ممنون کراسر جان
من حتی اگه جواب سوال کسی رو هم بدم پستم پاک میشه (این آکوا)
در ضمن مگه توی دمو be come a legend رو نداره؟؟؟؟
ممنون کراسر جان
من حتی اگه جواب سوال کسی رو هم بدم پستم پاک میشه (این آکوا)
در ضمن مگه توی دمو be come a legend رو نداره؟؟؟؟
نه نداره فقط بعد تموم شدن بازي يه ويديو تبليغاتي نشون ميده ازش فاشيست همين الان داشتم دمو رو ميزدم يه فوتبالي زدم با ايتاليا 11 به 3 جلو بودم اومدم بيرون دارم كم كم پيشرفت ميكنم راستي يه كشف بزرگ كردم دريبل زيداني رو هم ميشه زد فقط بايد همون جهت رو يعني انالوگ چپ رو چرخوند نه راست تغيير ايجاد كرده تو دسته نه اينكه مشكل داشته باشه كم كم دارم انس مي گيرم با بازي آي اگه بتونم حرفه اي بشم يكم مي تركونم با 17 ساله
یعنی با اون انالوگی که میشد دریبل زیدانی زد دیگه نمیشه اینکارو انجام داد
جاهاشون رو عوض کرده؟؟؟!!!!
دیگه دریبل جدیداش چیه؟؟؟؟چیز جدیدی توش دیدی ؟؟؟؟
وقتي L2 رو نگه داري بعد R2 بزني حركت رقص پاي رونالدويي ميزنه. وقتي جهت رو بچرخوني دريبل 360 درجه (زيداني) ميزنه آنالوگ سمت راست هم هيچه كاراي دكمه هاي 1 تا 4 رو انجام ميده عين زماني هست كه چراغ انالوگ دسته خاموش باشه البته وقتي هم چراغ آنالوگ رو خاموش ميكني كمپلت از كار ميوفته. ولي توي دسته واضحه كه تغييرات ايجاد كرده ولي اين جوري دردسر ساز ميشه واسه پيس بازاي قديمي طول ميكشه عادت كنن آنالوگ راست رو فراموش كنن. سخت شده يه كم. بازي هم واقعا روان هست
یه سوال داشتم از کسانی که دمو رو بازی کردن زمانی که استپو میزنی وسط بازیمربی تیمتو نشون میده یا نه؟
نمیدونم شما هم توجه کردید یا نه
کونامی امسال امده انالوگ ها را برداشته تا اونهایی که دسته شوک دار ندارن اذیت نشوند
شما با چرخاندن جهت های کیبورد میتونید کارهای تکنیکی بکنید
یعنی مثلا اگر جهت های بالا و پایین را تند تند بزنی یه کار تکنیکی انجام میده
که واقعا عالیست
این رقص پای رونالدو مثل نسخه های قبلی کند هست یا نه یک کار جدید از سوی کونامی هست و رقص پای جدیدیه؟؟؟
میتونی عکسی از این حرکت بذاری؟؟؟؟؟
ما که همش داریم حسرت می خوریم...شما دمو بازی می کنید حال می کنید
راستی توی دمو قسمت ادیت فعاله یا نه؟؟؟
چون یک سوال دارم
قبلا عکس گذاشتم این هم همون پستی که عکس گذاشتم
و دمو هم فقط قسمت بازی دوستانه اش ازاده و دیگر هیچکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز خواهشا فارسی تایپ کن
در ضمن توی این بازی و ورژن قبلی چیزی بنام در اوردن پیرهن وجود نداره
ولی مثل این که انیمیشن تذکر و کارت تغییر کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)