بالاترین مدل دی وی دی پایونیر همین مدل 420 هست؟
    اگه مدل بهتری هست لطفن معرفی کنید.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از چه نظر کند عمل میکنه ؟ اتفاقا سرعت load کردن dvd و دیسک ها خوبه به نظر من . و تا حالا هم مشکلی باهاش نداشتم . من از همون نمایندگی پایونیر زیر پل حافظ خریدم . قیمتشم 100 تومن بود . والا پشتشو دقیق نگاه نکردم ببینم ساخت کجاست ! اما یحتمل باید چین باشه دیگه !! الان همه چیز چینیه ! اما این که ساخت کجاست مهم نیست . ساخت هرجا هم باشه مطمئن باش که با نظارت دقیق شرکت پایونیر ساخته شده و. این برند ها نمیان اعتبار بالای خودشونو با ارائه جنس بی کیفیت از بین ببرن. از این نظر خیالت راحت باشه .
    پايونر در حال حاظر در تايلند مونتاژ ميشه

8. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من در حال خريد يك LCD فول HD هستم
    دوتا دستگاه LG دارم يك DVD player و يك DVD Recorder + يك Mini Home Theater با 5 دي وي دي چنجر و پخش USB كه قابليت پخش دايويكس و زير نويس هاي فارسي را هم دارا هستند ...
    خروجي هر سه دستگاه Component است حالا سئوالم اينه كه آيا براي پخش فرمت Full HD اين سيستم ها قابليت دارند؟ يا بايد خريد مجدد داشته باشم ...
    با تشكر

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان.
    بالاترین مدل دی وی دی پایونیر همین مدل 420 هست؟
    اگه مدل بهتری هست لطفن معرفی کنید.
    نه دوست عزیز پلیر گرون تر و سطح بالاتر هم داره.مدل DV-LX50 که قیمت حدود 400 تومن هست.
    الان شرکت های درست و حسابی همه اکثرا در حال تولید پلیرهای بلوری هست و زیاد وقت و انرژی برای تولید dvd پلیر نمیذارند.

11. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مرسی، به نظر شما یک بلو ری در همین حدود قیمت 400 تومن آیا کیفیتش در هنگام پخش دی وی دی به این مدل DV-LX50 میرسد؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به نظر شما از این دستگاههای سونی بارک بگیرم یا از اونایی که السیدی دارند؟ حالا سونی یا هر مارکی مثل مارشال؟
    برای تلوزیون پروجکشن با سیستم سوتی سونی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •