کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگـر قیمت مهم نیست کوچیکی و MP3 Player فقط IPOD اونم بهتره با قیمت کم Shuffle بگیری
Good Luck
دوست من شافل فقط با هدفون خودش قابل استفاده است بقیه هدفون ها تبدیل میخواد کمی حاشیه داره.
تو سربازی وسیله پر دنگ و فنگ به کار نمیاد.
![]()
Last edited by peaceful1; 17-07-2010 at 18:21.
زیاد پر دنگ و فنگ نیست شما یه اداپتر خیلی کوچیک بخری به تهش وصل میکنی هیچ مشکلی هم نداره و از نظر طراحی و ... از خیلی پلیر های هم سطحش بهتر هست ! ...
اولا حیف از مدل کریتیو استون که دیگه تولید نمی شه...کلا کریتیو تنوع مدلشو کم کرده....
دوما نمی دانم من ندیدم یا کلا نایاب شده بود نه در پاساژ پایتخت نه در رضا....اثری از سنسا کلیپ( چه معمولی چه پلاس ) نیافتیم و حتی از جستجو در میدان توپخانه هم چیزی نیافتیم!
در همین جستجوها یک آیپاد یک گیگ شافل نسل دو یافتیم که سریعا با قیمت 45 تومان خریدمش و جرگه کاربران اپل پیوستیم....
ضمنا با این عکس ها فکر کنم لااقل از لحاظ زیبایی و اندازه کفه ترازو سمت آیپاد شافل باشه....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا طراحی یک چیز سلیقه ای هست ولی من این ایپاد شافل قدیمی رو خیلی خوشگل نمیبینم. نسل آخر خیلی طراحیش بهتره و پلیر هایی مثل cowon E2 هم طراحی خوبی دارند.
هننوز کریتیو استون رو میشه پیدا کرد طبقه سوم پاساژ بهار تا همین اواخر یکی دوتا داشت.
سنسا کلیپ هم میشه اگه بیشتر میگشتی.
با سلام .دوستان یه مدل از iriver یدم خوشم اومد قیمتشم مناسب بود مدله e30 .به نظرتون چطوره .واینکه نکته ی مثبته این پلیر باطری 52 ساعتیش بود .ایا ادعای کارخونه راجع باطریش درسته .
سلام
پلیر زیر 100 هزار با باطری خوب و کیفیت پخش بالا چی توصیه میکنید؟
اگر چند مدل بگید ممنون میشم
البته صدای بلند و با کیفیت خوب میخوام
سلام به همگی دوستان
من یه Mp3 player می خوام که record هم داشته باشه ولی ترجیحا کوچیک باشه! قیمتش هم حدودا بین 80 تا 120 باشه خیلی خوبه. ولی کیفیتش خیلی برام مهم هست.
خیلی ممنون
کسی نیست؟
لطفاجواب بدید دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)