تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 211 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

ممنون از دوستان
    من یه سیو قبلتر رفتم باز هم نشد. همه رو کشتم . فقط سگه و Betty زنده هستند.
    در مورد اون وسایل که دوستان گفتند برش دارم ، آیا الان که همه رو کشتم میشه این کار رو کرد ؟
    خیلی عجیبه این مشکلیه کم دقیقتر بگرد شاید کسی باشه هنوز...
    من تا حالا اینجوری نشنیده بودم...
    برو یه سر به اون خونه بزن...یه خونه هست که داخلش پر وسایل کهنه هست...نباید چیزی بر داری باید روشون کلیک کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.r.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.به نظر شما این بازی یکم زیادی سخت نیست؟جون های بازی خیلی کم اند و اون آمبول ها هم خیلی کم جون می دندوچنگهاش رو هم که نگم.خیلی سخته چون اصلا تیر به هدف نمی خوره.حتما باید نزدیک شم.اونم که تا بخوام نزدیک شم با آر بی جی منو می زنند.تیر هم زیاد گیر نمیاد.تفنگ ها هم که واسه تعمیر هی خرج می خوان.آخه من چجوری اون سوبر اورک ها رو بکشم.

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

سلام.به نظر شما این بازی یکم زیادی سخت نیست؟جون های بازی خیلی کم اند و اون آمبول ها هم خیلی کم جون می دندوچنگهاش رو هم که نگم.خیلی سخته چون اصلا تیر به هدف نمی خوره.حتما باید نزدیک شم.اونم که تا بخوام نزدیک شم با آر بی جی منو می زنند.تیر هم زیاد گیر نمیاد.تفنگ ها هم که واسه تعمیر هی خرج می خوان.آخه من چجوری اون سوبر اورک ها رو بکشم.
    پس اگه oblivion رو بازی کنین چی میگین؟؟؟؟
    این بازی از لحاظ سختی در برابر oblivion هیچی نیست به نظر من.
    ولی برای من که بازی خیلی خوبی بود با سختی متوسط.

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب برای اینه که خیلی راه و روش بازی رو بلد نیستی.
    تیر اندازی که یه سیستمی داره که v رو بزنی میارتش. انتخاب کن قسمت های که می خواد و خودش برات میزنه. توی این سیستم صحنه های خیلی قشنگی هم می بینی. (از صد تا فیلم اکشن چیپ بهتره.)

توی خون هم بهتره اصلا از این چیزا استفاده نکنی. بخواب.
    توی ویستلند اگر خونه نداری بگرد یه تختخواب بی صاحاب پیدا کن و هر موقع خونت کم بود برو روش یه ساعتی بخواب خونت پر پر می شه. تازه well rested هم می شی.
    که بعضی جاها به دردت می خوره.

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اولش سخته، هر چی جلوتر می رید، هم خودتون راه میفتید، هم بازی امکانات بیشتری به شما می ده.
    برای به دست آوردن جون هم بهترین راه خوابیدنه، بهترین وسیله هم Stimpak و Buffoutـه، که اگه درست جلو برید تقریبا نیازی بهشون پیدا نمی کنید. ببنید من تقریبا تمام quest های فرعی و اصلی رو رفتم، تا حالا فکر کنم فقط 30-35 بار استیمپک استفاده کرده باشم. (الان حدود 150 تا همراه خودم دارم!!)
    برای تیراندازی هم باید از VATS استفاده کنید نه اینکه خودتون هدف بگیرید! تیر هم گیر میاد فراوون! هر کسی رو که کشتید برید از جسدش هر چی می خواید بردارید.
    تعمیر رو هم بهتره خودتون انجام بدید، به وسیله ی یه اسلحه ی مشابه.
    منظورتون از سوبر اورک چیه؟؟!! کلا اگه می بینید از پس کسی بر نمیاید خوب نرید طرفش! یا اینکه بشینید و آروم از بغلش رد شید که نبینتتون. اگر هم وسط دعوا دیدید نمیتونید حریفش بشید، اسلحه تون رو بندازید و فرار کنید...

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یادمه منم اولای بازی که بودم اصلا مهمات نداشتم و با چوب دشمن میکشتم.شما هم یه مدت که توی محیط بگردی به قدری مهمات و قرص و آمپول و...گیر میاری که خودت ترجیح میدی برشون نداری.توی این بازی بینهایت مهمات و جون پیدا میکنی.اولای بازی هم از لحاظ مهمات ضعیف هستیم هم از لحاظ قدرت بدنی و امکانات خیلی خوبی که بعدا برامون باز میشه.پس نگران نباش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

12 صحنه قشنگ

چقدر این صحنه زیباست!

سرانجام رویای بشریت برای نوشیدن آب پاک تحقق پیدا می کنه.
    کسایی که Fallout باز هستند می دونند راجع به چی دارم صحبت می کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

DLC های FALL OUT 3 مثل PITT و غیره رو چه جوری بازی کنم .

نصب کردم SAVE FILE هاشم اومد ولی از آخر خود بازی اصلی ادامه میدم بازی تموم میشه یعنی DLC ها اجرا نمیشه.

کمک.

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

DLC های FALL OUT 3 مثل PITT و غیره رو چه جوری بازی کنم .

نصب کردم SAVE FILE هاشم اومد ولی از آخر خود بازی اصلی ادامه میدم بازی تموم میشه یعنی DLC ها اجرا نمیشه.

کمک.
    فقط broken steel ادامه ی داستان اصلی بازیه. ماموریت های بقیه ی dlc ها رو باید از طریق رادیو دریافت کنید.
    یه نکته ی دیگه، تنها در صورتی داستان به broken steel ادامه پیدا می کنه که شما (خودتون یا همراهتون) purifier رو تو مرحله ی آخر فعال کنید، اگه هیچ کاری نکنید و Project Purity منفجر بشه بازی ادامه پیدا نمی کنه...

10. 3 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی چه جوری؟
    من از آخرین SAVE شروع کردم (قبل از جنگ آخر بازی ) ولی توی رادیو چیزی نبود جز پیغام از والت 101 که اونم زود تموم شد.
    لطفا کامل راهنمایی کنبد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •