تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 298 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جناب نینجا به نظر شما وقتی که سایت معتبری مثل gsm arena میزنه

i8510

Standard battery, Li-Ion 1200 mAh

Up to 310 h (2G) / 330 h (3G

Talk time

]Up to 8 h 30 min (2G) / 2 h 30 min (3G)

این امکان وجود نداره که گوشی در حالت 3g تنظیم شده باشه چون تو حالت 3g خیلی مزخرفه!

در ضمن همون سایت ! تالک تایم ان 96 رو 2:30 زده که افتضاحه! و اماده به کارم 230 یا 40 که اینم افتضاحه!

به نظر شما به سایتی مثل gsm نباید اعتماد نکرد .. ! ؟

2. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

آقا من N96 داشتم بخاطر باتری و قدرت فاجعه آمیز گوشی که در حد N73 بود انداختم به یکی از بچه ها الان هم 5800 دارم و U900 و تمام گوشی های سری N رو داشتم به نظر من گوشی I8510 از لحاظ نگه داری شارژ گوشی خوبی هست و مشکلی نداره نمیدونم چرا دوستان دیگه دارن نمک شو زیاد میکنن ما توی گوشی ها باتری که افتضاح تر از N95 کلاسیک نداشتیم در حدی که نوکیا خودش اعلام کرد ولی هیچ کس توی فروم نه رفت فروخت نه شلوغ کرد و نه هیچ چیز دیگه میدونین چرا ؟؟؟
    چون نوکیا بود ولی این گوشی چون ساسونگه و کلا دوستان ارادت خاصی به سامی دارن اینجوری میکنن وگرنه اونقدر مسئله خفنی نیست که بخواهی بری گوشی رو بفروشی و ضرر کنی در صورتی که شما میتونستی با خرج نهایت 20 تومن یک باتری یدک میگرفتی و همیشه جاهایی که احساس میکردی نیاز به شارژ زیاد داری همراه میبردی به همین سادگی و یکی دیگه از مشکلاتی که این گوشی باهاش روبرو هست اختصاص بیش از حد Cpu به برنامه ها بازی ها اگه باور ندارین امتحان کنین شما بازی مثل NFS یا هر بازی با گرافیک دیگه ای رو روی گوشی I8510 و یک گوشی مثل N96 نصب کنین و بازی رو روی حالت ران قرار بدین و بزاین که یک مدل مثل بیست دقیقه بمونه بعد میبینین که سامسونگ داغ شده ولی نوکیا نه و وقتی میخواهید به بازی برگردید نوکیا بک مکس طولانی میکنه تا بازی رو ریکاور کنه ولی سامسونگ نه
    این هم یک حسنه هم یک عیب که به نظر من حسنش بیشتره و شما میتونین با سرعت بیشتر و تعداد بیشتر برنامه ها رو اجرا کنین و لذت ببرین
    به نظر من این گوشی هیچ عیب خاصی نداره

4. 4 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بفرمایین اینم ایراداتی که سایت از n96 گرفته !

Main disadvantages:

• Inadequate battery life
    • No camera lens protection
    • The @$$#% N81-inspired design
    • No office document editing out of the box
    • Doesn't charge via the USB port
    • Dreadful camera key
    • Cheap looking keypad
    • Unreasonably hefty p

اولیش چیه! جالبه که سایت gsm مینویسه باطری n 96 مشکل داره بعد به دست ماها که میرسه بی مشکل میشه ... بعد تو همین سایت یکی از نقاط خوب گوشی 8510 رو باطریش معرفی میکنه! بعد به دست ماها که میرسه مشکل دار میشه و باعث فروش! یه دفعه بگین همه چیز وارونست تا منم برم یک گوشی 20 تومنی بخرم شاید ngage روش نصب شد!

6. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

ببینید من هر وقت از باتریش راضی بودم گفتم راضیم و هر وقت دیدم مشکل داره گفتم. اگه میخاستم دروغ بگم که همیشه میگفتم باتریش خوبه. اگه هم فکر میکنید بهش عادت کردم بازم اشتباهه چون من بعضی وقتا ازش راضیم و بعضی وقتا نه در ضمن کم کردن خط از شب تا صبح چیزی نیست که بشه بهش عادت کرد.
    یه مقایسه بین باتری i8510 و p990 :
    با p990 وقتی به وای فای وصل بشی هر 1 دقیقه 1 در صد شارژ کم میکنه ولی چون آیکن باتریش اونجوریه متوجه نمیشین در حالی که با i8510 که به وای فای وصل میشی هر نیم ساعت یا حتا بیشتر یه خطش کم میشه.
    با p990 وقتی بازی میکنی هر 1.5 دقیقه یه در صد کم میکنه در حالی که i8510 هر 45 دقیقه یه خط کم میکنه
    فقط دوربین i8510 بیشتر شارژ کم میکنه در بقیه موارد قابل مقایسه نیستن.
    من الان نظر کسایی که در مورد i8510 تو gsmarena نوشتنو خوندم بعضی هاشون میگن باتریش خیلی بده ولی اگه به اسمشون دقت کنید اکثرن ایرانی هستن یا اسمشونو ننوشتن
    فعلن اگه میتونید یه باتری اضافه براش بگیرید بخریدش ولی اگه نمیتونید نخرید( البته شاید 20 30 در صد از باترش راضی نباشن) تا عامل باتری خورو کشف کنیم
    عواملی که تست شده و مشکل باتری حل نشده: من دیشب گزاشتمش رو آفلاین ولی شب تا صبح 2 تا خط کم کرد
    position methods رو غیر فعال کردم تاثیری نداشت
    network mode رو روی gsm گزاشتم هیچی
    با prosess jbactaskman های مختلفو بستم هیچی
    به نظر من وقتی باتریش مشکل داره درست شارژ نمیشه. شاید مشکل از شارژر باشه آخه این شارژرا که تو ایران هست مخصوص ایرانه. یکی از دوستام که p990 داشت میگفت وقتی میزدش تو شارژ چراغ سبزش روشن میشه یعنی داره شارژ میشه ولی وقتی از تو شارژ درش میوورد میدید که شارژ نشده. بعد یه شارژر خریدو مشکلش حل شد اینم ممکنه همین مشکلو داشته باشه آخه چه دلیلی داره که انقدر شارژ شدنش طول بکشه؟
    Last edited by hasanmotori; 09-05-2009 at 00:02.

8. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام

دوستان داریم خودمونو قانع میکنیم که باطری 8510 مشکلی نداره یا اینکه دنبال شفا یا معجزه هستیم.

بخواهیم نخواهیم باطری این گوشی مشکل داره و روزی حداقل یکبار باید شارژ بشه.

هیچ فروم خارجی هم این مشکل رو مطرح نکرده فقط مال ایرانه. گارانتی اصلیش میکروتل هم میگه سامسونگ 8510 مشکل باطری داره و باطری شامل گارانتی نیست.

جهان سومی و تحریم بودن این مشکلات رو هم داره. دستمون به هیچ جایی بند نیست.

من گوشیمو بعد از 17 روز استفاده که 515 خریدم 300 فروختم !!! 215 ضرر کردم و تاوان انتخاب غلطم رو دادم.

رفتم نوکیا بخرم تو اتصالات آشنا داشتم گفت سری N نخر همشون مشکلات دارند و سری E انتخاب کن. من هم E66 انتخاب کردم 380 خریدم.

باطریش خوبه لااقل 2 روز نگه میداره و کلا گوشی به نسبت خوبیه.

ما از سامسونگ خلاص شدیم امیدوارم شما هم یه روزی خلاص بشید.

شاد باشید
    دوست عزیز متاسفانه منم مشکل باطری دارم.و فردا میخوام بفروشم ولی چرا اینهمه ارزان خریدنش؟
    البته من تو ولیعصر یه اشنایی دارم که موبایل فروشی داره و میگه بیار با یه گوشی نوکیا عوضش میکنم و برات
    یه کاری میکنم که زیاد ضرر نکنی.حالا فردا ببینم چی کار میکنه.
    من موندم به جاش چی بردارم؟دوستان اگه میشه راهنماییم کنین چون قبلا n82 داشتم ازش راضی بودم ولی دوباره نمیخوام بگیرمش چون یه جور هایی دلمو زده.به نظرتون n95 8gb الان خریدش با صرفه هست یا قدیمی شده؟
    دوستان اگه راهنمابیم کنین ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حسن اقا میگم خط کم کردن که مهم نیس ! گوشی p800 داشتم قبلا .. این گوشی به عرض 3 ساعت علامت باطریش میرسی به اخر ولی همون اخرو تا شب کار میکرد ... منظورم اینه که ممکنم هست از نشاندهنده یا اندازه گیر میزان باطری باشه ...

حالا میگم شما اینو امتحان کردین؟

11. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

حسن اقا میگم خط کم کردن که مهم نیس ! گوشی p800 داشتم قبلا .. این گوشی به عرض 3 ساعت علامت باطریش میرسی به اخر ولی همون اخرو تا شب کار میکرد ... منظورم اینه که ممکنم هست از نشاندهنده یا اندازه گیر میزان باطری باشه ...

حالا میگم شما اینو امتحان کردین؟
    نه این وقتی خطاش تموم میشه خاموش میشه البته خط سومش یکم بیشتر از بقیه نگه میداره

13. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

مگه مشکل شارژ نگه نداشتن این گوشی مربوط به مموری کارت نمشد ؟؟
    همین جا بود یا جای دیگه ... گفته بودند که گوشی هایی که توشون مموری کارت گذاشتند باطریشون زود خالی میشه
    اما بدون مموری هیچ مشکلی نداره
    این موضوع تکذیب شده ؟
    یه امتحانی بکنید .. ببینید ماله همین هست یا نه !

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

مگه مشکل شارژ نگه نداشتن این گوشی مربوط به مموری کارت نمشد ؟؟
    همین جا بود یا جای دیگه ... گفته بودند که گوشی هایی که توشون مموری کارت گذاشتند باطریشون زود خالی میشه
    اما بدون مموری هیچ مشکلی نداره
    این موضوع تکذیب شده ؟
    یه امتحانی بکنید .. ببینید ماله همین هست یا نه !
    نه گوشی من تا حالا مموری روش نبوده ولی هم خوب بوده هم بد

یکی که با باتریش مشکل داره اگه میتونه با یه شارژر دیگه مثلن شارژر n85 تست کنه ببینه چی میشه
    آقا رضا شما که دوستتون موبایل فروشی دارن اگه میشه ازشون یه شارژر قرض بگیرید یه تست کنید

16. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

نه گوشی من تا حالا مموری روش نبوده ولی هم خوب بوده هم بد

یکی که با باتریش مشکل داره اگه میتونه با یه شارژر دیگه مثلن شارژر n85 تست کنه ببینه چی میشه
    آقا رضا شما که دوستتون موبایل فروشی دارن اگه میشه ازشون یه شارژر قرض بگیرید یه تست کنید
    دوست عزیز حسن جان گوشی اونقدر اعصابمو به هم ریخته که دیگه حال و حوصله ندارم با شارژرهای دیگه امتحانش کنم.از شما هم تشکر میکنم بابت راهنماییتون که در مورد باطری گوشی برام گفتین ولی باطری گوشی من در عرض این 25 روز همونه که هست و هیچ تغییری نکرده.اخه من باز هم موندم چرا این گوشی اینجوری برامون در اومد.
    بهر حال من فردا میبرم گوشی رو بفروشم اونجا از دوستم میپرسم که از باطری i8510 ایا براشون گلایه میکنند یا نه؟که بهتون میگم.
    فقط موندم چه گوشی بخرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •