خوب اینجا رو می دونستم ولی از کجا بفهمم که چی با چی تداخل داره .مثلا رنگ خاصیه یا چیزی که معلوم باشه یا روشی که بشه اینو فهمید.من می خوام یه برنامه رو نصب کنم ولی پیغام میده که confilict داره.می دونم که از synaptic باید پیداش کرد ولی چطوری؟.ممنون
خوب اینجا رو می دونستم ولی از کجا بفهمم که چی با چی تداخل داره .مثلا رنگ خاصیه یا چیزی که معلوم باشه یا روشی که بشه اینو فهمید.من می خوام یه برنامه رو نصب کنم ولی پیغام میده که confilict داره.می دونم که از synaptic باید پیداش کرد ولی چطوری؟.ممنون
ممنون دوست عزیز
این ارور هاش هست
من که سر در نمیارم!
.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این ارور به یک دلیل است که سیستمی که کرنل شما رو کامپایل کرده از یک کامپایلر متفاوت با آنچه در سیستم شما نصب هست استفاده کرده...
خروجی دستورات زیر رو بگزارید تا یک راه حلی با هم پیدا کنیم
ابتدا gcc -dumpversion
و سپس cat /proc/version
خیلی ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می دونم حداقل دو نسخه از اوبونتو هست که روی دی وی دی هست می خواستم بدونم کسی فرق اونارو می دونه
( یک چیزی تو مایه های معرفی و برنامه ها و... )
کسی گوبونتو امتحان کرده ؟؟؟؟
Last edited by c30tehran; 20-07-2008 at 17:50.
منظورت رو درست نمیفهمم ولی:
اگه از نظر ورژن با هم یکی باشن احتمالا تفاوت از معماری ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی CPU هستش.
اگه از نظر ورژن یکی نباشن خب پس اختلاف اون دو تا دیویدی در ورژن میتونه باشه.
اگه ورژن و معماری یکیه پس احتمالا اوبونتو و هم خانوادههاش (کوبونتو، زوبونتو، ادوبونتو...) باعث بروز این اختلاف شده.
بیشتر منظور اینگه یک بسته مثل اوبونتو استودیو چی داردمنظورت رو درست نمیفهمم ولی:
اگه از نظر ورژن با هم یکی باشن احتمالا تفاوت از معماری ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی CPU هستش.
اگه از نظر ورژن یکی نباشن خب پس اختلاف اون دو تا دیویدی در ورژن میتونه باشه.
اگه ورژن و معماری یکیه پس احتمالا اوبونتو و هم خانوادههاش (کوبونتو، زوبونتو، ادوبونتو...) باعث بروز این اختلاف شده.
Last edited by c30tehran; 20-07-2008 at 17:54.
sghd عزیز فعلا اصلا وقت ندارم در اولین فرصت به مشکل شما رسیدگی می کنم، یا اینکه از دیگر عزیزان بخواهید rootnt و majrix و hosein-mec هستند.
در مورد اوبونتو ستدیو این یک نسخه ی خاص از اوبونتو هست که بصورت پیش فرض بسته های گرافیکی و به قولی مولتی مدیا رو داره، برای کسانی که در کار مونتاژ و یا طراحی هستند بسیار مفید هست.
در مورد دی وی دی و همچنین سی دی خوب مشخصا دی وی دی با اون حجمش دارای بسته های بسیار بیشتری نسبت به سی دی هست. ولی اگر می خواهید لیست کامل برنامه های دی وی دی رو بدونید چون مطلبی رسمی نیست نمی تونم بهتون دقیق بگم.
Chejoori yek narm afzar tu linux ubuntu 8.04 Nasb konam
baed chejoori farsi mishe?
خیلی راه ها هست. راحت ترینشون استفاده از Add/remove تو منوی Applicationsه
سوال دومت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)