واسه Rogue همینقدر که str رو به 20 برسونی کافیه. اونم فقط برای آرمور خوب که اگه خواستی بعدا بهت میگم. آخه اگه بگم هم واسه بقیه که در پی کشف آیتم های جدیدن بیمزه میشه هم اینکه لو میره دیگه.
اما def من علاوه بر dex بالا بخاطر آیتم هایی که گرفته بودم هم بود.
یه کلاه گیر آورده بودم که +2 cunning میداد. Tier 4 بود و تقریبا ضعیف ولی بخاطر cunning ـش با چیز دیگه ای عوضش نکردم.
بهترین زره بازی واسه روگ که خیلیا از وجودش بی خبرن هم داشتم. بهترین دستکش. بهترین کفش. بهترین کمربند و بهترین گردنبند و کلید شهر اورزومار و بهترین حلقه رو هم داشتم. دیگه چیزی نبـــــــــود؟
اما واسه وریور Crossbow بهترتره! چون با str دمیجش میره بالا. کمان با dex باید استفاده بشه. من خودم الان یه crossbow از لوترینگ خریدم که Rapid Aim هم داره و دمیجش هم 12 ـه. بدک نیست. بعضی جاهای تاکتیکی به کارم میاد. مثلا همین امروز تو Fade که رفته بودم یه قسمتش بود پر دارک اسپاون بود با یه فرمانده گردن کلفت. از دور با crossbow زدمشون. یه چند تاشون که نزدیک بودن اومدن جلو و کشتمشون. بعد رفتم تو و بقیشون رو مرخص کردم.
در ضمن میدونی که وریور هم میتونه قابلیتای آرشری رو بده. فکرشو بکن با crossbow یه Arrow of Slaying هم بزنی. میدونی چه دمیجی میزنه؟ آخه دمیج crossbow خیلی از کمان بیشتره...
اون قسمت شش تا زره پوشا که همیشه سخته ولی اون دفعه که با روگ رفتم تو نرمال ردش کردم ولی این دفعه که با وریور و سپر و شمشیر رفتم بعد از کلی مردن و لود کردن آخرشم مجبور شدم ایزی کنم!!! به کسی نگیا...
.gif)
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
راستی این موده باید خیلی باحال باشه ها. آخه چه معنی داره آدم اینقدر انتظار بکشه!!! کاش زودتر میگفتی.
من که فعلا فقط دو تا مود دارم. یکی واسه Arcane Warrior ـه یکی هم همین No Aura. البته اولی که فعلا کاربردی نداره ولی دومی خیلی راحتم کرده. مردم بس که این Rally تو چشمم بود.