ظاهرا دوباره حرفش رو دارن میزنن.ولی خوب هنوز پولش رو نداره سونی.در آینده.ولی دیگه ما عادت کردیم به این اسم.هرچند خود اسم سونی به اندازه کافی دهن پر کن هست.
ظاهرا دوباره حرفش رو دارن میزنن.ولی خوب هنوز پولش رو نداره سونی.در آینده.ولی دیگه ما عادت کردیم به این اسم.هرچند خود اسم سونی به اندازه کافی دهن پر کن هست.
منظورت اینه که این حرفها قدیمی شده؟اگه منظورت اینه منم که اول پستم گفتم.اما خبری که گذاشتم اصلا قدیمی نیست و مال 18 مارس(دیروز)بودش
فقط میتونم بگم این جدایی 100 درصد به نفع سونی خواهد بود.چون اریکسون به تنهایی هیچی نیست جز یه کمپانی تو بخش ارتباطات و مخابرات.همین
سلام به خان p30w .چطوری؟منظورت اینه که این حرفها قدیمی شده؟اگه منظورت اینه منم که اول پستم گفتم.اما خبری که گذاشتم اصلا قدیمی نیست و مال 18 مارس(دیروز)بودش
فقط میتونم بگم این جدایی 100 درصد به نفع سونی خواهد بود.چون اریکسون به تنهایی هیچی نیست جز یه کمپانی تو بخش ارتباطات و مخابرات.همین
آره.من گفتم شاید دوباره اون بحثهای قدیم رو دوستان پیش کشیدن ولی امروز 2-3 تا سایت دیدم که خبرش رو زدن.شما به بزرگی خودت ما را ببخش.
به نظر من هم سونی خودش توان زیادی داره.اون تجهیزات مخابراتی هم که اریکسون بهش میده رو میتونه بدون شراکت هم ازش بگیره.اینجوری نست؟
ارادتمندیم در بست تنها حامد متولد 1297 فرومسلام به خان p30w .چطوری؟
آره.من گفتم شاید دوباره اون بحثهای قدیم رو دوستان پیش کشیدن ولی امروز 2-3 تا سایت دیدم که خبرش رو زدن.شما به بزرگی خودت ما را ببخش.
به نظر من هم سونی خودش توان زیادی داره.اون تجهیزات مخابراتی هم که اریکسون بهش میده رو میتونه بدون شراکت هم ازش بگیره.اینجوری نست؟
مخلصیم.
به هر حال این جدایی کار خیلی سختیه.با این رکود اقتصاد جهانی همه کمپانی ها سعی میکنن خودشون رو کوچیک کنن.حالا اینکه سونی بخواد به شکل جدی و تنها موبایل رو هم به مجموعه محصولاتش اضافه کنه و بزرگتر بشه به نوعی،کار سختیه جدا.مسئله این نیست که سونی میتونه یا نمیتونه به تنهایی توی این زمینه کار کنه.مسئله هزینه های جدیدی هست که براش ایجاد میشه
ضمن اینکه se هم که مثل صا ایران!کوچیک نیست که.3-4 امین کمپانی غول موبایله دنیاست
ولی این دو تا تازه دارن به صورت اساسی جلو میفتن کاش جدا نشن..........
Things just aren't going well for Sony Ericsson at the moment: hot on the heels of rumors that ericsson might be looking to spilt put, the partnership's cautioning investors that first quarter sales are down some 50 percent. That translates to a loss of between €340 and €390 million, which we're guessing will translate to somewhere around $500 million -- sadly even worse than last quarter, when the outfit lost $247 milion. SE blames the poor showing on "weak consumer demand," but we'd say it has more to do with a lineup of phones that alway seem to be too little, too late -- let's hope those planned android phones make an appearance soon
یه ویدئو ی توپ از ایدو ببنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ويديو خوب بود ولي حيف كه فقط ظاهرشو نشون ميده يكم تو منوهاش نميره
منو هاش تقریبا شبیه 5800 نوکیاست .. یه قسمتهاییش رو اس ای تغییر داده مدیا سنتر و این حرفا ... رنگه نقره ایشم هست مثله اینکه.. کسی دیده عکسشو بزاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)